verschueren michael

Verschueren verlaat management

DINSDAG, 2 JUNI 2020, 19:43

ANDERE Tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur van Anderlecht zijn enkele belangrijke knopen doorgehakt. Zo komt er 20 miljoen euro vers kapitaal, stapt Michael Verschueren uit het management van de club en werd het plan "RSCA '20-'25" - met Wouter Vandenhaute als voorzitter - unaniem goedgekeurd.
Lees verder »


Kortrijk-revelatie Moffi in beeld

Kortrijk-revelatie Moffi in beeld

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws toont Anderlecht interesse in Terem Moffi, een 21-jarige Nigeriaan die na zijn komst naar KV Kortrijk in januari meteen furore maakte. Ook Saint-Étienne en Galatasaray hebben de spits op hun lijstje. De Turken zouden twee miljoen euro klaar hebben. Lees verder »
Chadli neemt afscheid

Chadli neemt afscheid

TRANSFERS - ANDERE Nacer Chadli kwam de laatste dagen terug trainen op Neerpede. Zaterdag vermoedelijk ook de laatste keer. Toen trainden alle spelers nog eens alvorens aan hun vakantie te beginnen. De Rode Duivel was de enige die de gebouwen binnen ging, waarschijnlijk om zijn kastje leeg te maken.  Lees verder »


Interesse in Aster Vranckx?

Interesse in Aster Vranckx?

TRANSFERS Aster Vranckx van KV Mechelen kwam vorige week nog in het nieuws rond zijn voorkeur voor de Rode Duivels. Vranckx zou namelijk ook kunnen kiezen voor Congo, maar liet weten dat zijn hart bij België ligt. Het Nieuwsblad schrijft nu ook dat de jonge speler in het vizier van Anderlecht gekomen is. Vranckx lijkt echter bij Mechelen te willen blijven, waar zijn speelkansen het grootst zijn. Brugge en Standard tonen eveneens interesse. Lees verder »


RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Doku, Jeremy
  84,77%
 • 2. Vlap, Michel
  83,38%
 • 3. Kompany, Vincent
  80,92%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Andy Najar

Naam: Andy Najar

Blessure: Knie

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 01-07-2019

Out tot: 01-03-2020

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • quiz
 • route
 • flickr

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  8.803 € (01/6/2020) (+ 451 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  ticketing