sambi lokonga albert

Sambi Lokonga en Verschaeren reserve

MAANDAG, 17 MEI 2021, 12:28

ANDERE Geen Rode Duivels-selectie voor Albert Sambi Lokonga en Yari Verschaeren, de laatste is wel opgeroepen voor de nationale beloften. Al hebben ze beide misschien nog een sprakeltje hoop want ze staan op de reservelijst van Roberto Martinez. 
Lees verder »

Nmecha: "Ik ben zeer ontgoocheld"

Nmecha: \

INTERVIEWS Lukas Nmecha zorgde voor de gelijkmaker maar die mocht niet baten. In de allerlaatste minuten scoorde Genk alsnog en nam zo de drie punten terug mee naar Limburg. De Duitse spits was zichtbaar teleurgesteld. Vragen over zijn toekomst ontweek hij. Lees verder »


Tweede plaats is weg na nederlaag

Tweede plaats is weg na nederlaag

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft voor het eerst verloren in de Champions play-offs. Dat hoefde zeker niet te gebeuren, maar Genk was tweemaal dodelijk voor doel. Tussendoor had Nmecha Anderlecht nog knap op gelijke hoogte gebracht. Anderlecht kwam na de rust offensief niet sterk genoeg voor de dag om Genk echt in problemen te brengen. Het moet nu met Antwerp strijden om plaats drie. Lees verder »


Marokko wil Ait El Hadj oproepen

Marokko wil Ait El Hadj oproepen

ANDERE Anouar Ait El Hadj heeft de Belgisch-Marokkaanse nationaliteit. Het is geen geheim dat Marokko al even aan de mouw trekt van Ait El Hadj. Het wil de middenvelder nu zelfs oproepen voor een oefeninterland in juni.  Lees verder »RSCA - KRC Genk

 • 1. Cullen, Josh
  63,68%
 • 2. Nmecha, Lukas
  60,59%
 • 3. Mykhaylichenko, Bogdan
  54,41%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 12

1.  Geri Freki
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  scoorforrestscoor
7 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  chrisdef
6 Ptn.  ✪✪✪
4.  1COOLFOX
5 Ptn.  ✪✪
5.  geremy
5 Ptn.  ✪✪
6.  Dewinnekes
4 Ptn.  ✪
7.  petros349
4 Ptn.  ✪
8.  skyhawk
3 Ptn.
9.  vavavroum
3 Ptn.
10.  Gaudus
3 Ptn.
11.  vidocq
3 Ptn.
12.  9100mauve
3 Ptn.

Prono »

 • jokes
 • stadium
 • quiz


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/