Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
antwerp

Lardot fluit de competitie op gang

MAANDAG, 24 JULI 2017, 15:52

ANDERE Vrijdag om 20u30 start de Jupiler Pro League officieel met de wedstrijd Antwerp - RSC Anderlecht. Jonathan Lardot is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Frederic Godelaine, Florian Lemaire en vierde official Jan Boterberg. 
Lees verder »

Hoe debuteerden de nieuwkomers?

Hoe debuteerden de nieuwkomers?

WEDSTRIJDEN Vier van de vijf nieuwkomers kwamen tijdens de Supercup in actie. Matz Sels en Sven Kums speelden de hele partij, Henry Onyekuru en Pieter Gerkens vielen in. Het Laatste Nieuws liet zijn licht schijnen over hun prestaties. Lees verder »


Competitie start zonder vijf vaste scheidsrechters

Competitie start zonder vijf vaste scheidsrechters

ANDERE Vrijdag wordt de competitie op gang gefloten op de Bosuil. Dat zal in ieder geval al niet door Erik Lambrechts, Christof Dierick, Frederik Geldhof, Luc Wouters of Serge Gumienny zijn door uiteenlopende reden. Op 7 september krijgen ze een herkansing. Johan Verbist zegt dat hij genoeg scheidsrechters heeft om tot dan de competitie in goede banen te leiden.  Lees verder »"Ik denk dat we klaar zijn voor competitie"

\

INTERVIEWS Adrien Trebel zorgde voor het tweede doelpunt van RSC Anderlecht en bezorgde de ploeg daarmee de overwinning. Trebel schoof tijdens de wedstrijd op naar de linksachter door een blessure van Ivan Obradovic. Trebel scoorde met het hoofd: "Nochtans niet mijn specialiteit", aldus de Fransman. Lees verder »


Mauves Army nu pal achter de goal

Mauves Army nu pal achter de goal

ANDERE Tijdens de zomer heeft RSC Anderlecht werken uitgevoord aan tribune Noord. De scheiding tussen blokken N1, N2 en N3-N4, is weggehaald waardoor er nu één grote ruimte komt van vijf blokken. Vanavond zal MA plaats nemen vlak achter de goal en niet meer in blok N1-N2. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • jokes
 • youtube
 • jokes

 • Vandennest

  Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  shirts

  history