Twijfel over 4-2-2-2-spelsysteem

Twijfel over 4-2-2-2-spelsysteem

ANDERE De matige resultaten en het erg wisselvallige spel zorgen ervoor dat er binnen Anderlecht getwijfeld wordt aan het huidige spelsysteem. De 4-2-2-2 die Anderlecht speelt heeft heel wat voordelen, maar "het is niet het gemakkelijkste en bij een mindere dag heb je sneller miserie", zegt een coach uit 1A. Lees verder »


Lissens maanden out met knieblessure

Lissens maanden out met knieblessure

BLESSURES Wat een pech voor Lucas Lissens. De beloftevolle centrale verdediger blesseerde zich vrijdag op training aan de knie. Onderzoek heeft intussen uitgewezen dat het ernstig is. Paars-wit meldt dat de verdediger meerdere maanden niet kan voetballen. Lees verder »


Anderlecht gooit zege weg in toegevoegde tijd

Anderlecht gooit zege weg in toegevoegde tijd

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft de zege te grabbel gegooid in de toegevoegde tijd op STVV. Het leidde gevleid via twee strafschoppen met 1-2, maar kon de gelijkmaker uiteindelijk niet verhinderen. De late gelijkmaker is zeer zuur, maar Sint-Truiden voetbalde goed en kreeg heel wat kansen. Met vier op twaalf blijft Paars-wit hangen in het peloton. Met thuiswedstrijden tegen Beerschot en OHL, en de bekerwedstrijd in La Louvière, kan Anderlecht met niets minder dan drie zeges tevreden zijn. Lees verder »


"Kana nog niet klaar voor de basiself"

\

INTERVIEWS Marco Kana krijgt momenteel amper speelminuten in de eerste ploeg. Vincent Kompany licht toe wat er aan de hand is: "Er trainen 15 à 20 jongeren mee met de A-kern en elk van hen heeft een ontwikkelingsplan bestaande uit verschillende onderdelen. Vergeleken met de basiself, is Kana nog niet klaar."

 
Lees verder »


Opstelling: Een aantal wijzigingen aan de aftrap

Opstelling: Een aantal wijzigingen aan de aftrap

WEDSTRIJDEN Anderlecht treedt met enkele wijzigingen in het basiselftal aan op STVV. In de spits neemt Kouamé zijn plaats weer in na zijn schorsing. Raman en Verschaeren zijn invallers. Achteraan neemt Mykhailichenko de plaats in van Murillo die pas terug is van interlands met Panama. Cullen is speelklaar. Lees verder »


Nmecha verklaart liefde aan Anderlecht: "I'm a big fan"

Nmecha verklaart liefde aan Anderlecht: \

INTERVIEWS Enkele maanden na zijn vertrek bij Anderlecht is Lukas Nmecha paars-wit niet vergeten. Op Instagram post hij regelmatig filmpjes om zijn oude club succes te wensen en in Het Laatste Nieuws verklaart hij dit weekend zijn liefde. "Meestal heb je voor je ex-clubs sympathie, maar Anderlecht is anders. I'm a big fan." Lees verder »


Sint-Truiden VV - RSCA

 • 1. Raman, Benito
  58,00%
 • 2. Cullen, Josh
  56,67%
 • 3. Gomez, Sergio
  54,83%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Benito Raman

Naam: Benito Raman

Blessure: Kuit

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 12-09-2021

Out tot: 19-09-2021

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • quiz
 • advertise


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/