Archieven

 01-12-2023 
 30-11-2023 

Riemer: "Rits doet geweldig werk voor ons"

Riemer:

INTERVIEWS Anderlecht doet het goed dit seizoen en swingt zelfs bij momenten. Heel wat spelers gaan over de tongen. Behalve één: Mats Rits. Als stille kracht draagt hij zijn steentje bij aan het succes. Door de buitenwereld misschien wat onderbelicht, maar door zijn coach heel erg gewaadeerd. "Hij zorg voor evenwicht in het team." Lees verder »

 29-11-2023 

Optimisme over terugkeer geblesseerden

Optimisme over terugkeer geblesseerden

BLESSURES RSC Anderlecht heeft momenteel Francis Amuzu, Kasper Dolberg, Thorgan Hazard en Yari Verschaeren op de geblesseerden lijst. Verschaeren speelde al mee met de Futures ondertussen, dus lijkt een terugkeer nakende, al wil men vooral geen risico's nemen. Lees verder »


 28-11-2023 
 27-11-2023 

De Bleeckere: "Strafschop was correct"

De Bleeckere:

WEDSTRIJDEN In zijn maandagse analyse van het voetbalweekend bevestigt Frank De Bleeckere van het Referee Department dat Anderlecht een volledig terechte strafschop kreeg. "Gueye komt met een gestrekt been en raakt vol de enkel van Delaney", zo klinkt het. "Het is niet omdat je de bal eventjes raakt of devieert, dat er geen fout meer mogelijk is." Lees verder »

Debast: "Enorm veel lof voor Jan"

Debast:

INTERVIEWS Anderlecht profiteerde maximaal van het gelijkspel tussen nummer één Union en nummer drie Gent. Dat stelde ook Zeno Debast vast. "Ik ben blij met deze overwinning. We moeten match per match blijven bekijken. Er komt nu een zwaar programma, daarop gaan we ons voorbereiden." Lees verder »

Vazquez: "Groot moment in mijn carrière"

Vazquez:

INTERVIEWS Als matchwinnaar mocht Luis Vazquez na de wedstrijd tegen RWDM de pers te woord staan. Timide als hij is, kwam er niet veel uit. Wel was het even lachen toen achter hem de broertjes Hazard passeerden. 'Golazo, golazo', riep Eden. En ook Thorgan liet zich niet onbetuigd. Lees verder »

Interesse voor Ierse centrale verdediger

Interesse voor Ierse centrale verdediger

TRANSFERS Fredberg lijkt al een tijdje bezig met eventuele versterkingen (en vertrekkers) tijdens de winterstop. Volgens Het Laatste Nieuws is de Ierse centrale verdediger Liam Scales een van de mogelijke targets van Fredberg. Scales is 25 jaar en een vaste waarde bij het Schotse Celtic. Lees verder »

 26-11-2023 

"Voor de sfeer was dit de beste manier om te winnen"

INTERVIEWS Wat een ontlading! Niet alleen spelers en supporters, ook coach Brian Riemer sloeg een zucht van verluchting na het late doelpunt van Luis Vazquez. "4.23 expected goals, meer dan 600 passes, 74 procent balbezit en heel veel kansen: de overwinning is verdiend", aldus de coach. "Enkel de afwerking stond niet op punt." Lees verder »

Vazquez bevrijdt Anderlecht in toegevoegde tijd

Vazquez bevrijdt Anderlecht in toegevoegde tijd

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft nog eens een Brusselse derby gewonnen, maar het heeft wel heel wat moeite gekost. RWDM zette de hele wedstrijd een laag blok en kwam er in de beginfase een paar maal snel uit waardoor het op 0-1 kwam via Mercier. Voor rust miste Paars-wit enkele kansen. Na rust verhoogde Anderlecht de druk na de invalbeurt van Stroeykens en Raman. Dat resulteerde in een penalty die werd omgezet door Dreyer. In de extra tijd kopte Vazquez (die al vroeg een geblesseerde Dolberg verving) de winning goal in doel. Lees verder »

