Vertonghen: "Dit is echt zinloos"

VRIJDAG, 26 JANUARI 2024, 15:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jan Vertonghen moest als aanvoerder de gemoederen gaan bedaren toen enkele heethoofden de match besloten stil te leggen door bekers op het veld te gooien. Na afloop was hij niet mals voor de personen in kwestie. "De supporters nemen de macht over", zuchtte hij voor de microfoon van  RTL.

"Natuurlijk zijn er frustraties. Zij willen dat we winnen, net als wij. Het is niet moeilijk om op zo'n moment met hen te praten. Ik zei dat er nog twintig minuten gespeeld moesten worden tegen tien man. We konden nog winnen. Nadien geraakten we niet meer in ons spel. Union heeft de tijd gehad om zich te organiseren. Ze kunnen afwachten, want ze spelen maar met tien."

"Ik begrijp helemaal niet waarom ze dat doen. Maar supporters doen het in Nederland en in België. Ze zien het bij andere ploegen en doen het dan ook. De supporters nemen de macht over. Het is echt zinloos. Nogmaals, ik begrijp de frustratie, ik heb al genoeg derby's gespeeld, maar dit is echt zinloos. Het zijn misschien maar twintig supporters, maar dit slaat echt nergens op."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.