patris louis

Italiaanse interesse in Louis Patris

WOENSDAG, 17 JULI 2024, 17:11

TRANSFERS Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri is het niet uitgesloten dat Louis Patris Anderlecht verlaat op huurbasis. Drie Italiaanse clubs zouden interesse tonen in de rechtsback die vorig seizoen werd gekocht bij OHL. De clubs zijn Venezia, Lecce en Parma. Patris kon zich in het eerste seizoen moeilijk doorzetten bij Paars-wit en zou vragende partij zijn om een oplossing te zoeken.
Lees verder »

Fredberg is hard aan het werk

Fredberg is hard aan het werk

TRANSFERS Volgens de Waalse transferspecialist Sacha Tavolieri is Jasper Fredberg volop bezig met verschillende ingaande transfers. Ten eerste is er de komst van verdediger Simic van AC Milan. Daarna zou Fredberg zijn pijlen richten op een doelman, nog een centrale verdediger, een linksback, een flankspeler en mogelijk een centrale middenvelder indien daar iemand zou vertrekken. Lees verder »


Anderlecht verdient nog aardige cent aan EK

Anderlecht verdient nog aardige cent aan EK

ANDERE Anderlecht heeft aan het voorbije EK 1,29 miljoen euro verdiend. Het kreeg 9000 euro per dag voor elke speler die aanwezig was op het EK. Het bedrag had hoger kunnen oplopen, maar omdat de contracten van Vertonghen, Schmeichel en Delaney afliepen tijdens het tornooi, werd Paars-wit daarna niet langer vergoed voor deze drie spelers. Met Debast, Vertonghen, Schmeichel, Delaney, Dreyer en Dolberg was Anderlecht goed vertegenwoordigd op het EK. Lees verder »


Vertonghen dicht bij akkoord met Anderlecht

Vertonghen dicht bij akkoord met Anderlecht

Populair ① Jan vertonghen sluit normaal gezien in de loop van de week aan bij de kern van Anderlecht. Dat weet de krant Het Laatste Nieuws. Vertongens contract liep vorig seizoen af, maar zal nu waarschijnlijk met een jaar verlengd worden. Beide partijen zouden dichtbij overeenkomst staan. Lees verder »Nog geen akkoord in dossier Sardella

Nog geen akkoord in dossier Sardella

Populair ③ RSC Anderlecht heeft een eerste contractvoorstel gedaan aan Killian Sardella, die in zijn laatste contractjaar zit. Dit voorstel werd echter niet voldoende geacht door de speler en zijn entourage, vanwege de grote kloof tussen wat de verdediger hoopt te krijgen en wat Anderlecht hem op dit moment biedt. Lees verder »


Officieel: Ashimeru tekent bij tot 2027

Officieel: Ashimeru tekent bij tot 2027

Populair ④ Majeed Ashimeru heeft zijn handtekening gezet onder twee extra seizoenen bij RSC Anderlecht tot 2027. De Ghanees kampte vorig seizoen met verschillende blessures en hoopt komend seizoen echt te ontploffen.  Lees verder »


Webpoll

Hoe beoordelen jullie het seizoen 23/24 en de prestatie van de coach? 

Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Majeed Ashimeru

Naam: Majeed Ashimeru

Blessure: Kuit

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 05-05-2024

Out tot: 30-05-2024

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • quiz
 • games
 • shirts


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/