Riemer: "We wilden Delaney erg graag"

VRIJDAG, 25 AUGUSTUS 2023, 18:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nieuwkomer Thomas Delaney zat vanmiddag naast Brian Riemer op de persconferentie. De Anderlecht-coach was vol lof over zijn nieuwste aanwinst, die hij al erg lang kent. "Thomas moet ons leiderschap bijbrengen en helpen het middenveld te controleren", zo vertelde Riemer.

"Thomas is een speler die we erg graag bij onze ploeg wilden. Ik ken hem sinds zijn 16e, van toen ik nog bij FC Kopenhagen werkte. Hij is een geboren leider en een erg goede middenvelder. Ik hoop dat hij ons leiderschap bijbrengt en helpt om het middenveld te controleren, met en zonder bal."

"Ik zei eerder al dat we spelers missen die naast hun eigen spel ook de anderen kunnen bijstaan. Thomas is een speler waarvan net dat één van zijn belangrijkste kwaliteiten is. Bovendien heeft hij ervaring in twee grote competities (Duitsland en Spanje, red.), alsook op WK's en een EK. Met Thomas hebben we iemand gehaald die het team zal helpen, maar ook de ploegmaats en de club in zijn geheel."

"Thomas is ook een speler die in de box kan komen, een heel belangrijk iets voor ons. Als hij in zijn dagje is, kan hij ook scoren."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.