Stassin meteen trefzeker bij Westerlo-debuut

ZATERDAG, 29 JULI 2023, 20:38 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Lucas Stassin heeft zijn debuut bij Westerlo niet gemist. Amper twee dagen na zijn transfer naar de Kempense club mocht hij invallen tegen Eupen. In de toegevoegde tijd scoorde hij de 2-2 en zo bezorgde hij Westerlo een punt.

Stassin viel in na 83 minuten bij een 2-1-achterstand. In de 91e minuut loste Eupen-doelman Nurudeen de bal en de 18-jarige goalgetter was er als de kippen bij om binnen te duwen.

Een cynicus zou kunnen opmerken 'Anderlecht had hem beter gehouden, want zelf scoren lukt ze precies niet'. Maar dan moeten we wel opmerken dat Stassin een rebound scoorde en om dat te doen moet er eerst iemand op doel schieten of koppen. En zelfs dat lukte Anderlecht gisteren amper tot niet ...

Bron: © Eigen redactie