rsca

Burgess inzetbaar tegen Anderlecht

DONDERDAG, 11 APRIL 2024, 18:16

WEDSTRIJDEN Union verdediger Burgess zal zondag kunnen aantreden tegen Anderlecht. De speler werd geschorst omdat hij de bal ingooide recht in het gezicht van een tegenstander. Wegens miscommunicaties was het echter niet duidelijk of die schorsing nu vorige week tegen Cercle al ingegaan was of niet. Burgess bleef uit voorzorg aan de kant.
Lees verder »

Match Futures verplaatst; U19 dichtbij bekerfinale en U14 naar UK

Match Futures verplaatst; U19 dichtbij bekerfinale en U14 naar UK

JEUGD - 1B De wedstrijd tussen de U23 van Anderlecht en Club NXT voor de 30e speeldag van de Challenger Pro League zal niet plaatsvinden op vrijdag 19 april, maar is verplaatst naar zaterdag 20 april. De aftrap zal plaatsvinden om 15.00 uur in het Koning Boudewijnstadion. Zowel RSCA Futures als Club NXT zijn verzekerd van handhaving in de Challenger Pro League. Normaal gesproken beginnen alle wedstrijden op de laatste speeldag van de reguliere fase op hetzelfde moment (vrijdag 19 april om 20.00 uur), tenzij de sportieve situatie een wijziging rechtvaardigt. Lees verder »


Anderlecht zoekt een nieuwe shirtsponsor

Anderlecht zoekt een nieuwe shirtsponsor

ANDERE Tijdens de laatste FancCouncil bij Anderlecht heeft CEO Non Sports Kenneth Bornauw aan de supporters aangekondigd dat RSC Anderlecht op zoek is naar een nieuwe hoofdsponsor die vanaf volgend seizoen op de shirts zal staan. Het huidige sponsorschap van Candriam en DVV loopt af in juni 2024. Door het toekomstige verbod op gokreclame is de markt echter beperkt. Lees verder »


Eerste transfergeruchten zomer 2024: Ghayedi en Coulibaly

Eerste transfergeruchten zomer 2024: Ghayedi en Coulibaly

Populair ① Nu de play-offs ingegaan zijn, nadert ook het seizoenseinde en duiken de eerste transfergeruchten op. Sacha Tavoleiri maakt melding van interesse in Mamadou Coulibaly en in de Iraanse pers lezen we dan weer dat RSC Anderlecht de strijd aangaat met Braga voor Iraans international Mehdi Ghayedi. Lees verder »


Gele Hazard op één kaart van schorsing

Gele Hazard op één kaart van schorsing

Populair ② Thorgan Hazard is plots een kaartenpakker geworden. In de laatste vijf wedstrijden die hij startte, liep hij telkens tegen een geel karton aan. Zo ook in de eerste twee duels van de play-offs. Nog één gele kaart en hij is een wedstrijd geschorst. Lees verder »


Lambrechts leidt Brusselse derby in goede banen

Lambrechts leidt Brusselse derby in goede banen

Populair ③ Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht Union St Gilloise in het Lotto Park. De match van de waarheid, want de winnaar van dit duel pakt de leiding. Kan paars-wit zijn zwarte beest eindelijk temmen of gaat het de boot in. Scheidsrechter Erik Lambrechts mag in ieder geval om 18.30 uur de wedstrijd op gang fluiten. Lees verder »


Afwezig Anderlecht onmachtig tegen gretig Club

Afwezig Anderlecht onmachtig tegen gretig Club

Populair ④ Anderlecht heeft geen goede beurt gemaakt in Brugge met een 3-1 nederlaag. Paars-wit liep de hele tijd achter de feiten aan na een snelle 1-0 van Mechele. Een slordig en loom Paars-wit kwam niet tot voetballen en kreeg nauwelijks een mogelijkheid. Thiago miste enkele grote kansen, maar op het uur verdubbelde Oneydika de score. De middenvelder maakte er later ook nog 3-0 van. In de slotfase milderde Dryer nog. Volgend weekend krijgt Anderlecht een nieuwe kans om de leiding te nemen, maar mits puntenverlies kan de tegenstand ook opnieuw naderen. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs? 

Club Brugge - RSCA

 • 1. Angulo, Nilson
  55,49%
 • 2. Amuzu, Francis
  54,51%
 • 3. Vazquez, Luis
  50,56%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 8

1.  marct50
15 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  petros349
14 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  penasse
13 Ptn.  ✪✪✪
4.  capsulebleue
13 Ptn.  ✪✪✪
5.  prins97
12 Ptn.  ✪✪
6.  alsenidi
12 Ptn.  ✪✪
7.  EDDY1950
12 Ptn.  ✪✪
8.  geremy
12 Ptn.  ✪✪
9.  MagicNr5
12 Ptn.  ✪✪
10.  scale72
12 Ptn.  ✪✪
11.  popdokter
12 Ptn.  ✪✪
12.  patje
11 Ptn.  ✪

Prono »

 • games
 • stars
 • jokes


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/