Voorbeschouwing: Union - Anderlecht

DONDERDAG, 25 JANUARI 2024, 17:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 20.30 uur strijden Anderlecht en Union voor het laatste ticket voor de halve finales van de Beker van België. Na zeven nederlagen op rij tegen Union wil Anderlecht eindelijk eens winnen. Zeker omdat de Beker van België een van de hoofddoelen is dit seizoen.

In vergelijking met zondag kan Anderlecht niet rekenen op Louis Patris. Hij blesseerde zich aan beide enkels en Anderlecht wil geen risico nemen. Daardoor maakt Mohamed Bouchouari op 23-jarige leeftijd eindelijk zijn debuut voor paars-wit.

Bij Union zien we geen sterkhouders Cameron Puertas en Mohamed Amoura. De eerste is geblesseerd, de tweede is nog niet terug van de Africa Cup. Ook Koki Machida en Amani Lazare zijn nog weg met hun nationale ploeg.

De wedstrijd is live te bekijken op VTM 2.

Aftrap: 20.30 uur
Stadion: Dudenpark
Scheidsrechter: Lothar D'Hondt

: : : UNION SAINT-GILLOISE : : :

Mogelijke opstelling: Moris, Mac Allister, Burgess, Sykes, Castro-Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Lapoussin, Eckert, Nilsson, Sadiki
Invallers: Lindner, Imbrechts, Rodriguez, Leysen, Teklab, Terho, Huygevelde, Kabangu, François

Geblesseerd: Puertas
Geschorst:/
Gevaar voor gele schorsing: /

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Schmeichel, Bouchouari, Debast, Vertonghen, Augustinsson, Rits, Leoni, Verschaeren, Dreyer, Dolberg, Hazard
Invallers: Coosemans, Vanhoutte, Lapage, Degreef, Stroeykens, Arnstad, Angulo, Flips, Vazquez

Geblesseerd: Sardella, Delaney, N'Diaye, Amuzu, Patris
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: /

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.