Raman paste voor ontbinding van contract

DONDERDAG, 7 SEPTEMBER 2023, 10:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Twee partijen die zich bikkelhard opstelden inzake het financiële aspect. Dat is de reden waarom de transfer van Benito Raman naar STVV niet gelukt is. Volgens La Dernière Heure stelde Anderlecht finaal zelfs aan Raman voor om zijn contract te ontbinden, maar dat weigerde de speler.

STVV bood Anderlecht 700.000 euro aan om Raman dit seizoen te huren. In ruil zou paars-wit het volledige loon van Raman blijven betalen. Een constructie die Anderlecht niet zag zitten wegens finaniceel niet interessant genoeg.

Anderlecht stelde het kamp-Raman vervolgens voor om zijn contract te ontbinden. Dan kon hij als vrije speler bij STVV tekenen. Daar dook een nieuw probleem op: STVV kon hem enkel een minimumcontract bieden dat het verlies van zijn pensioenvoordelen en betaalde vakanntiedagen niet opvangt. 

Gezien de hoogte van Raman zijn salaris zou het gaan om een bedrag van zo'n 350.000 euro. Voor Anderlecht een mooi meegenomen bedrag, voor de speler zelf een fikse aderlating.

Anderlecht noch Raman wilde plooien, met als gevolg dat de transfer afketste.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.