Gillet en Conté spelen gelijk

ZONDAG, 25 JANUARI 2015, 11:23 - Michaël

Gisteren kwam Ibrahima Conte in actie tijdens de Africa Cup, dit tegen Kameroen. De Anderlecht-middenvelder speelde een volledige wedstrijd, die op 1-1 eindigde.

Guillaume Gillet dan weer stond 90 minuten op het veld tegen Bordeaux, eindstand 0-0.

In Spanje mocht Fede Vico invallen bij Cordoba. Zijn ploeg zorgde bijna voor een stunt, maar Real Madrid won toch met 1-2.

Bij Olympiakos mocht Luka Milivojevic in de laatste minuut van de blessuretijd invallen tegen OFI Kreta. Olympiakos won de partij met 0-3.

In eigen land viel Elis Koulibaly in de laatste minuut in bij Eendracht Aalst. Tegen leider STVV werd het 1-1.