Sanneh: "Anderlecht is unieke kans"

VRIJDAG, 17 AUGUSTUS 2018, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Babacarr Sanneh wil naar Anderlecht en zet zijn club Midtjylland stevig onder druk. "Ik begrijp niet dat men me niet laat gaan. Toen ik in januari tekende, beloofde de club me om mee te werken als er een mooi aanbod kwam." Door de transferheisa speelde Sanneh gisteren in in de Europa League tegen The New Saints.

"Een overstap kan mijn leven een positieve wending geven. Ik hoop dat het bestuur dit beseft", vertelt Sanneh met tranen in de ogen. Volgens Sanneh kan hij het loon dat bij Anderlecht op hem wacht goed gebruiken om zijn familie in Gambia te onderhouden. "Maar ook sportief is Anderlecht een stap vooruit. In België komen wekelijks scouts uit grote competities kijken. Dat biedt mogelijkheden om door te groeien."

Volgens Sanneh kreeg hij de belofte van Midtjylland dat de club zou meewerken wanneer er een mooi bod kwam. Dat is nu het geval, maar de Deense club houdt het been stijf. "Iedereen kan hier beter van worden. Anderlecht is een unieke kans voor mij", aldus Sanneh.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.