Lemaire kondigt zijn vertrek aan (VIDEO)

ZONDAG, 21 APRIL 2024, 17:45 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Na het laatste wedstrijd van het seizoen gisteren in het Koning Boudewijnstadion, heeft Hubert Lemaire een ontroerende boodschap gericht aan de RSCA Futures en het personeel. De zeer gewaardeerde fysieke trainer neemt na 22 seizoenen afscheid; een periode waarin hij zich heeft ingezet voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de jonge talenten van paars-wit. Lemaire staat bekend als een gerenommeerde fysieke trainer bij Anderlecht, vooral bekend om zijn essentiële rol in de voorbereiding van de spelers. Zijn expertise en toewijding zijn van onschatbare waarde gebleken in de ontwikkeling van jonge beloften, zoals Albert Sambi Lokonga, die fysieke uitdagingen heeft overwonnen dankzij Lemaire's begeleiding.

Zijn methodische aanpak en overtuiging dat hard werken leidt tot succes op het hoogste niveau, zijn cruciaal geweest in de ontwikkeling van de jeugd bij Anderlecht. Het succes in het topvoetbal is voorbehouden aan degenen die bereid zijn om hard te werken en zichzelf te overtreffen. Lemaire staat bekend om zijn veeleisende trainingen en persoonlijke begeleiding van spelers. Een opmerkelijke anekdote uit zijn tijd bij RSCA is zijn rol in de ontwikkeling van Albert Sambi Lokonga, die ondanks fysieke uitdagingen nooit opgaf en de invloed van Lemaire op zijn carrière blijft benadrukken.

Hubert Lemaire neemt nu echter afscheid en zal zich nu toeleggen op het schrijven van een boek over zijn carrière, waarin hij zijn jaren op Neerpede en de rol van een fysieke trainer in de sport beschrijft. De publicatie staat gepland in de late zomer of vroege herfst.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.