Dave Cosgrove al weg bij Anderlecht

ZATERDAG, 4 MEI 2024, 11:08 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Dave Cosgrove, die recent werd aangesteld als de nieuwe Performance Director bij Anderlecht, heeft de club al verlaten volgens Het Laatste Nieuws. Officieel heet het dat hij om privéredenen naar de Verenigde Staten trekt, maar de kans op zijn terugkeer is vrijwel onbestaande aangezien men bij de club niet tevreden was over zijn manier van werken. De timing van zijn komst was bovendien erg vreemd en ongelukkig, namelijk vol in de titelstrijd.

Anderlecht wil na dit seizoen bekijken of er nog een mogelijkheid is om verder te gaan met de 46-jarige Ier die eerder werkzaam was bij Tottenham Hotspur, Liverpool en Kopenhagen. Zoniet zal zijn contract worden ontbonden.

Cosgrove zou het medische en fysieke aspect van de club onder handen nemen, maar verschillende leden van deze departementen kloegen over de werkwijze van Cosgrove. In principe bleven verschillende mensen verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van hun departement, maar in de werkelijkheid was dat blijkbaar niet duidelijk.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.