Dupé: "Tweede tegendoelpunt is duidelijk mijn fout"

ZONDAG, 17 SEPTEMBER 2023, 20:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tijdens de wedstrijd ging hij in de fout, maar dat weerhield Maxim Dupé er niet van om na de wedstrijd tegen Kortrijk de pers te woord te staan. "Of de komst van Schmeichel een invloed had op mijn fout? Daarover praat ik liever niet."

"Dit is het minst slechte", vertelde Dupé na de wedstrijd voor de microfoon van Eleven over het late gelijkspel. "In de eerste helft waren we de betere, maar toen gebeurde die fout en viel het tweede Kortrijkse doelpunt. Gelukkig gaven we niet op en veroverden we nog een punt."

"Dat tweede tegendoelpunt is duidelijk mijn fout", was de doelman eerlijk. "Ik geef een slechte pass naar Jan en nu zijn we Zeno minstens een wedstrijd kwijt (door schorsing, red.). Ik moet de jongens bedanken om niet op te geven."

"Het is onze filosofie om van achteruit te voetvallen. Soms doen we dat misschien iets te veel. Het is aan ons om daarin de juiste balans te vinden. Of de komst van Schmeichel een invloed had op mijn fout? Daarover praat ik liever niet."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.