Anderlecht verhoogt bod op Rits

WOENSDAG, 9 AUGUSTUS 2023, 22:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft bij Club Brugge een nieuw en hoger bod uitgebracht op Mats Rits. Ook bij de speler zelf heeft Anderlecht zijn aanbod verbeterd. Dat is nodig, want Union heeft zowel voor Rits als voor Club ook een erg mooie aanbieding.

Waar Anderlecht Rits een driejarig contract voorschotelde, wil Union er vier jaar geven. Union is niet de club die hoge salarissen uitbetaalt, maar voor Rits zou het een stevige inspanning willen doen. Dat zal nodig zijn als Union het loon van Anderlecht wil benaderen. Dat het oefencentrum van Union zich in Lier bevindt, vlakbij Rits' woonplaats Sint-Katelijne-Waver.

Waar het eerste bod van Anderlecht gisteren 1,25 miljoen euro bedroeg, bood Union er vandaag twee. Anderlecht reageerde vanavond met een nieuw, verhoogd bod. Hoeveel dat bedraagt, is niet bekend. Club Brugge zou 2,5 miljoen euro willen voor zijn middenvelder. 

Anderlecht wacht nu op een reactie van Club Brugge. Het verhoogde ook zijn voorstel aan Rits. Dat nieuwe voorstel zou voor Rits in orde zijn.

Naar verwachting zou er de komende 24 uur iets uit de bus komen.

 


 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.