Saelemaekers en Doku kunnen Anderlecht-kas nog spijzen

ZATERDAG, 12 AUGUSTUS 2023, 11:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De kans is reëel dat Alexis Saelemaekers (foto) en Jérémy Doku deze maand nog een transfer maken. Dat zou een goede zaak zijn voor Anderlecht. Toen paars-wit deze spelers verkocht, werd een percentage bij een doorverkoop in de overeenkomst opgenomen.

AC Milan heeft deze zomer heel wat offensief geweld gekocht, waardoor Alexis Saelemaekers andere oorden mag (niet moet) opzoeken. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri is er nu concrete interesse van Betis Sevilla. Er is sprake en een huur met aankoopoptie. De speler zelf zou dit best zien zitten. Ook West Ham zou interesse tonen. 

Toen Anderlecht Saelemaekers in de winter van 2020 naar Milan liet vertrekken, verklapte Michael Verschueren in Het Nieuwsblad dat Anderlecht recht heeft op een percentage bij een latere dooverkoop.

Ook bij de verkoop van Doku liet paars-wit zo'n clausule opnemen. Doku geniet steeds concretere interesse van Manchester City. Rennes zou 60 miljoen euro vragen. Als City en Rennes tot een akkoord komen, is de verwachting dat dat ook met Doku vlot zal gebeuren. 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.