Futures behalen gelijkspel tegen FC Luik (video)

WOENSDAG, 7 FEBRUARI 2024, 22:27 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures speelden vanavond 1-1 gelijk tegen FC Luik. Het ging om een wedstrijd die enkele weken geleden werd uitgesteld door de sneeuw. Voor Anderlecht scoorde Antoine Colassin (foto). Nunzio Engwanda viel mogelijk uit met een blessure.

Anderlecht kwam na twintig minuten op voorsprong toen Luik-doelman Debaty een schot van Devon Decorte onvoldoende kon wegwerken. Keisuke Goto bracht de bal voor doel en aanvoerder Colassin had maar binnen te tikken. Lang kon Anderlecht niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later verkeek doelman Timon Vanhoutte zich op een voorzet vanaf links en hingen de bordjes weer gelijk.

Op slag van rust moesten de bezoekers met tien voort nadat Abian Arslan op de enkel van Nunzio Engwanda ging staan. De 16-jarige verdediger speelde nog even verder, maar bleef na de rust in de kleedkamer. Hopelijk geen ernstige blessure.

Door dit gelijkspel staan de Futures nu negende met 28 punten. FC Luik telt er eentje meer.