Futures leiden zwaarste nederlaag van seizoen

ZONDAG, 28 JANUARI 2024, 10:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures gingen gisterenavond met 3-0 de boot in de Jong RC Genk, hun zwaarste nederlaag van het seizoen. Na een halfuur kreeg Anas Tajaouart (foto) rood, waardoor de Futures een uur met een man minder speelden.

De Futures misten verdedigers Bouchouari, Lapage en Lissens, die bij de A-kern aansloten. Balverlies van Tajaouart leidde de 1-0 in en op het halfuur kreeg diezelfde Tajaouart terecht rood na een zware tackle op Akpan. Het was niet de avond van de 18-jarige middenvelder, die nochans aan een sterk seizoen bezig is.

Na een uur maakte Colassin zijn rentree. Het was van 23 september geleden dat hij nog in actie was gekomen.

Score: 3-0
Goal(s): 16' Adedeji-Sternberg (1-0), 39' Adedeji-Sternberg (2-0), 88' Da Costa (3-0)

Jong RC Genk:Penders, Caicedo (70' Martens), Manguelle, Kongolo, Akpan, Bangoura, Van de Perre, Karetsas (81' Da Costa), Claes, Adedeji-Sternberg (89' Abid), Benianga (89' Mirisola)
RSCA Futures:Vanhoutte, Masscho, Baouf, N. Engwanda, Moutha-Sebtaoui, Montegenis (86' Maamar), Tajaouart, A. Engwanda, Monticelli, Goto (71' Vergeylen), Ure (63 Colassin)

Geel: 66' Caicedo, 80' Colassin
Rood: 30' Tajaouart

Scheidsrechter: Massimiliano Ledda
Stadion: De Leunen (Geel)

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.