Trebel: "Moeilijke momenten horen erbij"

Trebel: \

INTERVIEWS Adrien Trebel heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Maar de Fransman bleef hard werken en zit nu na vijf wedstrijden aan twee goals en twee assists. Niet slecht voor een speler die geregeld aan de uitgang stond al zegt hij zelf dat hij nooit te horen kreeg dat hij moest vertrekken;  Lees verder »


Spelers worden om de drie dagen getest

Spelers worden om de drie dagen getest

ANDERE Zit RSC Anderlecht met een superverspreider onder zijn spelers ? Vorig weekend testte Yari Verschaeren positief op Covid-19. De club neemt in ieder geval drastische maatregelen. Kleedkamers worden niet meer gebruikt en mondmasker overal behalve op het veld. Lees verder »

Doku: "Brugge is Barcelona niet"

Doku: \

INTERVIEWS Met twee assists en een doelpunt had Jeremy Doku een groot aandeel in de overwinning van Anderlecht op Waasland-Beveren. "Ik probeer zo goed mogelijk te spelen voor het team. Het belangrijkste is dat we winnen", bleef hij na de wedstrijd zijn rustige zelf. Lees verder »


Waasland-Beveren - RSCA

 • 1. Verschaeren, Yari
  73,72%
 • 2. Murillo, Michael Amir
  69,74%
 • 3. Doku, Jeremy
  67,44%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Elias Cobbaut

Naam: Elias Cobbaut

Blessure: Hamstrings

Soort blessure: Breuk

Out sinds: 28-08-2020

Out tot: 31-12-2020

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stars
 • jokes

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  route

  ticketing