silva fabio

Silva: "Onmogelijk om in elke match te scoren"

DONDERDAG, 6 OKTOBER 2022, 22:17

INTERVIEWS Met een fraaie kopbal probeerde Fabio Silva Anderlecht in de slotfase nog een punt te bezorgen, maar hij stuitte op de doelman. De Portugees staat nu al vijf wedstrijden droog. "Dat is niet abnormaal. Het is onmogelijk om in elke wedstrijd te scoren", zo vertelde hij na de partij.
Lees verder »

"Ik moest uitstappen, anders zou die trappen"

\

INTERVIEWS Wesley Hoedt was na de partij tegen West Ham de kop van jut. Hij leek in de fout te gaan bij het tegendoelpunt, maar verdedigde zich na afloop voor de Sporza-microfoon. "Ik moest uitstappen, anders ging die andere schieten. Als er één uitstapt, moet een andere rugdekking geven. Dat gebeurde niet." Lees verder »Selectie: Met Stassin en N'Diaye

Selectie: Met Stassin en N'Diaye

Populair ① Voor de Europese confrontatie met West Ham van morgenavond heeft Felice Mazzu twee jongeren geselecteerd. Lucas Stassin scoort vlot bij de Futures en ook Moussa N'Diaye, die overkwam van Barcelona B, zit in de kern. Raman lijkt hersteld van zijn ziekte. Lees verder »


"We wachten ongeduldig op die déclic"

\

Populair ② Eén en al optimisme bij Felice Mazzu in aanloop naar de wedstrijd van morgen. De coach heeft er zelfs alle geloof in dat zijn ploeg wel eens zou kunnen stunten tegen West Ham en dat hoopt hij vooral, ook dat die déclic er zal komen.  Lees verder »


"Dat goed resultaat gaat echt komen"

\

Populair ③ Jan Vertonghen was optimistich over de wedstrijd tegen Charleroi. Volgens hem waren de kansen er zeker, net als de wil en de agressiviteit. Maar nu is het uitkijken naar de wedstrijd van morgen en Vertonghen kijkt er vooral naar uit om volgende week terug te gaan naar Londen.  Lees verder »


Opstelling: geen Vertonghen en Refaelov

Opstelling: geen Vertonghen en Refaelov

Populair ④ De elf spelers waarmee Anderlecht over een klein anderhalf uur zal aantreden tegen West Ham zijn bekend. Jan Vertonghen en Lior Refaelov starten op de bank. Hannes Delcroix en Amadou Diawara nemen hun plaats in. Lees verder »


RSCA - Charleroi

 • 1. Duranville, Julian
  48,22%
 • 2. Ashimeru, Majeed
  45,34%
 • 3. Vertonghen, Jan
  43,84%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 2

1.  1siebel
28 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  Berckie15
25 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  vavavroum
23 Ptn.  ✪✪✪
4.  thaibel
23 Ptn.  ✪✪✪
5.  JEFDEF
22 Ptn.  ✪✪
6.  dg
21 Ptn.  ✪
7.  Kevin L.
21 Ptn.  ✪
8.  skyhawk
20 Ptn.
9.  lecben1976
20 Ptn.
10.  scale72
19 Ptn.
11.  Bjorn_R
19 Ptn.
12.  Zipolite
19 Ptn.

Prono »

 • stars
 • cooperate
 • flickr


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/