Kindermans: "Ik maak mij geen zorgen over hun talent"

VRIJDAG, 19 APRIL 2019, 07:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michaël Verschueren beloofde meer jeugd in de basis. Die zouden van de supporters in ieder geval al meer krediet krijgen. Jean Kindermans waarschuwt dat er ook niet meteen té veel mag verwacht worden van de jeugd: "Verwacht niet dat ze meteen de crisis gaan bezweren."

Kindermans zou in ieder geval niet twijfelen om jeugd in de basis te zetten, op voorwaarde dat ze omringd worden door ervaring: "Met alleen jonge gasten kan je niet winnen. Ze zijn het gewoon om met druk om te gaan, maar je mag ook niet verwachten dat ze meteen alles gaan oplossen."

"Ik maak mij in ieder geval geen zorgen om hun talent", gaat Kindermans verder, "Elke jeugdspeler heeft wel eens een dipje. Maar de manier hoe ze met die dip omgaan zegt ook veel. Sommige gaan beginnen klagen en zagen, andere zoeken de oorzaak bij zichzelf. Die die voor de laatste oplossing hebben gekozen, die zullen nu beloond worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.