verschaeren yari

"Aanpakken alsof het 0-0 staat"

WOENSDAG, 10 AUGUSTUS 2022, 14:13

INTERVIEWS Yari Verschaeren is dezelfde mening toegedaan als zijn coach, de wedstrijd morgen moet aangevat worden alsof het in Estland 0-0 is gebleven. Verschaeren wil vooral vermijden dat er dezelfde fout wordt gemaakt als tegen Seraing. 
Lees verder »

Transfer Gomez op enkele details na afgerond

Transfer Gomez op enkele details na afgerond

TRANSFERS Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voor de transfer van Sergio Gomez naar Manchester City wordt aangekondigd. Transfergoeroe Fabrizio Romano schrijft vanavond dat City de deal met Anderlecht aan het afronden is. De transfersom zou meer dan 10 miljoen euro bedragen. Lees verder »


Sadiki: "Ik was nooit de superster bij de jeugd"

Sadiki: \

INTERVIEWS Amper vier minuten als middenvelder had Noah Sadiki nodig om zijn eerste assist uit zijn profcarrière te geven. "Ik heb me nog moeten haasten, want de pass van Fabio Silva was eigenlijk wat te zacht. Ik zei hem dat dat volgende keer beter moet", lachte het 17-jarig Anderlecht-product na de wedstrijd. Lees verder »


Kana: "Ik groei weer naar mijn beste niveau"

Kana: \

INTERVIEWS Nadat hij de eerste wedstrijden miste, stond Marco Kana gisteren voor de tweede keer in vier wedstrijden in de basis. "Ik had fysiek nog wat kleine probleempjes", vertelde de middenvelder daarover na de wedstrijd tegen Seraing. "Nu heb ik het gevoel dat ik weer toegroei naar mijn beste niveau." Lees verder »


Dan toch 15 miljoen euro voor Gomez

Dan toch 15 miljoen euro voor Gomez

TRANSFERS Het Twitter-bericht van Fabrizio Romano dat Sergio Gomez voor 'meer dan 10 miljoen euro' naar Manchester City zou verhuizen, zorgde voor heel wat ophef onder de Anderlecht-fans. Zo'n laag bedrag! Intussen heeft Romano een nieuwe tweet gestuurd en daarin zegt hij dat de Spanjaard rond de 15 miljoen euro zal kosten. Lees verder »


RSCA - RFC Seraing

 • 1. Amuzu, Francis
  78,06%
 • 2. Silva, Fabio
  77,75%
 • 3. Refaelov, Lior
  73,78%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • stadium
 • cooperate
 • advertise


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/