Riemer: "Lonwijk had pech met blessure"

VRIJDAG, 29 SEPTEMBER 2023, 22:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor het eerst sinds 13 augustus zit Justin Lonwijk nog eens in de wedstrijdkern. De Nederlander was anderhalve maand out met een blessure, maar nu is hij terug. Dat stemt coach Brian Riemer blij. "Want Lonwijk is een ander type speler dan Amuzu, Hazard, Dreyer en Flips", zo zegt hij.

"Justin zal in de selectie zitten voor morgen", bevestigde Riemer op zijn persbabbel. "Justin was erg ongelukkig met zijn blessure, die op een erg slecht moment kwam. Het team begon zich net te vormen. Er kwamen nieuwe jongens bij en hij kon niet strijden voor zijn plaats. Hij heeft lang moeten wachten, maar morgen zit hij in de selectie. Dat is positief nieuws."

Volgens Riemer is Lonwijk een erg waardevolle speler. "Hij kan het team heel wat bijbrengen met zijn kracht en de directheid in zijn spel. Hij is heel anders dan Amuzu, Hazard, Dreyer en Flips. Lonwijk is heel direct naar doel en penetreert goed in de box", aldus de coach. "Justin kan op de flanken, in de spits of in de as van de ploeg voetballen."

 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.