Archieven

 28-02-2023 
 27-02-2023 
 26-02-2023 

Anderlecht laat winst glippen na rust

Anderlecht laat winst glippen na rust

WEDSTRIJDEN De classico is op 2-2 geëindigd na een aangename wedstrijd. Standard kwam voor het kwartier met wat geluk op voorsprong. Anderlecht reageerde nog voor rust en via Slimani klom het op en over Standard. Na rust kende Anderlecht een sterke periode met enkele kansen, maar het was Standard dat scoorde via Sardella die een voorzet ongelukkig in eigen doel verwerkte. Anderlecht schiet niet ernorm veel op met dit punt, zeker met moeilijke wedstrijden in het verschiet tegen Gent en Cercle, rechtstreekse tegenstanders voor de top-8. Lees verder »

Opstelling: Elftal met Debast en Ashimeru

Opstelling: Elftal met Debast en Ashimeru

WEDSTRIJDEN Geen grote verrassingen in het elftal waarmee Riemer de topper tegen Standard wil aanvangen. Debast keert na zijn afwezigheid in Europe snel terug en Ashimeru neemt de plaats in van Refaelov. Diawara speelt als controlerende middenvelder. Verschaeren, Amuzu en Dreyer spelen in steun van Slimani. Lees verder »


 24-02-2023 

Ilay Camara tekent profcontract tot 2025

Ilay Camara tekent profcontract tot 2025

TRANSFERS - 1B Ilay Camara ziet zijn sterke prestaties bij de RSCA Futures beloond met een eerste profcontract. De 19-jarige speler heeft zijn lot tot 2025 aan Anderlecht verbonden. "Ondanks de interesse van andere clubs heeft Ilay beslist om zijn ontwikkeling verder te zetten bij RSCA en daar zijn we uiteraard heel tevreden mee", zegt Jean Kindermans. Lees verder »

Anderlecht loot zware brok met Villarreal

Anderlecht loot zware brok met Villarreal

ANDERE Er is zonet geloot voor de 1/8-finales van de Conference League. Anderlecht lootte met het Spaanse Villarreal op papier een van de zwaarste tegenstanders die mogelijk waren. Anderlecht speelt eerst thuis op 9 maart en speelt de terugmatch in Spanje op 16 maart. Lees verder »

Debast onzeker voor Standard

Debast onzeker voor Standard

BLESSURES Het blijft afwachten of Anderlecht zondag tegen Standard een beroep kan doen op Zeno Debast. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De centrale verdediger miste gisteren de partij tegen Ludogorets nadat hij tijdens de laatste training een spierblessure opliep. Lees verder »

 23-02-2023 

RSCA Futsal in de finale Beker van België

RSCA Futsal in de finale Beker van België

WEDSTRIJDEN Tien minuten had Anderlecht nodig om de klus tegen Charleroi te klaren. De stand was toen 3-0 en alle twijfels waren weggenomen. De eerste wedstrijd was immers al met 0-3 geëindigd. De ploeg van Luca Cragnaz won gisteravond in Roosdaal uiteindelijk met 10-5. RSCA Futsal staat tegenover Herentals in een Belgische bekerfinale op 8 april in Gent.
Lees verder »

Welke sancties riskeert Humo?

Welke sancties riskeert Humo?

ANDERE Nu Anderlecht Humo en journalist Jan Hauspie voor de rechtbank sleept, rijst de vraag welk effect dit kan hebben. Advocaat Leo Neels legt in Het Laatste Nieuws uit welke straffen mogelijk zijn. Hij ziet twee mogelijkheden. Lees verder »

'Nog veel werk om punt in rechtbank te bewijzen"

'Nog veel werk om punt in rechtbank te bewijzen

INTERVIEWS Humo en journalist Jan Hauspie willen (nog) niet reageren op de dagvaarding van Anderlecht tegen de journalist, maar Pol Deltour, nationaal secretaris van de Vlaamse Vereniging van Journalisten, deed dat wel. Hij betreurt dat Anderlecht naar de rechtbank stapt en niet naar de Raad voor Journalistiek. Lees verder »

 22-02-2023 

Vertonghen gelooft in kwalificatie

Vertonghen gelooft in kwalificatie

ANDERE Jan Vertonghen bloeide de voorbije weken open in de defensie. Hij leidt er zijn verdedigers en de rest van de ploeg als een echte kapitein. De rust is teruggekeerd in de ploeg en Vertonghen gelooft er nog in dat RSC Anderlecht zich Europees kan kwalificeren.  Lees verder »

