Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
dimata landry

Dimata sukkelt met het kraakbeen

WOENSDAG, 23 JANUARI 2019, 08:41

BLESSURES Anderlecht wil niet communiceren over de aard van de blessure van Landry Dimata, maar Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat de spits sukkelt met het kraakbeen van de knie. Normaal zou hij naar Duitsland trekken voor onderzoeken, maar Het Laatste Nieuws weet dat die trip werd geannuleerd.
Lees verder »

Vranjes weer niet op training

Vranjes weer niet op training

ANDERE Voor de tweede dag op rij was er geen spoor van Ognjen Vranjes tijdens de training. Hoewel hij niet langer ziek is, laat Anderlecht weten dat hij "niet verwacht werd". Het lijkt er steeds meer op dat Vranjes onder de nieuwe coach Fred Rutten niet langer welkom is. Lees verder »


Kara bidt voor verdwenen ex-ploegmaat

Kara bidt voor verdwenen ex-ploegmaat

ANDERE De hele wereld is in de ban van de verdwijning van een vliegtuigje met daarin voetballer Emiliano Sala. Tot enkele weken geleden speelde Sala samen met Kara Mbodj bij Nantes. Op zijn sociale media schrijft Kara dat hij "bidt voor een veilige terugkeer". Lees verder »
Ook Gerkens mag weg (bij goed bod)

Ook Gerkens mag weg (bij goed bod)

TRANSFERS Anderlech wil zich de komende tien dagen nog roeren op de transfermarkt, maar dan heeft het ook euro's nodig. De spelers op overschot raken maar niet verkocht, dus staat paars-wit ook open voor een vertrek van sommige basispionnen. De nieuwste naam die opduikt, is die van Pieter Gerkens. Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Albert Sambi Lokonga

Naam: Albert Sambi Lokonga

Blessure: Knie

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 16-12-2018

Out tot: 01-07-2019

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • stars
 • jokes
 • history

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  facebook

  prono