Vertonghen: "Sardella heeft eigenlijk alles"

DONDERDAG, 21 DECEMBER 2023, 22:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Killian Sardella is ongetwijfeld een van de revelaties bij Anderlecht de voorbije weken. Voor Jan Vertonghen is dat niet verbazingwekkend. "Toen ik bij Anderlecht aankwam, kende ik hem niet. Ik zag hem op training en vroeg me af waarom hij niet speelde", vertelt hij in de podcast MidMid.

"Ik was er niet in de tijd dat hij veel kritiek kreeg, daar kan ik dus niet over meespreken", aldus Vertonghen. "Toen ik naar Anderlecht kwam, kende ik hem niet. Maar ik zag hem op training en ik dacht 'die is snel, heeft techniek, heeft eigenlijk alles, waarom speelt die niet?'. Toen hoorde ik dat hij in een wedstrijd af en toe wat pech gehad heeft."

"Killian is een jongen in wie ik altijd veel potentieel heb gezien. Hij is een echte verdediger. Je ziet dat ook in de blocks die hij deed tegen Antwerp: dat is echt genieten. Hoe hij zich ervoor gooit. Nu heeft hij ook die drive naar voren", aldus Vertonghen.

"Killian kende een supergoede voorbereiding. We hadden wel Patris aangetrokken, maar Killian heeft die concurrentiestrijd gewonnen. Hij doet het echt goed nu."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.