Tielemans en Praet schitteren in Leicester

DINSDAG, 29 OKTOBER 2019, 23:12 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Een goal van Tielemans op assist van Praet. Het klinkt als muziek in de oren voor de supporters van Paars-Wit. Maar nu verovert het duo ook de Engelse harten. Deze avond versloegen ze Burton met Leicester City in de achtste finale van de League Cup met 1-3.

De Foxes kunnen al enkele maanden smullen van het mauve duo. Twee jeugdproducten van Anderlecht, die via een omweg (Praet eerst bij Sampdoria, Tielemans bij Monaco, nvdr.) in het Engelse Leicester belandden.  Ook deze avond schitterden ze, Tielemans leverde na zeven minuten de assist op Iheanacho en scoorde zelf in minuut 20 op aangeven van Dennis Praet.

Tielemans en Praet doen het goed in en met Leicester. Tielemans kan uitstekende statistieken voorleggen: 3 goals en 2 assists in 10 matchen in de Premier League. Niet verkeerd. Daarmee hielp hij Leicester in hun mars richting de huide derde plaats.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.