"Als je Beker wil winnen, moet je iedereen verslaan"

VRIJDAG, 3 NOVEMBER 2023, 22:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Standard krijgt Anderlecht in de volgende ronde van de Beker van België een stevige opponent voor de kiezen. Coach Brian Riemer maalt er alvast niet om. "Na wat er enkele weken geleden gebeurde in Luik, krijgen we nu twee kansen op korte tijd om revanche te nemen."

"We hebben de ambitie om de beker te winnen", stelde Riemer duidelijk op zijn persconferentie vanmiddag. "Om dat te doen, moet je goede teams verslaan. Spelen tegen minder goede ploegen kan leuk zijn, want je kan andere spelers kansen geven. Anderzijds kan het ook gevaarlijk zijn, zoals enkele teams toonden in deze ronde."

"We zitten nu bij de laatste zestien, dan speel je automatisch tegen een goede ploeg. Het wordt nu een Clasico, zelfs twee op erg korte tijd", verwijst Riemer naar de competitiewedstrijd tegen Standard i het weekend volgend op het bekerduel.

"Het zal intens worden, maar ik zei het al voor de wedstrijd in Luik: dit is waar het om draait. Maar als je de beker wil winnen, moet je alle tegenstanders verslaan. Dit is gewoon een volgende stap. En na die laatste match hebben we nu twee keer de kans om revanche te nemen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.