Dreyer efficiëntste winteraankoop in 15 jaar

Dreyer efficiëntste winteraankoop in 15 jaar

ANDERE Drie goals en één assist: dat zijn de fraaie cijfers die winteraankoop Anders Dreyer na zes duels kan voorleggen. Het Nieuwsblad viste uit dat hij hiermee de meest efficiënte winteraankoop in 15 jaar is. De voorbije 25 jaar deden er amper twee spelers beter. Lees verder »

Fanboard deelt verslagen

Fanboard deelt verslagen

ANDERE Verslagen van de fanboard zijn al een tijdje geleden, we schreven daar ook over, en kregen heel wat reacties. Vooral door de leden van de fanboard zelf. Zij hebben nu beslist om zelf de verslagen te delen want van de club uit komt er geen enkele info, ook de leden kunnen maar delen wat ze te horen krijgen.  Lees verder »


 21-02-2023 
 20-02-2023 

Open training op 1 maart

Open training op 1 maart

ANDERE Op woensdag 1 maart organiseert Anderlecht een open training. Deze vindt plaats in het Lotto Park en start om 13.30 uur. Wie aanwezig wil zijn, moet vooraf een ticket reserveren via de website van de club. Lees verder »

Kersvers bondscoach Tedesco in tribune

Kersvers bondscoach Tedesco in tribune

ANDERE Vrijdag 24 maart 2023, gaan onze Rode Duivels op bezoek bij Zweden. Nieuwe bondscoach Domenico Tedesco heeft dus nog ongeveer 3 weken om zijn ploeg samen te stellen. Daarvoor ging hij afgelopen weekend al enkele wedstrijden scouten in de Jupiler Pro League.
  Lees verder »

 19-02-2023 

Anderlecht speelt gelijk in geanimeerde wedstrijd

Anderlecht speelt gelijk in geanimeerde wedstrijd

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft 2-2 gelijkgespeeld in Kortrijk en daarmee moet het tevreden zijn. In een erg open wedstrijd speelde Anderlecht een uitstekend eerste kwartier, maar het morste met kansen. Kortrijk kwam beter in de match, maar Dreyer opende de score met een knappe plaatsbal. Na rust klom Kortrijk op en over Paars-wit dat de wedstrijd uit handen gaf. Uiteindelijk zorgde een misverstand bij Kortrijk toch nog voor de gelijkmaker van Murillo. Anderlecht blijft in de running voor een plaats in de top-8. Lees verder »

Opstelling: Raman en Slimani aan de aftrap

Opstelling: Raman en Slimani aan de aftrap

WEDSTRIJDEN Anderlecht begint binnen een klein uur in Kortrijk met zowel Raman als Slimani aan de aftrap. Arnstad, Stroeykens en Diawara verhuizen naar de bank, Ashimeru en Refaelov komen in de ploeg. Amuzu, donderdag niet in de selectie vanwege een blessure, is ook bankzitter. Lees verder »

Selectie met Amuzu voor Kortrijk

Selectie met Amuzu voor Kortrijk

WEDSTRIJDEN Geen verrassingen in de selectie van Brian Riemer voor de altijd vervelende verplaatsing naar Kortrijk. De West-Vlamingen bevinden zich net boven de degradatieplaatsen en Anderlecht kan een goede zaak doen in de strijd om de top-8. Amuzu is terug van de partij nadat hij deze week niet speelde in Bulgarije. Lees verder »


 18-02-2023 

Geen club in 1B gaf meer passes dan RSCA Futures

Geen club in 1B gaf meer passes dan RSCA Futures

1B Geen competitievoetbal voor de RSCA Futures dit weekend. Na de reguliere competitie en voor de start van de play-offs genieten de 1B-clubs van een weekendje rust. Tijd voor ons om de statistieken van de voorbije 22 wedstrijden eens onder de loep te nemen. Lees verder »

 17-02-2023 

"Steeds meer Anderlecht-fans ontdekken Futsal"

ANDERE Vanavond om 21.15 uur ontvangt RSCA Futsal rode lantaarn Pibo Belizia in de Alfa Sun Indoor Arena, vijf dagen later reist Charleroi naar Roosdaal voor de tweede leg van de halve finale van de Belgische beker. Martin Baert, vader van sportief directeur Lieven Baert, noemt drie zaken die de club een enorme boost hebben gegeven. Lees verder »

Verschaeren: "Dit resultaat doet pijn"

Verschaeren:

