Joma kledijsponsor tot 2026

DONDERDAG, 8 JUNI 2023, 15:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht en Joma hebben hun samenwerking verlengd tot 2026. Beide partijen zijn opgetogen om de samenwerking verder te zetten. Dat Joma trouw blijft aan de clubkleuren valt in goede aarde bij de supporters en ook de speciale uitvoeringen en derde shirts zijn altijd een schot in de roos.

CEO Non Sports Kenneth Bornauw:

“De samenwerking met JOMA is een succes. We zijn dan ook zeer tevreden dat we de komende jaren samen verder evolueren en nieuwe records ambiëren. JOMA is een partner die meedenkt met de club en dat mét resultaat. We kijken nu al erg uit naar de veelbelovende shirts van volgend seizoen.”

Alberto López, General Manager JOMA:

“We zijn verheugd om het partnerschap met RSC Anderlecht verder te zetten in de komende drie seizoenen. De laatste jaren waren een bewijs van het wederzijdse vertrouwen en het geloof tussen beide partners. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking enkel nog versterkt zal worden in de toekomst.”



Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.