steegen david

Steegen: "Mensen blijven sensibiliseren"

ZATERDAG, 28 MAART 2020, 09:57

INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft dagelijks zijn supporters entertainen via sociale media, een bewuste strategie. Ze willen in de eerste plaats de mensen blijven sensibiliseren rond COVIS-19 door ondermeer getuigenissen van spelers, anderzijds houden ze de supporter ook op de hoogte van de maatregelen. 
Lees verder »

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede

ANDERE Het personeel is economisch werkloos, de spelers zijn in een vorm van "vakantie" nadat ze hun loon van de maand april lieten vallen. Maar toch wordt er nog getraind op Neerpede. Meer bepaald door Zakaria Bakkali, Adrien Trebel en Landry Dimata. Wel alledrie op verschillende tijdstippen. Lees verder »


Coucke: "Hopen op voetbal in juli"

Coucke: \

INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft hopen om de competitie verder af te werken, dat zei ook voorzitter Marc Coucke aan VTM. Al benadrukt hij wel dat de gezondheid van de bevolking voorop staat. Coucke is blij dat de Pro League nog niet echt een beslissing genomen heeft. Hij hoopt op een verlenging van het seizoen. Lees verder »


Kleine clubs plannen acties tegen Pro League

Kleine clubs plannen acties tegen Pro League

ANDERE Het hoeft niet de verbazen dat RSC Anderlecht de competitie en de play-offs nog wil afwerken. Zij hopen op die manier alsnog Europees voetbal te halen. Of dat realistisch is, valt te betwijfelen. De Pro League heeft ook nog steeds geen beslissing genomen. En dat zijn de kleine clubs beu, zij plannen acties. Lees verder »

RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Doku, Jeremy
  85,42%
 • 2. Vlap, Michel
  84,58%
 • 3. Kompany, Vincent
  82,71%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 7

1.  Scout
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  purplestardust
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  STEFE
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  fabian48
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
5.  Fadujard
8 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  Annick_13
7 Ptn.  ✪✪✪
7.  jakke
7 Ptn.  ✪✪✪
8.  Danilou
7 Ptn.  ✪✪✪
9.  1siebel
7 Ptn.  ✪✪✪
10.  1COOLFOX
7 Ptn.  ✪✪✪
11.  vidocq
7 Ptn.  ✪✪✪
12.  marct50
6 Ptn.  ✪✪

Prono »

 • stadium
 • quiz
 • shirts

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  facebook