Riemer: "Degreef is, net als Mario, de toekomst van Anderlecht"

ZATERDAG, 30 SEPTEMBER 2023, 10:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Tristan Degreef neemt Brian Riemer vandaag een jongere uit de Futures-kern mee voor de partij tegen Eupen. De coach is erg enthousiast over de jonge middenvelder. "Tristan heeft deze selectie volledig verdiend. Of hij ook zal debuteren? Dat kan."

"Tristan doet het al lang erg goed. Als coach wacht je om een moment om hem bij het team te halen. Je hebt de achttien die je op het blad kan zetten. Er is een andere die je er graag bij wil, maar dat lukt dan niet."

Voor de partij van vandaag is Degreef er door de vele afwezigen wel bij. "Dat is volledig verdiend", aldus de coach. "Net als Mario is hij de toekomst van Anderlecht. Hij is een deel van ons plan. Of hij morgen (vandaag, red.) zal debuteren? Dat kan." 

"Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de coaches uit de jeugdopleiding een pluim te geven voor het geweldige werk dat zij doen. Er zitten geweldige spelers aan te komen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.