Raman enige doelpuntenmaker in oefenpot tegen Zulte Waregem

DONDERDAG, 16 NOVEMBER 2023, 13:30 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem gewonnen met 0-1. Benito Raman scoorde rond het halfuur het enige doelpunt. Yari Verschaeren maakte zijn rentree en was aanvoerder.

Na hoog druk zetten, kon Raman in de 23e minuut profiteren van een riskante terugspeelbal richting doelman Van der Gouw. De spits van Anderlecht maakte een sliding naar de bal en wipte het leer over de Essevee-doelman in doel.

Bij de rust werd Verschaeren, zoals vooraf aangekondigd, vervangen. Op de bank bij Anderlecht ook zaten met Aboubacar Conté en Devon De Corte ook twee spelers van de U18. Beiden mochten invallen.