matchday oostende

Anderlecht omzeilt vervelende klip in Oostende

VRIJDAG, 3 FEBRUARI 2023, 22:47

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft nog eens kunnen winnen in Oostende. Aan de rust leidde het met 0-1 na een intikker van Murillo, maar Anderlecht speelde niet geweldig en ontsnapte al na een minuut aan een achterstand. Na rust voetbalde Paars-wit wel een aantal kansen bij elkaar, meestal op aangeven van Amuzu. Toch moest het ook rekenen op een attente Verbruggen. In de slotfase zorgde Dreyer voor de verlossende 0-2. Een verdiende zege voor Paars-wit tegen een zwak Oostende.
Lees verder »


FIFA-hulplijn voor transfer Toffolo

FIFA-hulplijn voor transfer Toffolo

Populair ② Anderlecht geeft de komst van linksback Harry Toffolo nog niet op, ook al verstreek de transfer deadline voor Engeland gisteren om middernacht. Anderlecht gaat horen of de FIFA de transfer alsnog kan goedkeuren omdat Nottingham een gevalideerd akkoord niet getekend heeft. Lees verder »


Stassin traint niet meer met A-kern

Stassin traint niet meer met A-kern

Populair ③ Lucas Stassin traint momenteel niet meer mee met de A-kern. Dat schrijft La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant komt dat omdat de fysieke data van Stassin onvoldoende zijn. Hij zou niet genoeg lopen, zo klinkt het. Lees verder »


"Anderlecht probeerde Tolu van ons te stelen"

Anderlecht probeerde Tolu van ons te stelen

Populair ④ In een gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt makelaar Didier Freney hoe het komt dat Tolu Arokodare Anderlecht op het laatste moment liet zitten voor Racing Genk. "Anderlecht wilde ons uitsluiten. Jammer. Het aanbod van Genk was bovendien interessanter." Lees verder »


Webpoll

Wouter Vandenhaute zet een stap opzij en wordt niet-uitvoerend voorzitter:

 

KV Oostende - RSCA

 • 1. Vertonghen, Jan
  76,37%
 • 2. Verbruggen, Bart
  76,11%
 • 3. Debast, Zeno
  66,55%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Julian Duranville

Naam: Julian Duranville

Blessure: Dij

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 10-12-2022

Out tot: 28-01-2023

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • quiz
 • flickr
 • stars


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/