Opstelling: Flips vervangt Hazard

Opstelling: Flips vervangt Hazard

WEDSTRIJDEN Om de licht geblesseerde Hazard te vervangen, kiest Riemer voor Alexis Flips. De Fransman krijgt dus nog eens een kans. Op het middenveld wordt er gekozen voor Rits, Delaney en Leoni. Gezien de resultaten van de andere clubs dit weekend kan Anderlecht een goede zaak doen in het klassement. RWDM won de laatste derby in Anderlecht met 0-2 in 1997. Die wedstrijd werd vooral herinnerd omdat RWDM een speler te veel had gewisseld. Anderlecht diende echter geen klacht in. Lees verder »

Transfer Goto zo goed als rond

Transfer Goto zo goed als rond

TRANSFERS De transfer van de Japanse spits Keisuke Goto zou volgens La Dernière Heure en het Japanse Sponichi afgerond zijn. De 18-jarige targetspits zou te gast zijn geweest op Neerpede. Anderlecht zou 1,85 miljoen euro betalen aan Goto die speelde bij promovendus Jubilo Itawa in de Japanse tweede klasse. De officiële aankondiging zou niet lang meer op zich laten wachten. Lees verder »

Selectie: Hazard en Dupé zijn out

Selectie: Hazard en Dupé zijn out

WEDSTRIJDEN Geen Thorgan Hazard vanavond tegen RWDM. Hij heeft een lichte blessure opgelopen. Maxime Dupé is ook niet van de partij. De doelman ontbreekt vanwege privéredenen. Benieuwd hoe Riemer Hazard zal vervangen aangezien ook Amuzu nog even buiten strijd is. Krijgen Flips of Raman nog eens hun kans? Ashimeru zit na zijn blessure ook in de selectie. Lees verder »


 25-11-2023 

Speciaal shirt voor verjaardag Mauves Army (foto)

Speciaal shirt voor verjaardag Mauves Army (foto)

ANDERE Anderlecht morgen zal in de derby tegen RWDM een speciaal truitje dragen. Supportersgroep Mauves Army bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd. Het truitje zal het logo van Mauves Army bevatten en is een verwijzing naar het seizoen 2003-2004, wanneer de supportersgroep werd opgericht. Lees verder »

"Hopelijk kunnen we Jan overtuigen om door te gaan"

INTERVIEWS Jan Vertonghen wil de knoop pas na de winter doorhakken, maar als het van Brian Riemer afhangt, gaat de aanvoerder van Anderlecht ook na dit seizoen nog door met voetballen. "Samen met Jesper Fredberg zal ik alles doen om hem te overtuigen om nog één of twee jaar door te gaan", vertelde de coach gisteren op zijn persbabbel. Lees verder »

 24-11-2023 

"Hopelijk na Zulte licht helemaal op groen voor Yari"

BLESSURES Het wordt een avond waar heel Anderlecht naar uitkijkt zaterdag: de terugkeer van Yari Verschaeren bij de RSCA Futures. Op zijn persconferentie loofde Brian Riemer de medische staf en Verschaeren voor het werk van de voorbije maanden. "Yari zijn revalidatie was een rechte lijn vooruit. Hij kende geen enkele terugval." Lees verder »

Hoog bezoek in het Lotto Park op zondag

Hoog bezoek in het Lotto Park op zondag

ANDERE Volgens Het Nieuwblad verwacht het Lotto Park zondagavond om 18u30 hoog bezoek. In de eerste plaats moet Anderlecht nog eens proberen om een Brusselse derby te winnen, iets dat flink is tegengevallen sinds de terugkeer van Union naar de Jupiler Pro League. Zondag kan Anderlecht het proberen tegen RWDM. In elk geval zal de sfeer top zijn voor aanvang, want er wordt hoog bezoek verwacht in het stadion. Lees verder »

 22-11-2023 

 21-11-2023 
 20-11-2023 

RSCA vs RWDM uitverkocht

RSCA vs RWDM uitverkocht

WEDSTRIJDEN De Brusselse derby op zondag 26 november is uitverkocht. RSCA Resale is actief voor deze wedstrijd en abonnees die niet naar Lotto Park kunnen reizen, kunnen hun tickets te koop aanbieden. Koop een van de beschikbare tickets vanaf vrijdag 24/11 om 10 uur. Lees verder »

 19-11-2023 

 18-11-2023 
 17-11-2023 
 16-11-2023 

Verschaeren: "Ik ben terug en dat voelt fantastisch"

Verschaeren:

