Veiligheidsadviseur hield Vandenhaute weg van overleg met fans

DONDERDAG, 9 FEBRUARI 2023, 21:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Niet Wouter Vandenhaute zelf en ook niet de fans waren verantwoordelijk voor de afwezigheid van de voorzitter enkele weken geleden tijdens een overleg van Jesper Fredberg en Brian Riemer met supportersvertegenwoordigers, wel de veiligheidsadviseur. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Enkele weken geleden vond er een overleg plaats tussen Fredberg, Riemer en een veertigtal vertegenwoordigers van supportersgroepen. Voorzitter Wouter Vandenhaute was daarbij niet aanwezig. Volgens hem gaven de fans aan dat hij niet welkom was. Iets wat door supporters die toen aanwezig waren stellig ontkend werd. Zij noemen het een leugen van Vandenhaute.

Nu schrijft Het Laatste Nieuws dat Vandenhaute afwezig bleef op vraag van de veiligheidsadviseur van de club. 

Wil dat zeggen dat Vandenhaute staalhard gelogen heeft? Dat is ook wat kort door de bocht. Mogelijk had de veiligheidsadviseur berichten opgevangen dat sommige supporters acties zouden ondernemen mocht Vandenhaute aanwezig zijn. Om een goed oordeel te kunnen vellen, zou het dus interessant zijn om te weten op basis waarvan de veiligheidsadviseur aan Vandenhaute meedeelde dat hij beter afwezig bleef.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.