Riemer: "Ik heb te doen met Amuzu"

ZATERDAG, 30 SEPTEMBER 2023, 10:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Geen Francis Amuzu straks tegen Eupen. De snelle flankspeler sukkelt met een spierblessure, al zijn tweede dit seizoen. "Francis ziet hier erg van af", aldus coach Brian Riemer op zijn persconferentie gisteren. "Zijn wedstrijd tegen Club Brugge vorige week was zijn beste sinds ik hier ben."

"Ik heb echt te doen met Francis. Hij ging door moeilijke periodes. Ik denk dat de wedstrijd tegen Club Brugge zijn beste was sinds ik hier ben. Hij maakte echt gebruik van zijn kwaliteiten en bezorgde Sabbe een hele moeilijke avond."

"Ik vind het zo erg voor hem dat het niet lukt om in een ritme te komen, want hij verdient dat. Voor de wedstrijd tegen Brugge toonde hij zich beslissend tegen Charleroi en Genk. Het is echt ongelukkig voor hem dat hij nu weer met een blessure sukkelt. "

"Dat heb je met snelle spelers zoals hij. Hun spieren staan meer onder druk. Jammer genoeg sukkelt hij nu weer een beetje. Er is geen structureel probleem met zijn gestel. Met de medische staf werken we er nochtans hard aan om hem maximaal fit te houden voor langere tijd."

"Francis zelf ziet hier het meest van af. Hij voelt dat hij voor doelpunten en assists begint te zorgen en wil zijn kwaliteiten tonen. We hopen dat hij snel terug is."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.