We gaan op zoek naar het DNA van onze club. Neem deel aan onze vragenlijst! ➜ Het DNA van RSCA
hassan mahmoud

Mahmoud Hassan definitief naar Kasimpasa

WOENSDAG, 21 MAART 2018, 05:33

TRANSFERS Mahmoud Trezeguet Hassan verlaat Anderlecht definitief voor het Turkse Kasimpasa, waar hij sinds vorige zomer al als huurling actief is. Met de overgang van de Egyptenaar is een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid.
Lees verder »

Anderlecht denkt aan terugkeer Gillet

Anderlecht denkt aan terugkeer Gillet

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad speelt Anderlecht met de gedachte om Guillaume Gillet terug te halen deze zomer. De middenvelder is zijn basisplaats bij Olympiakos kwijt en Anderlecht heeft voor volgend seizoen extra Belgen nodig. AA Gent speelt met hetzelfde idee. Lees verder »


Akkoord omtrent huurspelers

Akkoord omtrent huurspelers

ANDERE De Pro League heeft ook een akkoord bereikt omtrent huurspelers die al dan niet spelen tegen hun moederclub. RSC Anderlecht heeft daar nooit een probleem van gemaakt. Club Brugge liet in de huurcontracten een clausule opnemen dat hun verhuurde spelers niet mochten spelen tegen hun moederclub. De Pro League schept nu duidelijkheid. Lees verder »


Grenz Echo ziet Van Crombrugge bij Anderlecht

Grenz Echo ziet Van Crombrugge bij Anderlecht

TRANSFERS Grenz Echo, een Duitstalige krant uit de Oost-Kantons, schrijft vandaag dat Hendrik Van Crombrugge wel eens naar Anderlecht zou kunnen verhuizen. Van Crombrugge wisselde deze week van manager en dat zou volgens de krant één bepaald doel hebben: de deur naar Anderlecht openen. Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Hannes Delcroix

Naam: Hannes Delcroix

Blessure: Voet

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 01-11-2017

Out tot: 01-03-2018

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • youtube
 • quiz
 • flickr

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  twitter