We zijn nu ook actief op Google+! Volg ons dus ook via dit social media kanaal! ➜ Google+
amuzu francis

UEL: Amuzu en Vranjes in de basis

DONDERDAG, 20 SEPTEMBER 2018, 19:48

ANDERE Om 21u start RSC Anderlecht aan zijn eerste Europese wedstrijd tegen Trnava. Ognjen Vranjes zit in België nog een schorsing uit, maar in Slowakije staat hij in de basis. Ook Francis Amuzu maakt deel uit van de basiself. 
Lees verder »

Devroe: "Adzic en Abazaj zijn op komst"

Devroe: \

INTERVIEWS Luka Adzic en Kristal Abazaj waren een van de eerste nieuwkomers bij RSC Anderlecht tijdens de zomermercato. Toch hebben we geen van beide al een rol van betekenis gespeeld. Luc Devroe legt uit waarom en dat zowel Adzic als Abazaj binnenkort meer in beeld zullen komen. Lees verder »Verschueren: "We kunnen concurreren met Club"

Verschueren: \

INTERVIEWS Michael Verschueren was gisteren te gast in VISTA!. Naast bestuurslid van RSC Anderlecht is Verschueren ook actief binnen de European Club Association (ECA). Daar werkt men momenteel aan een 'Europa League II', liet Verschueren weten. Natuurlijk liet hij ook zijn licht schijnen op Anderlecht en de 1 op 9. Lees verder »


Bakkali mee naar Trnava, geen Lawrence

Bakkali mee naar Trnava, geen Lawrence

WEDSTRIJDEN Spelers en staff van Anderlecht zijn zopas op het vliegtuig gestapt richting Slovakije voor de Europa League-wedstrijd van morgen tegen Spartak Trnava. Zakaria Bakkali, die zich gisteren blesseerde op training, reist mee. James Lawrence, die vrijdag een hersenschudding opliep, stapte niet in het vliegtuig. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Emmanuel Adjei Sowah

Naam: Emmanuel Adjei Sowah

Blessure: Adductoren

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 13-07-2018

Out tot: 01-09-2018

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stadium
 • shirts

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.

  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  ticketing