"Het hele collectief verdient een pluim"

\

INTERVIEWS Man van de match, zonder twijfel Hendrik Van Crombrugge die meermaals in een schietkraam stond. Van die lof wil de doelman niet veel weten: "Een pluim voor het collectief". En vooral Elias Cobbaut krijgt lof van de doelman: "Hij heeft getoond waarom hij zijn selectie bij nationale ploeg waard is". Lees verder »


Cobbaut: "Voortbouwen op tweede helft"

Cobbaut: \

INTERVIEWS RSC Anderlecht keerde terug naar huis van Standard met één punt en daar is het meer dan tevreden mee. Gemakkelijk spelen was het niet op de akker dat Sclessin geworden is, het viel dan ook nog eens met tien man: "Maar we hebben gespeeld als mannen en niet meer als kindjes", aldus Elias Cobbuat.  Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 5

1.  marct50
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  jakke
23 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  Jacques1963.
23 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  steffenvdm
22 Ptn.  ✪✪✪
5.  PT TOTOLIE
21 Ptn.  ✪✪
6.  1COOLFOX
20 Ptn.  ✪
7.  Jornie
19 Ptn.
8.  vidocq
19 Ptn.
9.  prins97
18 Ptn.
10.  capsulebleue
18 Ptn.
11.  sportseba
17 Ptn.
12.  jempy
16 Ptn.

Prono »

 • jokes
 • stars
 • jokes

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  facebook