INTERVIEWS Na de oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem, waarin hij zijn wederoptreden maakte na acht maanden blessureleed, sprak Yari Verschaeren met VTM. "Dit doet enorm veel deugd, zeker na zo'n lange tijd aan de kant te staan. Het is prachtig om weer op het veld te staan en een aantal minuten in de benen te hebben." Lees verder »

Debast: "Verrast dat ik rechtsback stond"

Debast:

INTERVIEWS Zeno Debast speelde de hele wedstrijd bij de Rode Duivels ... als rechtsachter. Een ongewone positie voor de Anderlecht-verdediger. "Het was de eerste keer dat ik daar speelde", zei hij achteraf. Hij deed het goed en ook bondscoach Domenico Tedesco zei achteraf tevreden te zijn over Debast zijn prestatie. Lees verder »

 15-11-2023 

Regenzeil Anderlecht redt interland van zondag

Regenzeil Anderlecht redt interland van zondag

ANDERE Vanaf morgen zal het veld in het Koning Boudewijnstadion afgedekt worden met een regenzeil. De stad Brussel zal dat van Anderlecht lenen, want heeft er zelf geen. Op die manier kan de interland van zondag tussen België en Azerbeidzjan in het nationale stadion doorgaan. Lees verder »

Duivels niet in Lotto Park, wel in Leuven

Duivels niet in Lotto Park, wel in Leuven

ANDERE De Rode Duivels zullen vanavond hun oefeninterland tegen Servië afwerken in het stadion van OH Leuven. Door de slechte staat van de grasmat in het Koning Boudewijnstadion werd gezocht naar een alternatieve locatie. De KBVB informeerde bij Anderlecht, maar het wordt dus Leuven. Lees verder »

 14-11-2023 

IJslandse doelman in beeld

IJslandse doelman in beeld

TRANSFERS Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht zich de komende maanden wil versterken met een extra doelman. De IJslander Hákon Valdimarsson zou hiervoor in beeld zijn. Valdimarsson is 22 jaar en is momenteel eerste keeper bij het Zweedse Elfsborg. Lees verder »

"Als Vertonghen voor Anderlecht kan spelen, dan ook voor ons"

BLESSURES Als het van bondscoach Domenico Tedesco afhangt, is Jan Vertonghen inzetbaar voor de interlands van de Rode Duivels. Ook voor het oefenduel van morgen tegen Servië. "Iedereen zag dat hij zondag voor Anderlecht tegen Gent speelde. Waarom zou hij dan niet klaar zijn voor de Rode Duivels", aldus Tedesco vanmiddag op een persconferentie. Lees verder »

Hongaars international gelinkt aan Anderlecht

Hongaars international gelinkt aan Anderlecht

TRANSFERS De Engelse website TEAMtalk meldt dat Anderlecht één van de clubs is die geïnteresseerd zijn in Callum Styles. Styles is een centrale middenvelder van Barnsley met de dubbele Brits-Hongaarse nationaliteit. Hij is sinds dit jaar een vaste waarde bij de Hongaarse nationale ploeg. Lees verder »

Lotto Park morgen gastheer voor Rode Duivels?

Lotto Park morgen gastheer voor Rode Duivels?

ANDERE Door de vele regenval van vandaag en de voorbije dagen is de grasmat van het Koning Boudewijnstadion in erg slechte staat. Zo erg zelfs dat mogelijk de interland van de Rode Duivels morgenavond er niet gespeeld kan worden. Volgens Het Nieuwsblad werd bij Anderlecht al informeel gepolst of uitwijken naar het Lotto Park een mogelijkheid is. Lees verder »

Japanse spits Goto dicht bij Anderlecht

Japanse spits Goto dicht bij Anderlecht

TRANSFERS Anderlecht staat volgens Het Laatste Nieuws dicht bij de komst van de jonge Japanse spits Keisuke Goto. De 18-jarige speelde in de Japanse tweede klasse en is jeugdinternational voor zijn land. Deze zomer waren er ook al geruchten over de komst van Goto. Lees verder »

 12-11-2023 

Anderlecht houdt stand in Gent

Anderlecht houdt stand in Gent

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen een sterk Gent. De thuisploeg had de hele match balbezit en Anderlecht moest zich beperken tot verdedigen. Dat deed het goed, want Gent scoorde enkel met een afgeweken schot in het slot van de eerste helft. In de extra tijd scoorde Dolberg tegen vanop de stip. Na rust drukte Gent opnieuw, maar grote kansen kreeg het niet. Zo wint Anderlecht weer niet van Gent, al mag het zeker en vast tevreden zijn met een punt na deze wedstrijd. De uitblinkers waren deze maal achterin te zoeken. Lees verder »

