Still: "Kana is een echte leider"

ZATERDAG, 16 SEPTEMBER 2023, 10:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Net als Anderlecht heeft Kortrijk zijn ploeg versterkt tijdens de zomer en zal het morgen een nieuw gezicht tonen tegen Anderlecht. En natuurlijk zal een gemotiveerde Marco Kana zijn waarde willen tonen aan het paars-witte bestuur. "Hij is heel belangrijk voor onze groep. Hij is een echte leider, hij is pas 21 en hij is al heel volwassen," legt Edward Still uit op de officiële website van KVK. 

De nieuwe namen zorgen voor een nieuwe sfeer binnen de Kortrijkse kern. De ploeg is klaar om Sporting een warm welkom te geven. "Ze zijn een topteam met een enorm transferbudget", legt Still uit. "We zullen alles op alles moeten zetten, maar ik geloof erin. Tegen Standard waren onze supporters fantastisch en dankzij hun steun hadden we die dag de winnende goal moeten scoren. Ik weet zeker dat ze er deze keer ook zullen zijn en een belangrijke rol zullen spelen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.