Overzicht interlands: tweede cap Angulo

Overzicht interlands: tweede cap Angulo

Populair ① Ook vanavond kwamen weer verschillende Anderlecht-spelers in actie bij hun nationale ploeg. In Leuven stonden Yari Verschaeren en Lucas Lissens oog in oog met Bart Verbruggen. Ook Nilson Angulo (foto) en Amadou Diawara kwamen in actie. Lees verder »


Happy birthday Skyhawk, beter laat dan nooit

Happy birthday Skyhawk, beter laat dan nooit

Populair ② De man achter de schermen die zowat alles regelt, die aan de wieg stond van Anderlecht-Online, vierde gisteren zjin verjaardag. Een hele gelukkige 24-uur later, verjaardag Skyhawk. Bedankt om onze contactpunt te zijn voor vanalles en nog wat. Hip hip hoera !! Lees verder »


Ook Esposito en N'Diaye in actie

Ook Esposito en N'Diaye in actie

Populair ③ Naast Zeno Debast kwamen gisteren ook Sebastiano Esposito en Moussa N'Diaye in actie bij hun nationale ploeg. Esposito verloor, N'Diaye won. In beide gevallen ging het om oefenduels. Lees verder »


Blessure Amuzu minder erg dan gevreesd

Blessure Amuzu minder erg dan gevreesd

Populair ④ Goed nieuws voor Francis Amuzu. De hamstringblessure die hij afgelopen weekend opliep, lijkt erg goed mee te vallen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij al zeker geen scheur opgelopen. De kans is reëel dat hij over tien dagen tegen Charleroi inzetbaar is. Lees verder »


RSCA - KV Kortrijk

 • 1. Debast, Zeno
  77,40%
 • 2. Ashimeru, Majeed
  75,42%
 • 3. Verschaeren, Yari
  74,90%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Adrien Trebel

Naam: Adrien Trebel

Blessure: Schouder

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 23-08-2022

Out tot: 24-12-2022

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • flickr
 • twitter
 • stadium


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/