Delcroix op weg naar Burnley

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2023, 15:34 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vincent Kompany heeft met Burnley zijn debuut in de Premier League achter de rug, maar hij komt toch nog eens winkelen bij Anderlecht. Deze maal zou hij Hannes Delcroix willen weghalen. De speler zou al in Engeland zijn om medische tests te ondergaan. Als die goed verlopen, kan Delcroix een contract van drie jaar tekenen bij de promovendus in Engeland.

Delcroix kon nooit echt doorbreken bij Anderlecht. Hij kende wel enkele zware blessures waardoor hij lang buiten strijd was. Ook vorig weekend zat Delcroix niet in de kern tegen STVV al zou dat vanwege lichte hinder zijn geweest. Het is niet geweten hoeveel Anderlecht voor Delcroix zal ontvangen.

Decroix is weliswaar geen basisspeler en door de komst van Augustinsson werden zijn speelminuten op links ook beperkt. Maar Anderlecht verliest daardoor wel centraal een optie en heeft dan nog enkel Vertonghen, Debast en Sardella als centrale verdedigers.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.