INTERVIEWS Yari Verschaeren speelde tegen Ludogorets een erg sterke wedstrijd. Hij had een voet in bijna elke aanval en schuwde ook het harde werk niet. "Dit resultaat doet pijn", vertelde hij na de wedstrijd. "We speelden een erg goede wedstrijd en verdienden minstens een doelpunt." Lees verder »

 16-02-2023 

"Killian is het DNA van Anderlecht"

INTERVIEWS Na twee moeilijke jaren komt Killian Sardella weer aan de oppervlakte. In het Nieuwsblad vertelt zijn moeder vandaag over de moeilijke periode. "Killian kwam te vroeg bij de A-kern", stelt ze. "De vele slechte dingen die ik over hem las, waren een soort marteling." Lees verder »

"Droom is om titel te winnen met Anderlecht"

INTERVIEWS Zeno Debast is ondertussen een onmisbare schakel in de paar-witte verdediging, zelf schrikt hij van waar hij nu staat. Er is interesse vanuit Italië maar Debast kijkt vooral naar RSC Anderlecht waar hij eerst en vooral een titel wil pakken alvorens aan een vertrek te denken.  Lees verder »


 15-02-2023 

Anderlecht zal niet deelnemen aan KDB Cup

Anderlecht zal niet deelnemen aan KDB Cup

JEUGD Het beroemde toernooi in Drongen zal dit seizoen geen gastheer zijn voor de U15 van Anderlecht. Gepland voor 10 en 11 juni heeft de jeugdacademie van RSCA besloten zich te concentreren op studies en eindejaarsexamens. Genk is de andere Belgische academie die besloot dit jaar niet deel te nemen. Gent en Club Brugge zullen wel aanwezig zijn op het Kevin De Bruyne toernooi.  Lees verder »

Een Clasico in een vol Lotto Park

Een Clasico in een vol Lotto Park

ANDERE Volgende week zondag, 26 februari 2023, ontvangt RSC Anderlecht Standard Luik in het Lotto Park dat volledig uitverkocht is. Enkele dagen eerder, op donderdag 23 februari, komt Ludogrets op bezoek in het kader van de Conference League, voor de wedstrijd zijn wel nog tickets beschikbaar.  Lees verder »

 14-02-2023 

Amuzu ook onzeker voor zondag

Amuzu ook onzeker voor zondag

BLESSURES Francis Amuzu heeft een lichte contractuur en het is onzeker of hij de wedstrijd van zondag tegen KV Kortrijk haalt. Dat melden de Sudpresse-kranten. Volgens Het Laatste Nieuws hoopt Anderlecht dat hij er wel bij is tegen Kortrijk. Lees verder »

RSCA Futures starten play-offs op Beerschot

RSCA Futures starten play-offs op Beerschot

1B De Pro League heeft de kalender bekendgemaakt van de play-offs in 1B. De RSCA Futures nemen het in hun eerste wedstrijd op tegen Beerschot. Op de slotspeeldag trekken de paars-witte beloften naar de buren van RWDM, momenteel de leider. Lees verder »

Coucke gaat in overleg met fanboard

Coucke gaat in overleg met fanboard

ANDERE De protesten blijven aanhouden, dat was zondag voor de wedstrijd nog eens duidelijk. Al moet gezegd worden dat een groot deel van de supporters niet achter de protesten staat. Marc Coucke bleef tot nu toe op de vlakte maar wil nu toch in dialoog gaan met de fanboard samen met Wouter Vandenhaute.  Lees verder »

Van Holsbeeck gaat door tot het einde

Van Holsbeeck gaat door tot het einde

ANDERE Normaal gezien was er al beslist om de zaak door te verwijzen, maar door bijkomende onderzoeken, gevraagd door ondermeer Herman Van Holsbeeck, is er nog geen exacte datum voor de rechtszaak. Van Holsbeeck weigert in ieder geval de minnelijke schikking die het parket voorstelt, hij wil doorgaan tot het einde.  Lees verder »

 13-02-2023 

"De coach geeft me vertrouwen en leert me veel"

INTERVIEWS Het lijkt erop dat Anderlecht zijn linksback voor de rest van het seizoen gevonden heeft. In eigen huis nog wel. Killian Sardella ontpopte zich de voorbije wedstrijden tot een betrouwbare kracht links achteraan in de defensie. "Het is een geluk om met jongens als Vertonghen en Refaelov te spelen." Lees verder »

Raman: "Ik dacht, ik trek er ene open"

Raman:

