Transferdossier Rits schiet goed op

DINSDAG, 8 AUGUSTUS 2023, 22:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht maakte vandaag volop werk van de komst van Mats Rits. Met de speler zelf nadert paars-wit een akkoord. Anderlecht deed ook al een eerst bod bij Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad verwachten verschillende betrokkenen dat een doorbraak er snel kan komen.

Transferjournalist Sacha Tavolieri meldt dat Anderlecht en Rits het in grote lijnen eens zijn over een driejarig contract. Slechts enkele details moeten nog uitgeklaard worden, klinkt het. Het Laatste Nieuws schreef vanmorgen al dat Rits bij Anderlecht meer zou gaan verdienen dan nu bij Club Brugge. 

Tussen Anderlecht en Club Brugge zijn de gesprekken vandaag goed en wel van start gegaan. Anderlecht deed een eerste bod. Dat is nog (een beetje) te laag. Maar "verschillende betrokkenen verwachten dat het eerder vroeg dan laat wel tot een overeenkomst komt", zo schrijft de krant.

Tavolieri sluit af met te melden dat Anderlecht alvast voorbereidingen treft om de nodige communicatiemiddelen klaar te maken voor het geval de transfer rond is.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.