sandler philippe

Sandler hervat groepstrainingen

DONDERDAG, 21 NOVEMBER 2019, 06:46

BLESSURES - ANDERE Nog goed nieuws uit de ziekenboeg, Philippe Sandler heeft de groepstrainingen hervat. De wedstrijd van zondag is wel nog een vraagteken. Vincent Kompany daarintegen is nog steeds onbeschikbaar, een termijn wanneer hij terug inzetbaar is, is er niet. Het is dus nog altijd wachten op Kompany. 
Lees verder »

Revalidatie Trebel verloopt voorspoedig

Revalidatie Trebel verloopt voorspoedig

BLESSURES Adrien Trebel onderging een meniscusoperatie. De Fransman revalideert echter voorspoedig en mag wellicht volgende week de groepstrainingen hervatten. De wedstrijd tegen KV Kortrijk komt wellicht nog te vroeg, maar de verplaatsing naar Oostende is een mogelijkheid.  Lees verder »


Shirtverkoop stijgt, ook volgend seizoen in paars en wit

Shirtverkoop stijgt, ook volgend seizoen in paars en wit

ANDERE Het is niet te verwonderen dat de komst van Vincent Kompany de shirtverkoop heeft doen stijgen. Loop maar eens rond in de buurt van het stadion voor en na een wedstrijd, de naam Kompany op een shirt zie je het vaakst passeren. Ook volgend seizoen zullen de kleuren van de shirt paars en wit zijn.  Lees verder »Vanden Borre pas in 2020 inzetbaar

Vanden Borre pas in 2020 inzetbaar

ANDERE Wie zit te wachten op een terugkeer van Anthony Vanden Borre, zal nog even geduld moeten oefenen. Er is namelijk een probleem met zijn aansluiting waardoor hij niet speelgerechtigd is. Daardoor mag hij ook geen officiële oefenwedstrijden spelen.  Lees verder »Zware schorsing voor ex-tester Meschack

Zware schorsing voor ex-tester Meschack

ANDERE De Congolees Elia Meschack, die deze zomer op proef was bij Anderlecht, is volgens Het Laatste Nieuws voor twaalf maanden geschorst nadat hij met een valse identiteitskaart had geprobeerd om een transfer te versieren in Zwitserland. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 4

1.  domistrike
20 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  kingmich
19 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  cricri1080
19 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  stef70
17 Ptn.  ✪✪✪
5.  wulfrati
17 Ptn.  ✪✪✪
6.  christianwery@live.be
17 Ptn.  ✪✪✪
7.  geuzen
16 Ptn.  ✪✪
8.  EDDY1950
15 Ptn.  ✪
9.  tony10
15 Ptn.  ✪
10.  dan
15 Ptn.  ✪
11.  purplestardust
14 Ptn.
12.  capsulebleue
14 Ptn.

Prono »

 • route
 • cooperate
 • advertise

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  twitter