INTERVIEWS Benito Raman vierde vorige week met de supporters in het bezoekersvak op Oostende. Nadien kreeg hij heel wat kritiek over het pintje dat hij aan het drinken was. Gisteren zette hij dat voorval ludiek in de kijker na zijn openingstreffer tegen STVV.  Lees verder »

Merendeel fans keert zich tegen anti-gezangen

Merendeel fans keert zich tegen anti-gezangen

ANDERE Lang niet alle Anderlecht-supporters steunen de eis van bepaalde supportersgroepen dat Marc Coucke en Wouter Vandenhaute de club moeten verlaten. Toen BCS en Mauve Army om hun ontslag begon te roepen, reageerden veel fans met een fluitconcert. Waarop de spreekkoren snel stopten. Lees verder »

Kara Mbodj traint bij de Futures

Kara Mbodj traint bij de Futures

ANDERE De RSCA Futures, die zich dit weekend konden plaatsen voor de play-offs, mogen een oude bekende begroeten op training. De Senegalese verdediger Kara Mbodj (33) traint mee nu hij een vrije speler is. Een contract zit er volgens Het Laatste Nieuws niet in.  Lees verder »

 12-02-2023 

Anderlecht krijgt STVV na rust op de knieën

Anderlecht krijgt STVV na rust op de knieën

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft verdiend met 3-1 gewonnen tegen een stug STVV. Anderlecht had voor rust veel balbezit, maar scoren lukte niet. Na rust schakelde Paars-wit op het uur een versnelling hoger. Raman opende met een beetje geluk de score na een lange bal van Debast. In de slotfase klom Anderlecht naar 3-0 via goals van Slimani en Dreyer. STVV milderde nog met een mooie knal van Bruno. Anderlecht haakt door deze zege de wagon aan bij de middenmoot en zit opnieuw in de running voor de top-8. Lees verder »

Acties harde kern aan stadion

Acties harde kern aan stadion

ANDERE Het belooft mogelijk weer een warme namiddag te worden voor Anderlecht. De harde kern BCS zorgde ervoor dat de toegangen waren gesaboteerd en bracht slogans aan waarop "Coucke / Wouter buiten" stond te lezen. Hopelijk gebruiken de hoothoofden hun verstand tijdens de match, want een tweede fiasco zoals op Standard zou rampzalige gevolgen met zich meebrengen. Lees verder »

Opstelling: Riemer kiest voor de aanval

Opstelling: Riemer kiest voor de aanval

WEDSTRIJDEN Tegen het stugge STVV (dat vier punten meer telt dan Anderlecht) pakt coach Brian Riemer uit met een aanvallende opstelling. Zowel Raman, Amuzu, Verschaeren, Refaelov en Dreyer staan aan de aftrap. Ashimeru start als verdedigende middenvelder waardoor Diawara op de bank zit. Daar krijgt hij onder andere gezelschap van nieuwkomer Slimani. Trebel haalde de wedstrijdkern niet. Lees verder »

 11-02-2023 

Politie alert voor acties van supporters

Politie alert voor acties van supporters

ANDERE De politie zal morgen extra waakzaam zijn voor mogelijke acties van bepaalde supportersgroepen in de marge van de wedstrijd tussen Anderlecht en STVV. Dat meldt Het Nieuwsblad. De harde kern blijft eisen dat Wouter Vandenhaute zich terugtrekt als voorzitter. Lees verder »

 10-02-2023 

De Wilde: "Belangrijkste wedstrijd van het seizoen

De Wilde:

INTERVIEWS - 1B De RSCA Futures staan zaterdag voor de match van de waarheid. Winnen ze tegen Deinze, dan plaatsen ze zich voor de Promotion play-offs. Winnen ze niet, dan spelen ze de degradatie play-offs. Middenvelder Nils De Wilde beseft dat het niet gemakkelijk zal worden. "Maar moeilijk gaat ook", klinkt het vol vertrouwen. Lees verder »

 09-02-2023 

Anderlecht bij best verdienende clubs op transfermarkt

Anderlecht bij best verdienende clubs op transfermarkt

TRANSFERS Het CIES Football Observatory publiceert vandaag een overzicht van de winst/verlies die clubs de voorbije vijf jaar boekten op de transfermarkt. In de ranking van clubs die het meest verdienden, staat Anderlecht op een 19e plaats. Het boekte in vijf jaar tijd maar liefst 75 miljoen euro winst op de transfermarkt. Lees verder »

