"Lonwijk nog niet klaar voor hele wedstrijd"

VRIJDAG, 4 AUGUSTUS 2023, 17:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aanwinsten Luis Vazquez en Justin Lonwijk zijn nog niet helemaal klaar voor de dienst. Dat vertelde coach Brian Riemer vanmiddag op zijn persconferentie. Lonwijk is conditioneel nog niet helemaal klaar. Vazquez is dat wel, maar hij moet nog wennen aan zijn nieuwe omgeving.

"Op Murillo na trainde vandaag iedereen mee, maar enkele spelers zijn nog onzeker. Voor hen moeten we morgen afwachten", zo opende Riemer vanmiddag zijn persconferentie.

De coach kreeg ook vragen over de beschikbaarheid van zijn aanwinsten Vazquez en Lonwijk. "Vazquez is fit, maar heeft wat integratieproblemen. In de zin dat hij nog niet alle termen even goed begrijpt in het Engels. Hij moet ook wennen aan een nieuwe speelstijl. Hij is fit en klaar, maar aan andere dingen moeten we dus nog werken", aldus Riemer.

"Voor Justin ligt het anders. Hij is nog niet fit. Hij kende nu zijn volledige trainingsweek sinds mei. Hij komt in aanmerking voor een selectie kan kan spelen, maar geen 90 minuten. We hadden 7,5 weken om de andere klaar te krijgen. Nu zouden we hetzelfde moeten doen met Justin in één week, dat gaat natuurlijk niet."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.