Scherpere identiteitscontroles in strijd tegen amokmakers

DINSDAG, 3 JANUARI 2023, 20:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht zal er voortaan strenger op toezien dat personen enkel met een ticket op naam het stadion betreden. Dat laat de club weten via haar officiële kanalen. De striktere controles gebeuren in navolging van de recente incidenten die zich in onze voetbalstadions voordeden.

"De verkoop van toegangsbewijzen gebeurt strikt op naam. Deze regel geldt zonder uitzondering voor alle abonnementen, losse tickets in voorverkoop of op matchday en voor B2B-tickets", laat Anderlecht weten.

"Zorg er dus altijd voor dat je abonnement of toegangsticket jouw naam draagt. Vanaf januari kunnen de veiligheidsdiensten strikte identiteitscontroles uitvoeren aan de ingang van het stadion."

Heb je een abonnement en kan je niet gaan? Geef het dan niet zomaar door aan iemand anders. "Via de ‘Deel je plaats’-module afstaan aan vrienden, familie of kennissen", zo meldt de club.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.