"Verschrikkelijk dat zulke zaken normaal geworden zijn"

VRIJDAG, 20 OKTOBER 2023, 20:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op zijn persconferentie in de aanloop naar de match tegen Standard kreeg Brian Riemer ook een vraag over hoe het gaat met Ludwig Augustinsson. De linksback speelde dinsdag met Zweden tegen België toen in de aanloop naar dat duel twee Zweedse fans vermoord werden.

"Ludwig is een erg mature kerel met veel ervaring. Helaas leven we in een wereld waar dit niet abnormaal is. Hij komt uit Stockholm, waar enkele jaren geleden een gelijkaardig 'incident' was. Het is erg om te zeggen, maar het is een beetje normaal geworden. Het is verschrikkelijk voor ons allemaal om te leven in een wereld waarin dit normaal is geworden."

"We hebben er alles aan gedaan om de dingen voor Ludwig zo normaal mogelijk te maken. We hebben hem alle informatie gegeven. Voor zondag zijn we ook in dialoog met de politie. Alle maatregelen inzake veiligheid die genomen moeten worden, zijn genomen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.