Opstelling: Riemer wijzigt niet

Opstelling: Riemer wijzigt niet

WEDSTRIJDEN Voor de topper in Gent wijzigt Brian Riemer niets aan het elftal dat vorig weekend won in Cercle Brugge. Dat wil zeggen dat Leoni op de bank zit en dat Vertonghen gewoon aan de aftrap staat. Sinds lang haalt ook Raman nog eens het wedstrijdblad. Gent heeft zich de laatste jaren echt gemanifesteerd als een ware angstgegner voor Paars-wit. De laatste overwinning tegen Gent dateert al van november 2018 in een thuiswedstrijd. Lees verder »

Verschaeren: "Het gaat goed met mij"

Verschaeren:

BLESSURES Tijdens zijn blessure sprak Yari Verschaeren amper met de pers, maar bij Sporza heeft hij nu een reactie gegeven op het nieuws over zijn nakende wederoptreden. "Het gaat goed met mij", zo vertelde hij via telefoon. "Ik verteer de groepstrainingen goed." Lees verder »

Enkele middenvelders mogen club in januari verlaten

Enkele middenvelders mogen club in januari verlaten

TRANSFERS Tijdens de persconferentie van Brian Riemer vrijdag merkte een journalist op dat als Yari Verschaeren terug is, Anderlecht negen spelers heeft voor drie posities op het middenveld. Is dat niet wat te veel van het goede? Riemer volgde die stelling en kondigde aan dat in januari enkele jongens andere oorden mogen opzoeken. Lees verder »

 11-11-2023 

Selectie: Vertonghen en Raman van de partij

Selectie: Vertonghen en Raman van de partij

WEDSTRIJDEN Voor de topper in Gent kan Brian Riemer niet rekenen op Amuzu. De aanvaller is een aantal weken buiten strijd. Jan Vertonghen zit wel in de selectie, al zal het misschien nog even afwachten zijn tot morgen of de kapitein werkelijk zal spelen. Leoni is na zijn (lichte) blessure weer van de partij. Een opvallende naam is die van Benito Raman. De snelle aanvaller zal de afwezigheid van Amuzu proberen op te vangen en de ex-Buffalo deed het zeker niet onaardig in de bekerwedstrijd in La Louvière. Lees verder »

"Medisch gezien staat licht op groen voor Vertonghen"

BLESSURES De kans is erg groot dat Jan Vertonghen morgen gewoon speelt tegen AA Gent. Coach Brian Riemer vertelde gisteren op zijn persconferentie dat de scans geen schade aan de enkel lieten zien. "Vanuit medisch perspectief staat het licht op groen. Nu is het zaak hoe Jan zich voelt", aldus Riemer. Vandaag valt de beslissing. Lees verder »

 10-11-2023 

Anderlecht kondigt vertrek Kindermans aan: "Bedankt, Jean"

Anderlecht kondigt vertrek Kindermans aan:

JEUGD Samen met de aankondiging van de komst van Henk Mariman en Peter Verbeke naar de jeugdopleiding maakte Anderlecht vandaag ook officieel bekend dat Jean Kindermans de club verlaat. Op de officiële clubwebsite bedankt paars-wit Kindermans met een uitgebreide terugblik op zijn leven en werk bij Anderlecht. Lees verder »

Officieel: Mariman en Verbeke naar Anderlecht

Officieel: Mariman en Verbeke naar Anderlecht

JEUGD Wat eerder vandaag al uitlekte, is nu door Anderlecht officieel bekendgemaakt: Henk Mariman en Peter Verbeke komen (terug) naar Anderlecht om samen met Mikkel Hemmersam de jeugdwerking te leiden. Anderlecht anticipeert zo op het vertrek van Jean Kindermans eind dit seizoen. Lees verder »

Peter Verbeke keert terug naar Anderlecht

Peter Verbeke keert terug naar Anderlecht

TRANSFERS Voormalig CEO en Technisch Directeur Peter Verbeke keert terug naar Anderlecht. Verbeke krijgt volgens Sporza een belangrijke rol in het uitbouwen van de jeugdwerking in Neerpede. Dat moet hij samen doen met Mikkel Hemmersam en Henk Mariman die werd gehaald bij OHL. Lees verder »

