Anderlecht wint gevleid van Knokke: 1-4

ZATERDAG, 28 JUNI 2014, 18:37 - Michaël

Om 18 uur speelde Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Knokke. Nicaise Mulopo Kudimbana stond voor paars-wit in het doel. Het was Frank Acheampong die als eerste een doelpunt kon maken, dit na 15 minuten spelen.

Knokke maakte in de 38ste minuut gelijk maar Gohi Bi Zoro Cyriac wist voor rust toch de 1-2 op het scorebord te plaatsen.

Tijdens de rust voerde Besnik Hasi een pak wissels door en dat resulteerde in meer doelpunten. Zo ook eentje voor de Braziliaanse tester Wigor Do Nascimento die de 1-4 in de netten werkte.

De volgende oefenwedstrijd is woensdag 2 juli om 19.00 uur tegen KSV Oudenaarde. Ticketinfo hier.

Score: 1-4

Doelpunten: 14' Acheampong 0-1, 38' Neve 1-1, 42' Cyriac 1-2, 50' Vico 1-3, 74' Do Nascimento 1-4

Anderlecht eerste helft: Kudimbana, N'Sakala, Milivojevic, Cyriac, Acheampong, Mbemba, Heylen, Gillet, Bastien, Leya

Anderlecht tweede helft: Kudimbana, Deschacht, Praet, Cyriac, Kawaya, Nuytinck, Heylen, Gillet, Kljestan, Vico, Do Nascimento