"Schmeichel deelt ervaring graag met de jonge spelers"

ZATERDAG, 30 SEPTEMBER 2023, 10:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kasper Schmeichel zal ook vanmiddag tegen Eupen in doel staan. Dat verklapte Brian Riemer op zijn persbabbel gisteren. "Tegen Club Brugge kon ik hem onvoldoende aan het werk zien", aldus de coach. Riemer vertelde ook dat Schmeichel een enorme waarde heeft voor de jonge spelers in het team.

"Voor de lange termijn is de keuze nog niet gemaakt", aldus Riemer. "Tegen Club Brugge gaven we amper kansen weg. Ik heb Kasper dus niet veel aan het werk kunnen zien. Morgen (vandaag, red.) zal hij opnieuw in doel staan. Op termijn zullen we een keuze maken. Dat zal niet zo lang duren, maar nu ben ik nog mijn analyse aan het maken."

"Met Kasper hebben we iemand erbij die in Engeland, de belangrijkste competitie ter wereld, bijna alles gewonnen heeft. Hij speelde kwartfinale op het WK. Hij brengt dus een schat van ervaring binnen in ons team. Kasper is echt een persoon die deze ervaring graag deelt met de jonge spelers. Hij probeert hen te helpen zoveel als hij kan. Kasper heeft echt een positieve invloed op het team."

"Binnen de keepersgroep heerst een goede verstandhouding. Er is geen drama, dus daarover kan ik jullie helaas geen straf verhaal vertellen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.