Royal Belgian

Evocatiecommissie: "Disciplinaire Raad wel degelijk bevoegd"

DONDERDAG, 22 FEBRUARI 2024, 20:20

ANDERE De Evocatiecommissie van de voetbalbond heeft vandaag geoordeeld dat de Disciplinaire Raad wel degelijk bevoegd is om te beslissen over het herspelen van Anderlecht - Genk en dat deze de procedure correct behandeld heeft. Anderlecht, en bij uitbreiding het hele Belgische voetbal, moet nu hopen op het BAS om de wedstrijd niet te moeten herspelen.
Lees verder »


Schmeichel: "Gefluit? Je moet met die druk kunnen omgaan"

Schmeichel: Gefluit? Je moet met die druk kunnen omgaan

INTERVIEWS Het Anderlecht-publiek haalde zondag tegen STVV voor de rust regelmatig het fluitje boven om hun ongenoegen te laten blijken. Onder meer de vele terugspeelballen op Kasper Schmeichel zorgden voor onvrede. In de RSCA Podcast legt de doelman uit waarom hij werd aangespeeld. En dat de fans floten, deerde hem niet. In tegendeel zelfs. Lees verder »Schmeichel: "Zoveel leiders dat je nooit in paniek raakt"

Schmeichel: Zoveel leiders dat je nooit in paniek raakt

Populair ② In de derde aflevering van RSCA Podcast komt deze week Kasper Schmeichel aan het woord. Hij heeft het onder meer over de ervaring die het team heeft. En dan heeft hij het niet alleen over de anciens, maar ook over jonge kerels als Debast, Leoni en Stroeykens. "Zij deinzen niet terug om hun verantwoordelijkheid te nemen." Lees verder »Sardella: "Een plezier om terug te zijn"

Sardella: Een plezier om terug te zijn

Populair ④ Net geen twee maanden nadat hij zich blesseerde aan de hamstrings, maakte Killian Sardella gisteren tegen STVV zijn rentree. Met een glimlach van oor tot oor vertelde hij nadien op de sociale media van Anderlecht hoe blij hij is om terug te zijn. "Toen het stadion mijn naam zong, gaf me dat een boost." Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs? 

RSCA - Sint-Truiden VV

 • 1. Hazard, Thorgan
  73,92%
 • 2. Stroeykens, Mario
  71,08%
 • 3. Vazquez, Luis
  70,49%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 6

1.  Easy1
19 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  prins97
19 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  Blommy
19 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  kingmich
18 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  popdokter
18 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  vhs
18 Ptn.  ✪✪✪✪
7.  fabian48
18 Ptn.  ✪✪✪✪
8.  WereWolf
17 Ptn.  ✪✪✪
9.  jefdef2
17 Ptn.  ✪✪✪
10.  kirlip
16 Ptn.  ✪✪
11.  Romeo
16 Ptn.  ✪✪
12.  scoorforrestscoor
16 Ptn.  ✪✪

Prono »

 • history
 • games
 • shirts


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/