Officieel: Luis Vazquez tekent voor vijf jaar

WOENSDAG, 26 JULI 2023, 17:29 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft na Dolberg zijn tweede spits beet. De 22-jarige Argentijn Luis Vazquez komt over van Boca Juniors en tekent een contract van vijf jaar. De transfer leek lange tijd een verloren zaak, maar Paars-wit bleef volhouden.

Vazquez treedt daarmee in de voetsporen van landgenoten als Frutos, Biglia, Suarez en Pareja. Anderlecht meldt dat Vazquez zal aansluiten van zodra alle administratieve taken zijn afgehandeld en in orde zijn. Hij zal het rugnummer 20 dragen.

CEO Fredberg gaf uitleg over het lange contract dat Vazquez ondertekende: "Op deze manier kunnen we hem ook de tijd geven om zich te integreren, zowel op als naast het veld. Met zijn kwaliteiten en scorend vermogen zal hij ons zeker extra opties bieden in de aanval." 

Vazquez: "Ik ben vereerd dat dat bij zo'n mooie club als Anderlecht kan, met zijn rijk verleden aan succesvolle Argentijnse spelers. Ik ben een speler die graag loopt en druk zet, veel intensiteit in zijn spel legt en altijd alles geeft op het veld."

Bron: RSCA Website



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.