Riemer: "Raman verdient dat doelpunt, maar Vazquez blijft voor hem"

DONDERDAG, 2 NOVEMBER 2023, 11:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor het eerst sinds eind augustus mocht Benito Ramen nog eens opdraven en hij toonde dat Anderlecht nog steeds op hem kan rekenen. Hij scoorde het enige doelpunt tegen La Louvière en was verder ook erg bedrijvig en gevaarlijk. "Benito traint hard elke dag. Hij verdient dat doelpunt", vertelde coach Brian Riemer na de wedstrijd.

Waar Raman zich in positieve zin liet opmerken in de bekermatch, blink Luis Vazquez uit in afwezigheid. Toch ziet het er niet naar uit dat Raman de komende competitiematchen een plaats op de bank mag ambiëren.

"We wetendat we drie aanvallers hebben voor één plaats", vertelde Riemer. "Dat betekent dat er voor één van de drie geen plaats is op het wedstrijdblad. Op dit moment staan de twee anderen boven Raman in de pikorde."

Riemer vertelde tot slot ook nog dat hij "een goede relatie heeft met Beni".

En Raman zelf? Die werd door de club niet aangeduid om na de wedstrijd de pers te woord te staan. Op Instagram bleef zijn boodschap beperkt tot een droge 'Next round'.

 



Bron: Het Laatste Nieuws (Y.T.)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.