Dames nemen slechte competitiestart

ZATERDAG, 30 AUGUSTUS 2014, 13:22 - emjomi

De dames van Anderlecht hebben hun eerste competitiewedstrijd op het veld van ADO Den Haag, verloren met 3-1, het enige doelpunt van paarse kant kwam van Anaelle Wiard. ADO Den Haag nam van in het begin de wedstrijd in handen.

Het eerste kwartier werden de paars-witte dames gewoon weggespeeld, de wedstrijd was amper twee minuten bezig als de 1-0 al op het scorebord stond. Anderlecht probeerde vooral om op de counter te reageren maar kwam er niet uit, na 38 minuten was het 2-0. Paars-wit kwam gretiger uit de kleedkamer en bleef alles inzetten op de counter, in de 63ste minuut resulteerde dat in een doelpunt. In blessuretijd maakte ADO Den Haag er 3-1 meteen ook de eindstand.