Riemer: "Ook Hazard en Dreyer kunnen op middenveld"

VRIJDAG, 3 NOVEMBER 2023, 18:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Thomas Delaney is weer fit, dus rijst de vraag of hij zondag zijn basisplaats weer inneemt en ten koste van wie. Brian Riemer kreeg uiteraard hierover een vraag op zijn persconferentie. "We gaan Delaney niet opstellen gewoon omdat hij Delaney is."

"Wanneer ik een opstelling maak, kijk ik naar drie zaken: de prestaties van de speler, de tactiek die we zullen spelen en hoe de andere spelers presteren", aldus Riemer. "Op dit moment hebben we spelers die erg goed presteren. Dan is het mijn taak om te kijken wat ik als de juiste combinatie op het middenveld zie tegen een ploeg als Cercle Brugge. Zijn er redenen om te veranderen of niet? We zullen Delaney niet brengen gewoon omdat hij Delaney is. Als we hem opstellen, zal dat zijn omdat we denken dat dat de juiste beslissing is voor het team."

"We hebben vele opties. In mijn visie zijn ook Thorgan Hazard en Anders Dreyer spelers die zonder problemen in ons systeem op het middenveld kunnen spelen. Dat zou ruimte creëren voor andere wingers. Er zijn dus enkele vraagtekens over de opstelling momenteel."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.