Officieel: Thorgan Hazard tekent voor drie seizoenen

DONDERDAG, 7 SEPTEMBER 2023, 00:08 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft op de laatste dag van de transferperiode uitgehaald met de komst van Thorgan Hazard (30). Hazard komt over van Borussia Dortmund en tekent volgens de site van Paars-wit voor drie seizoenen. Het is ook meteen de laatste zomertransfer van Anderlecht.

In 2013 had het niet veel gescheeld of was Hazard al bij Anderlecht beland. De jongere broer van Eden speelde toen zeer sterk bij Zulte Waregem en won ook de Gouden Schoen. Uiteindelijk liep het destijds mis en zette Hazard zijn loopbaan voort in Duitsland bij Borussia Mönchengladbach en daarna bij Dortmund. Maar nu is Hazard dus alsnog in het Lotto Park beland.

CEO Sports Jesper Fredberg: "We hebben hier bij RSC Anderlecht grote ambities voor de toekomst. De komst van Thorgan Hazard is daar opnieuw een bewijs van."

Thorgan Hazard: “Ik ben erg blij om bij Anderlecht te tekenen. Ik had ook zin om terug te keren naar België met mijn familie. Ik volgde de ontwikkelingen bij de club al de hele zomer op de voet en was ik was onder de indruk van de mercato, de kwaliteit van de kern en het discours van de club."
 



Bron: RSCA Website



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.