Amuzu even buiten strijd

Amuzu even buiten strijd

BLESSURES Anderlecht zal Francis Amuzu een tijdje moeten missen. Hij heeft al even last van pubalgie en na een scan heeft de medische staf besloten om hem tijdens de maand november aan de kant te houden zodat de blessure kan genezen. Amuzu kreeg last in de wedstrijd tegen Club Brugge en speelde door die blessure niet lang tegen Standard en Cercle Brugge.  Lees verder »

 09-11-2023 

Verschaeren traint opnieuw mee

Verschaeren traint opnieuw mee

ANDERE Zien we Yari Verschaeren dit jaar nog spelen, die kans bestaat. De middenvelder traint ondertussen voluit mee en ondervindt tot hiertoe geen hinder aan de linkerknie. Wellicht hervat hij de komende weken eerst bij de RSCA Futures.  Lees verder »

 08-11-2023 

Reedijk verkozen tot 'manager van de maand'

Reedijk verkozen tot 'manager van de maand'

1B Iedere maand huldigt de Pro League een 'Manager van de maand'. Marink Reedijk, coach van de RSCA Futures, heeft nu de prijs voor de maand oktober gewonnen. Hij haalt het voor Alexander Blessin (Union) en Miron Muslic (Cercle Brugge).  Lees verder »

 07-11-2023 

Vier Anderlecht-spelers in Deense selectie

Vier Anderlecht-spelers in Deense selectie

WEDSTRIJDEN De Deense bondscoach heeft vandaag een selectie van 22 spelers bekendgemaakt voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Slovenië en Noord-Ierland. Alle vier de Anderlecht-Denen zijn van de partij. Opvallend ook: op de afbeelding die de bekendmaking van de selectie vergezelt, zijn twee van de drie spelers er van Anderlecht. Lees verder »

De Bleeckere: "Debast verdiende rood"

De Bleeckere:

WEDSTRIJDEN Volgens de scheidsrechterscommissie had Zeno Debast een rode kaart moeten krijgen voor zijn ingreep op Cercle-spits Kevin Denkey zondag. Dat zegt Frank De Bleeckere in de nabeschouwing op het voorbije voetbalweekend. "Het was een heel gevaarlijke tackle met de studs op de kuit." Lees verder »

Vergoote leidt Gent - RSC Anderlecht

Vergoote leidt Gent - RSC Anderlecht

ANDERE RSC Anderlecht gaat voor de interlandbreak nog op bezoek bij AA Gent, de eerste achtervolger in de Jupiler Pro League en dus nummer drie in de stand. Scheidsrechter Jasper Vergoote is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.  Lees verder »

 06-11-2023 

Vertonghen normaal gezien out voor Gent

Vertonghen normaal gezien out voor Gent

BLESSURES Volgens Het Nieuwsblad mist Jan Vertonghen de topper op Gent volgende zondag. De kapitein verliet gisteren op het einde het veld nadat zijn linkerenkel werd geraakt. Morgen gaat Vertonghen onder de scanner. Geluk bij ongeluk voor Anderlecht volgt daarna een interlandbreak met de Rode Duivels. Vertonghen zou deze matchen wel moeten missen, maar moest de blessure meevallen, is hij daarna mogelijk weer speelklaar. Morgen zal er alvast meer duidelijk worden. Lees verder »

Stroeykens: "Kansen grijpen als ik speel"

Stroeykens:

INTERVIEWS Voor de derde keer in vier matchen vond Mario Stroeykens de weg naar doel. Het 19-jarige jeugdproduct is een puzzelstukje dat perfect past in het offensieve plaatje van Anderlecht. "Het doet deugd om bij te dragen aan de overwinning en elke week een stap vooruit te zetten." Lees verder »

 05-11-2023 

Schmeichel: "Les geleerd na Standard"

Schmeichel:

INTERVIEWS Uitgerekend op zijn verjaardag veroverde Kasper Schmeichel zijn eerste clean sheet in het Anderlecht-shirt. De Deense doelman was dan ook erg gelukkig na de partij tegen Cercle Brugge, al vond hij die clean sheat nu ook weer niet zo belangrijk. "Dat is maar een statistiek. Het enige wat telt, is de overwinning." Lees verder »

