Benito Raman is niet mee naar Genk

ZONDAG, 3 SEPTEMBER 2023, 14:12 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vandaag sowieso geen speelminuten voor Raman. De spits zat nochtans in de selectie, maar moet nu toch thuisblijven volgens Het Laatste Nieuws. Riemer deelde het nieuws mee aan de spits die 's morgens wel is komen trainen. Volgens Riemer had Raman in de tribune moeten plaatsnemen en dat het daarom weinig zin had om hem mee te nemen. Maar er is meer aan de hand, Anderlecht wil Raman immers verkopen.

Hoewel Raman de twee voorbije speeldagen degelijk speelde als vervanger van de geschorste Dreyer, kreeg hij te horen dat zijn plaats in de wedstrijdselectie niet meer verzekerd kan worden. Met andere woorden, Anderlecht wil Raman nog verkopen tijdens deze transferperiode, maar de transfermarkt in de grote competities is ondertussen gesloten. In het binnenland kan er nog een transfer gebeuren tot 6 september, maar Raman heeft een hoog loon bij Paars-wit dat enkel de topclubs kunnen betalen. Opties zijn verder nog Griekenland, Turkije, Kroatië, Cypus en Saoedi-Arabië.

Een gevaarlijk spel van Paars-wit, want je kan Raman nooit een gebrek aan inzet verwijten. In welke situatie komt men terecht als Raman toch niet verkocht geraakt?

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.