Inloggen


   

Hulp:
  • Problemen bij het inloggen? Ziet u de foutmelding "verdachte activiteit geconstateerd"? Klik dan op de knop "wachtwoord vergeten" en wijzig uw wachtwoord. Dit lost het probleem meestal op.
  • Indien dit de eerste maal is dat je inlogt, na je registratie, gebruik dan ENKEL de link die je werd toegezonden via mail.

Meest gelezen (48u)

Schmeichel: "Ik wil kampioen worden met RSCA"

Schmeichel: \

INTERVIEWS Kasper Schmeichel voelt geen extra druk ondanks de kans om dit weekend kampioen te worden. Hij benadrukt het belang van de focus te houden. "Het team is vastbesloten om elke wedstrijd te winnen" en de doelman hoopt dan ook op een goede prestatie tegen Brugge. "De steun van de supporters zal cruciaal zijn in de komende wedstrijd", klinkt het. Lees verder »


Nog meer blessurezorgen voor Club?

Nog meer blessurezorgen voor Club?

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Om controle te houden over hun lot, moeten de Bruggelingen komen winnen in het Lotto Park. Een lastige opdracht, en die zullen ze moeten aanpakken zonder Meijer en Thiago. Maar in een interview gaf coach Nicky Hayen aan dat er nog meer vraagtekens zijn. En zo heeft, net als Anderlecht, ook Club last van een pak blessureleed in de laatste rechte lijn. Lees verder »