Laat Weiler Obradovic bewust links liggen?

DINSDAG, 25 OKTOBER 2016, 08:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - TRANSFERS Morgen speelt Anderlecht tegen KV Mechelen, de ex-club van Sofiane Hanni en Ivan Obradovic. Maar die laatste zal er opnieuw niet bij zijn. Hoewel hij beweert fit te zijn, laat René Weiler hem enkel met de U21 spelen. Volgens Het Nieuwsblad met een welbewuste reden.

Volgende week is het exact één jaar geleden dat Obradovic voor de tweede keer in zijn loopbaan de kruisbanden van zijn knie scheurde. Op je 28e terugkeren na zo'n blessure is niet evident en officieel klinkt het dat Obradovic zijn snelheid wat kwijt is en schrik heeft om in duel te gaan. Zelf beweert de linksachter echter klaar te zijn voor de dienst.

Toch mocht Obradovic alleen één helt spelen in de beker tegen OH Leuven. Bij de rust werd hij gewisseld, maar het was heel Anderlecht dat toen ondermaats preseerde. Zondag in Brugge moest Obradovic in de tribune plaatsnemen te voordele van de geblesseerde Uros Spajic. En hoewel Frank Acheampong al aangaf niet graag op de linksback te spelen, hij defensief meer dan eens een steekje laat vallen en zijn voorzet lang niet zo goed is als die van Obradovic, blijft de Ghanees staan en moet de Serviër toekijken.

Uiteraard zien wij niet hoe Obradovic op training presteert, maar volgens Het Nieuwsblad is er meer aan de hand. Niemand wil het met naam en toenaam gezegd hebben, maar Weiler zou Obradovic bewust links laten liggen. Waarom? Omdat hij in januari een nieuwe linksachter wil aantrekken die hij zelf kan kiezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.