Drukke dag voor Fredberg

DINSDAG, 31 JANUARI 2023, 07:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Transferdeadline day, vandaag om middernacht sluit de transfermarkt onherroepelijk tot komende zomer. Voor die tijd heeft Jesper Fredberg nog enkele dossiers af te werken, met helemaal bovenop de stapel, (dringend) een spits aantrekken, de Venezolaan Sergio Cordova is daarvoor in beeld.

En dat zal geen gemakkelijke klus zijn. De voorbije dagen vielen de naam van Petar Ratkov, die hoogstwaarschijnlijk voor Parma zal kiezen, en Giorgos Giakoumakis, die dan weer meer heil ziet in Atlanta United. Momenteel circuleert de naam van Sergio Cordova, een Venezolaan die speelt in de Bundesliga bij Augsburg. Het is dus afwachten of RSC Anderlecht daadwerkelijk nog een spits kan binnenhalen voor middernacht. 

Uitgaande transfers

Maar niet alleen inkomend is er werk, ook uitgaand liggen er enkele dossiers die vandaag moeten afgesloten worden. Zo is er dat van Wesley Hoedt die naar het Engelse Watford trekt, Sebastiono Esposito zit ondertussen al anderhalve bij Serie B-club Bari, waar hij tot het einde van het seizoen op huurbasis zal spelen. Zijn vorige huurovereenkomst met RSC Anderlecht werd een tijdje geleden ontbonden. 

Hendrik Van Crombrugge en Adrien Trebel mochten ook vertrekken deze winter, maar daar blijft het opvallend stil rond, de kans is dus groot dat ze nog zeker tot de zomer speler zijn van RSC Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.