cvs stadion

Raad van Bestuur keurt kapitaalsverhoging goed

WOENSDAG, 21 APRIL 2021, 21:19

ANDERE Het is gelukt, de Raad van Bestuur van RSC Anderlecht heeft een kapitaalsverhoging goedgekeurd. Dat bestaat uit 25 miljoen vers kapitaal en Marc Coucke die een groot deel van de schulden omzet. Ook het businessplan werd goedgekeurd.
Lees verder »

"Geprobeerd voor drie dagen vakantie"

\

INTERVIEWS Vincent Kompany geeft zijn troepen twee dagen vakantie, vanaf woensdag worden ze opnieuw op de club verwacht om zich voor te bereiden op de Champions Play Offs. Albert Sambi Lokonga probeerde er drie dagen van te maken maar kreeg een njet van de coach.  Lees verder »Kasimpasa huurt Thelin voor een habbekrats

Kasimpasa huurt Thelin voor een habbekrats

TRANSFERS Van een goede deal gesproken: Turkse media weten wat Kasimpasa betaalt om Isaac Kiese Thelin te huren van Anderlecht. Amper 250.000 euro voor een half jaar. Voor dat geld kreeg het al acht doelpunten. Thelin heeft met zijn prestaties intussen interesse gewekt van Besiktas. Lees verder »


Verbeke: "Moeten nu voluit gaan"

Verbeke: \

INTERVIEWS Sportief manager Peter Verbeke heeft op zijn kantoor een kader hangen met daarin een krantenartikel met als titel 'Play-off 1 is nu al weg'. Hij deelde het gisteren op zijn Instagram-account, een statement na de 12 op 12. En nu voluit voor de tweede plek.  Lees verder »


Sint-Truiden VV - RSCA

 • 1. Verschaeren, Yari
  69,38%
 • 2. Mykhaylichenko, Bogdan
  67,65%
 • 3. Cobbaut, Elias
  67,53%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Hendrik Van Crombrugge

Naam: Hendrik Van Crombrugge

Blessure: Rug

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 22-12-2020

Out tot: 31-03-2021

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • quiz
 • jokes
 • flickr


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/