Ontvang real-time berichten op uw toestel om zo als eerste op de hoogte te zijn van belangrijk nieuws, interessant nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificatiesVan Holsbeeck: "We hebben een nieuw stadion nodig"

Van Holsbeeck: \

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck laat zich uit over het nationale stadion. Of Anderlecht er uiteindelijk wel of niet gaat spelen is nog niet duidelijk. Het dossier wordt momenteel volledig behandeld door advocaten. Wat wel duidelijk is, is dat Anderlecht een nieuw stadion nodig heeft, alleen al voor de parkeermogelijkheden voor de supporters. Lees verder »
Nieuwe ontmoeting tussen Ghelamco en Anderlecht

Nieuwe ontmoeting tussen Ghelamco en Anderlecht

ANDERE Hoewel RSC Anderlecht op 17 februari aangaf dat het 'ernstige bezwaren' heeft om mee in te stappen in het Eurostadion project, is de zaak nog niet volledig van de baan. Ghelamco heeft aan Anderlecht gevraagd om opnieuw samen te komen om alle bezwaren en opmerkingen te bespreken, iets waar paars-wit wil op ingaan. Lees verder »


KV Oostende - RSCA

 • 1. Tielemans, Youri
  87,53%
 • 2. Najar, Andy
  73,77%
 • 3. Spajic, Uros
  71,17%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 7

1.   Pipolsky
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.   graydon
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.   nordsith2016
9 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.   geuzen
8 Ptn.  ✪✪✪✪
5.   mario.lapeire@
8 Ptn.  ✪✪✪✪
6.   Nijero
7 Ptn.  ✪✪✪
7.   AnjaChris
7 Ptn.  ✪✪✪
8.   tony10
7 Ptn.  ✪✪✪
9.   EDDY1950
7 Ptn.  ✪✪✪
10.   ANTONI
7 Ptn.  ✪✪✪
11.   yp
7 Ptn.  ✪✪✪
12.   mikavan
7 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • quiz
 • route
 • flickr

 • Laden...
  Vandennest


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

    Paypal

  cooperate

  games