Doeltreffend Anderlecht klaart vervelende klus met brio

Doeltreffend Anderlecht klaart vervelende klus met brio

WEDSTRIJDEN Anderlecht neemt de drie punten mee naar huis dankzij een 0-3 zege in Cercle Brugge. De eerste helft ging op en neer, maar een goed Paars-wit met een sterke Hazard was zeer doeltreffend via Dolberg en Dreyer. Na rust liet Anderlecht het initiatief aan Cercle. Bij de eerste uitbraak van Anderlecht was het opnieuw raak. Deze maal mocht Stroeykens de trekker overhalen. Daarna legde Anderlecht de wedstrijd dood en bleef de 0-3 op het scorebord staan. Een mooie zege voor Paars-wit tegen revelatie Cercle Brugge. Lees verder »

Opstelling: Delaney vervangt Leoni

Opstelling: Delaney vervangt Leoni

WEDSTRIJDEN Brian Riemer houdt vast aan zijn vertrouwde opstelling voor de partij tegen Cercle Brugge. De enige wijziging in zijn basiself is dat de geblesseerde Theo Leoni vervangen wordt door de weer herstelde Thomas Delaney. Francis Amuzu start op de bank en mag als invaller van de ruimte profiteren. Lees verder »

 04-11-2023 

Selectie: geen Leoni en Patris tegen Cercle

Selectie: geen Leoni en Patris tegen Cercle

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft een selectie van negentien spelers bekendgemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Cercle Brugge. Daarbij geen Louis Patris en Theo Leoni. Leoni kampt met een lichte blessure, laat paars-wit weten. Over de reden van Patris' afwezigheid meldt de club niets. Lees verder »

 03-11-2023 

Riemer: "Er zullen wijzigingen zijn in elftal"

Riemer:

Anderlecht zal zondag tegen Cercle Brugge niet met dezelfde elf starten als vorig weekend tegen OH Leuven. Dat verklapte Brian Riemer vanmiddag op zijn persconferentie. "Er zullen veranderingen zijn. Hoeveel en welke, dat houd ik voor mezelf", aldus de coach. Lees verder »

"Een ploeg die speelt als Cercle, kom je niet vaak tegen"

Met Cercle Brugge treft Anderlecht zondag de seizoensrevelatie. De Vereniging staat derde in de stand en speelt als een geoliede machine. "De manier waarop zij druk zetten, zorgt ervoor dat je nooit een rustig moment hebt", aldus Anderlecht-coach Brian Riemer. "Dat heb ik de spelers deze week ook proberen in te prenten." Lees verder »

Opnieuw blessure voor Lonwijk

Opnieuw blessure voor Lonwijk

BLESSURES Justin Lonwijk staat opnieuw aan de kant met een blessure. Dat vertelde Brian Riemer vanmiddag op zijn persconferentie. Wat er precies aan de hand is, zei hij niet. Begin volgende week hoopt Anderlecht meer te weten. Lees verder »

Olaigbe: "Belangrijke jaren bij Anderlecht"

Olaigbe:

INTERVIEWS Anderlecht gaat zondag op bezoek bij seizoensrevelatie Cercle Brugge. Voor één Bruggeling wordt het een erg speciale partij: Kazeem Olaigbe speelt tegen de club waar hij zeven jaar van zijn jeugd doorbracht. "Ik voetbalde samen met Zeno Debast en Mario Stroeykens." Lees verder »

 02-11-2023 

"Iedereen die speelde, heeft dat verdiend"

INTERVIEWS De bekerwedstrijd was voor Brian Riemer de gelegenheid om een resem invallers nog eens te laten starten. Maar liefst tien nieuwe namen stonden aan de aftrap. "Wat zou mijn kleedkamer denken als ik opnieuw met dezelfde elf had gespeeld", klonk het na de wedstrijd. Lees verder »

Degreef: "Fier op mijn eerste minuten"

Degreef:

INTERVIEWS Een debuut dat kan tellen. Tristan Degreef kreeg tegen La Louvière zijn eerste 45 minuten in het A-elftal van Anderlecht. Hij overtuigde iedereen, niet in het minst zijn coach. "Ik vond hem na de rust de beste speler op het veld", aldus Brian Riemer. Lees verder »