Anderlecht boekt meeste winst ... maar dat is schijn

Anderlecht boekt meeste winst ... maar dat is schijn

ANDERE Uit cijfers die de Licentiecommissie bekendgemaakt heeft blijk dat alle Belgische profploegen vorig seizoen samen zo'n 156 miljoen euro verlies hebben geleden. Slechts vier ploegen boekten winst. Daarbij ook Anderlecht. Als is dat alleen op papier zo. En dankzij een fikse kapitaalsinbreng. Lees verder »

 07-02-2023 

Vandeweghe: "Ik ken Verbeke niet als tiran"

Vandeweghe:

ANDERE Het artikel in Humo over Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute beheerst intussen tal van sportmedia. De Morgen belde met sportjournalist Hans Vandeweghe voor wat duiding. Die zegt niet verbaasd te zijn over wat hij las over Vandenhaute. "Dit is het échte einde van Vandenhaute bij Anderlecht", voorspelt Vandeweghe. Lees verder »

Humo maakt brandhout van Vandenhaute (en Verbeke)

Humo maakt brandhout van Vandenhaute (en Verbeke)

INTERVIEWS In de editie van Humo die deze week verschijnt, is een artikel van journalist Jan Hauspie verschenen over de malaise bij Anderlecht en dan voornamelijk over de toestanden in de bestuurskamers van de recordkampioen. Het portret dat (ex-)werknemers schetsen van Vandenhaute en Verbeke is allesbehalve rooskleurig. Lees verder »

Lawrence Visser fluit RSCA -STVV

Lawrence Visser fluit RSCA -STVV

ANDERE Zondag komt Sint-Truiden op bezoek in het Lotto Park. Lawrence Visser fluit de wedstrijd om 16 uur op gang bijgestaan door Rien Vanyzere en Thibaud Nijssen langs de lijn. Theophile Diskeuve is vierde official.  Lees verder »

 06-02-2023 

Belangrijke slotspeeldag voor RSCA Futures

Belangrijke slotspeeldag voor RSCA Futures

1B Volgend weekend wordt de slotspeeldag gespeeld in de Challenger Pro League. Dat wil zeggen dat na deze speeldag de deelnemers aan de Promotion en Relegation Play-offs vastliggen. De RSCA Futures staan momenteel zevende en zitten net in de Relegation Play-offs, maar ze hebben hun lot wel nog in eigen handen. Lees verder »

 04-02-2023 

Riemer: "Bewust voor lange bal gekozen"

Riemer:

INTERVIEWS Na de partij tegen Oostende sprak coach Brian Riemer over een "belangrijke overwinning" waar hij "heel blij" mee was. De Anderlecht-coach kreeg ook een vraag over de veelvuldige lange ballen die zijn spelers trapten. Dat bleek deel van het tactische plan. Lees verder »

 03-02-2023 

Anderlecht omzeilt vervelende klip in Oostende

Anderlecht omzeilt vervelende klip in Oostende

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft nog eens kunnen winnen in Oostende. Aan de rust leidde het met 0-1 na een intikker van Murillo, maar Anderlecht speelde niet geweldig en ontsnapte al na een minuut aan een achterstand. Na rust voetbalde Paars-wit wel een aantal kansen bij elkaar, meestal op aangeven van Amuzu. Toch moest het ook rekenen op een attente Verbruggen. In de slotfase zorgde Dreyer voor de verlossende 0-2. Een verdiende zege voor Paars-wit tegen een zwak Oostende. Lees verder »

Voorbeschouwing: Oostende - Anderlecht

Voorbeschouwing: Oostende - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Nu de transferstormen zijn gaan liggen, kunnen we weer aan voetbal denken. Anderlecht mag vanavond samen met KV Oostende de 24 speeldag op gang trappen. De kustploeg staat voorlaatste en is aan een erg slechte reeks bezig. Een paars-witte zege is dan ook een must. Lees verder »

Stassin traint niet meer met A-kern

Stassin traint niet meer met A-kern

1B Lucas Stassin traint momenteel niet meer mee met de A-kern. Dat schrijft La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant komt dat omdat de fysieke data van Stassin onvoldoende zijn. Hij zou niet genoeg lopen, zo klinkt het. Lees verder »

Van Combrugge wees zelf Nottingham af

Van Combrugge wees zelf Nottingham af

TRANSFERS Het was Hendrik Van Combrugge zelf die besliste dat er geen transfer naar Nottingham Forrest kwam. Dat schrijft La Dernière Heure. De voorbije dagen werd hier en daar geopperd dat de transfer van Van Crombrugge samenhing met die van Harry Toffolo, maar dat klopt niet. Lees verder »

