Ook Chadli wellicht speelklaar tegen Standard

11-12-2019 16:29:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nacer Chadli zal waarschijnlijk ook fit zijn tegen zondag in Standard. Zijn enkelblessure is verleden tijd en ook hij stond op het trainingsveld vandaag. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Chadli bekijkt het dag per dag, Bakkali mikt op winterstage (12-12-2019)
Gisteren stonden er enkele geblesseerden terug op het trainingsveld waaronder Nacer Chadli. Toch is het niet zeker of hij de wedstrijd van zondag tegen Standard haalt. De evolutie van de Rode Duivel wordt dag per dag bekeken. Het is dus afwachten of Chadli zondag op het scheidsrechterblad staat. 
>> Lees verder

Chadli: "Geen schrik om tegen Standard te spelen" (13-12-2019)
Nacer Chadli geboren in Luik en tevens ereburger van zijn geboortestad. Hij doorliep ook de jeugdreeksen aan de Maas  tot aan zijn zestiende en trok toen naar Nederland. Vandaag speelt hij op huurbasis voor RSC Anderlecht waarmee hij zondag op Sclessin speelt. Bang voor de sfeer of het onthaal is hij niet.
>> Lees verder

Chadli en Kompany nog niet zeker (13-12-2019)
Vincent Kompany en Nacer Chadli hebben beiden de groepstrainingen hervat al wil dat niet meteen zeggen dat ze zondag op het scheidsrechterblad staan. Met de nog zware wedstrijden in het verschiet wil Anderlecht vooral geen risico nemen met de Rode Duivels. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.