Dupé in doel tegen Union

DINSDAG, 16 JANUARI 2024, 09:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Ondanks de huidige goede vorm van Kasper Schmeichel, zal het wellicht Maxime Dupé zijn die het doel van RSC Anderlecht zal verdedigen tegen Union. Er werd gesproken over een vertrek van de Franse doelman tijdens de mercato, maar paars-wit is niet geneigd om mee te werken aan een vertrek.

De reden voor deze beslissing is simpel: de club wil een betrouwbare back-up voor Kasper Schmeichel, wat heel normaal lijkt. Zijn deelname aan de wedstrijd is een manier om de Franse doelman betrokken te houden bij het team.
 
De pers houdt vol dat hij lijkt te kniezen rond Neerpede en dat hij vaak wegblijft van de groep tijdens groepsactiviteiten. Hem deze wedstrijd ontzeggen zou gevaarlijk zijn, en zijn mentale toestand zou zeker een klap krijgen, concluderen de media.
 
We zullen moeten wachten op het wedstrijdverslag om erachter te komen of de pers gelijk heeft, want Anderlecht is wanhopig om deze wedstrijd te winnen en zal daarom hun beste spelers moeten opstellen.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.