Futures stunten met ruime zege bij leider Zulte Waregem (video)

ZATERDAG, 25 NOVEMBER 2023, 21:54 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures hebben vanavond een erg knappe overwinning behaald. Het versloeg leider Zulte Waregem met 2-5. Nilson Angulo (foto) scoorde twee keer. Tristan Degreef was goed voor een doelpunt en twee assists. Yari Verschaeren speelde een uur mee.

Na bijna een half uur spelen kwam Anderlecht op voorsprong. Verschaeren speelde de bal naar Angulo, die hem erg knap in de verste winkelhaak schoot. Lang kon paars-wit niet genieten van de voorsprong: amper twee minuten later maakte Vossen gelijk. Na een blunder van doelman Bostyn bracht Lissens Anderlecht een tweede keer op voorsprong, maar opnieuw was het niet voor lang. 2-2 halfweg.

Derde keer goede keer? Ja hoor! Monticelli bracht paars-wit in de 54e minuut een derde keer op voorsprong. Nu slaagden de Futures er wel in om de bonus vast te houden. Sterker nog: in de slotfase zorgden Degreef en Angulo zelfs voor een ruime 2-5-eindstand.

Door deze overwinning tellen de Futures nu 19 punten. Daarmee staan ze zevende, maar de leider telt amper vier punten meer. Alles op een hoopje dus, daar vooraan in het klassement.

Score:2-5
Goal(s): 27' Angulo (0-1), 29' Vossen (1-1), 34' Lissens (1-2), 41' Rommens (2-2), 54' Monticelli (2-3), 83' Degreef (2-4), 85' Angulo (2-5)

Zulte Waregem:Bostyn, Decostere, Derijck (69' Brüls), Willen, Bagan, Demuynck (61' Matheus Machado), Vormer (82' Capelle), Rommens, Traoré, Vossen, Ganho
RSCA Futures:Vercauteren, Bouchouari, Lissens, Lapage, Masscho, Engwanda, Verschaeren (61' Tajaouart), Degreef, Monticelli, Angulo (88' Vergeylen), Ure

Geel: 33' Traoré, 43' Degreef, 65' Bagan
Rood: 78' Bagan (2 x geel)

Scheidsrechter:Anthony Letellier
Stadion:  Elindus Arena

Bron: © Eigen redactie