Riemer even naar Denemarken voor kerstavond bij familie

VRIJDAG, 22 DECEMBER 2023, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Brian Riemer zal voor het eerst in jaren nog eens Kerstmis vieren samen met zijn familie. Zondagnamiddag stapt hij op het vliegtuig richting Denemarken, maar maandagochtend vliegt hij al terug om de wedstrijd tegen Cercle voor te bereiden.

De drie jaar jaar vierde Riemer, die vrijgezel is, Kerstmis in zijn eentje. Dit jaar zal hij het eindelijk nog eens met zijn famillie doen. Zaterdagavond speelt Anderlecht tegen Genk. Zondagochtend is er een uitlooptraining en daarna rijdt hij meteen naar de luchthaven.

"Om 16.30 uur landt ik in Kopenhagen en 's avonds is het feest met zo'n twintig familieleden", vertelt Riemer in Het Nieuwsblad. Riemer zal 15 uur in zijn thuisland doorbrengen. Maandagochtend vliegt hij terug naar Brussel om de partij tegen Cercle voor te bereiden. "Op de terugvlucht zal ik nog de laatste beelden van Cercle bekijken. Ik wil 2023 ook sportief mooi afsluiten."

Terwijl Riemer even op en af vliegt naar Denemarken om Kerstmis te vieren, mogen zijn buitenlandse spelers niet even over huis gaan. Maar de spelers gunnen hun coach dit uitje. "Het is jammer dat deze regel alleen voor mij geldt", lacht Riemer. "Maar de meeste spelers hebben gelukkig hun gezin hier bij hen."

Vorig jaar, hij was toen amper een maand coach van Anderlecht en paars-wit speelde toen op tweede kerstdag, vierde Riemer kerstavond in zijn eentje op een hotelkamer. "Ik at een broodje en keek enkele wedstrijden. Zo hoort het eigenlijk niet, he."

Bron: Het Nieuwsblad (Jürgen Geril)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.