Selectie: Slimani mee naar Oostende

Selectie: Slimani mee naar Oostende

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft een selectie van 19 spelers bekendgemaakt voor de partij tegen KV Oostende van vanavond. In vergelijking met vorige week zijn er twee logische wijzigingen. Opvallend: Théo Leoni reist ook mee richting kust. Hij speelt dus opnieuw niet met de Futures die vanavond ook in actie komen. Lees verder »

 02-02-2023 

"Slimani heeft profiel dat we nog misten"

INTERVIEWS Islam Slimani is de spits die Anderlecht op Deadline Day uit de hoed toverde. Coach Brian Riemer en CEO Sports Jesper Fredberg vertelde vandaag allebei dat ze volop geloven in de meerwaarde van de Algerijn. "Hij heeft kwaliteiten die we op die positie nog misten." Lees verder »

Riemer: "Extreem onprofessionalisme van Nottingham"

Riemer:

INTERVIEWS Anderlecht slaagde er tijdens de mercato niet in om een linksback te halen, nochtans stond de Engelsman Harry Toffolo met meer dan anderhalf been in het Lotto Park. "Om 11 uur was er nog een akkoord, maar door, naar mijn mening, extreem onprofessionalisme van Nottingham werd Harry teruggehaald", vertelt coach Brian Riemer. Lees verder »

Slimani morgen meteen in de kern

Slimani morgen meteen in de kern

TRANSFERS Islam Slimani trainde vandaag voor het eerst mee bij Anderlecht. De spits is speelgerechtigd voor de wedstrijd van morgen en zal ook in de kern zitten. Dat gaf coach Brian Riemer aan op zijn persconferentie vanmiddag. "Maar starten is nog niet aan de orde." Lees verder »

Nog geen duidelijkheid over Refaelov

Nog geen duidelijkheid over Refaelov

TRANSFERS Terwijl het al een uitgemaakte zaak is dat het contract van Adrien Trebel niet verlengd wordt, is er nog geen zekerheid over de toekomst van Lior Refaelov. CEO Sports Jesper Fredberg vertelde vandaag dat de gesprekken met de speler en zijn enthourage lopen. Lees verder »

Fredberg: "Geen nieuw contract Trebel"

Fredberg:

TRANSFERS De kogel is door de kerk: Adrien Trebel krijgt geen nieuw contract bij Anderlecht. Dat vertelde CEO Sports Jesper Fredberg vandaag in gesprekken met de pers. "Een nieuw contract is geen optie", zo klinkt het. Volgens Fredberg zijn er meerdere redenen. "Zijn salaris is er één, maar hij past ook niet in onze sportieve plannen." Lees verder »

 01-02-2023 

FIFA-hulplijn voor transfer Toffolo

FIFA-hulplijn voor transfer Toffolo

TRANSFERS Anderlecht geeft de komst van linksback Harry Toffolo nog niet op, ook al verstreek de transfer deadline voor Engeland gisteren om middernacht. Anderlecht gaat horen of de FIFA de transfer alsnog kan goedkeuren omdat Nottingham een gevalideerd akkoord niet getekend heeft. Lees verder »

Frenay flikte Arokodare-deal van Anderlecht

Frenay flikte  Arokodare-deal van Anderlecht

TRANSFERS Tolu  Arokodare was op weg om de nieuwe spits van Anderlecht te worden. Hij legde zelfs medische testen af en een een akkoord leek in de maak. Het social media-team volgde alles om een filmpje te maken. En toen sprong makelaar Didier Frenay in de dans, en mogelijk ook enkele medewerkers van Mogi Bayat. Lees verder »

Nog enkele transfermarkten open

Nog enkele transfermarkten open

TRANSFERS Voor België was het de voorbije middernacht onherroepelijk gesloten, het is nu wachten op de volgende transferperiode in de zomer. In enkele landen is de transfermarkt echter nog open, inkomende transfers in België mag dus niet meer, maar uitgaande kan wel nog.  Lees verder »

Transfermarkt gesloten met spits en zonder linksachter?

Transfermarkt gesloten met spits en zonder linksachter?

TRANSFERS Wachten tot de laatste dag om transfers te doen, is zelden een goed plan. En dat lijkt Anderlecht wederom te hebben ondervonden. De wintermercato bracht ons Dryer en misschien ook Slimani, maar een officiële bevestiging is er vooralsnog niet. Anderlecht polste last minute nog een handvol andere spitsen, maar ving telkens bot.  Lees verder »