kompany vincent

5.000 euro boete voor dubbele rol Kompany

DINSDAG, 15 OKTOBER 2019, 16:20

ANDERE De Licentiecommisie is mild geweest qua strafbepaling voor de dubbele rol van Kompany als speler-manager. Anderlecht moet een minieme boete betalen van €5.000 aangezien Kompany niet over het juiste diploma beschikt om de A-ploeg actief te coachen.
Lees verder »

Sanneh door, Zulj blijft op de bank

Sanneh door, Zulj blijft op de bank

WEDSTRIJDEN Bubacarr Sanneh heeft zich met Gambia geplaatst voor de poules van de voorronde voor de Africa Cup van 2021. Tegen Djibouti werd het vanmiddag 1-1. Ook de heenwedstrijd was op 1-1 geëindigd. Gambia haalde het in de beslissende penaltyreeks met 3-2. Sanneh stond aan de aftrap. Lees verder »Mbangula scoort opnieuw voor Belgische U17

Mbangula scoort opnieuw voor Belgische U17

JEUGD De Belgische U17 hebben zich gekwalificeerd voor de laatste kwalificatieronde voor het EK U17, dankzij een 3-1 overwinning tegen Macedonië. Ze hebben nu 6 punten uit 2 wedstrijden in deze kwalificatieronde en spelen dinsdag voor de 1e plaats in hun groep tegen Polen. Lees verder »


Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

WEBSITE Hoog tijd voor een nieuwe webpoll en de komst van Frank Vercauteren is de ideale gelegenheid. Wat verwacht u van de komst van Vercauteren als coach? Is hij de perfecte aanvulling voor Project Kompany? Of vreest u dat onder Vercauteren we minder jeugd en minder mooi voetbal zullen te zien krijgen? Lees verder »


Charleroi - RSCA

 • 1. Chadli, Nacer
  79,75%
 • 2. Verschaeren, Yari
  75,87%
 • 3. Sambi Lokonga, Albert
  68,59%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 2

1.  Linkens007
23 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  capsulebleue
22 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  thaibel
22 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  Gaudus
22 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  Koze
21 Ptn.  ✪✪✪
6.  jasna
21 Ptn.  ✪✪✪
7.  postier
21 Ptn.  ✪✪✪
8.  peyodev
20 Ptn.  ✪✪
9.  Dewinnekes
19 Ptn.  ✪
10.  stef70
19 Ptn.  ✪
11.  PT TOTOLIE
19 Ptn.  ✪
12.  frozenduck2
19 Ptn.  ✪

Prono »

 • stars
 • quiz
 • jokes

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  games