End of an era
Phóenix semper pérvivet
comp rsca gent

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent

ZONDAG, 21 APRIL 2019, 07:26

WEDSTRIJDEN Vanavond om 18 uur begint Karim Belhocine aan zijn tweede periode als interim-coach. Fans en bestuur hebben de verwachting uitgesproken om veel jongeren op te stellen, maar de coach stelde vrijdag duidelijk dat enkel hij beslist wie speelt. 
Lees verder »Violen momenteel gelijkgestemd

Violen momenteel gelijkgestemd

ANDERE De violen tussen het bestuur en de supporters zijn momenteel gelijkgestemd. De supporters beloven dan ook om geen acties te ondernemen en als één man achter het team te gaan staan. De veiligheidsdiensten blijven echter op hun hoede.  Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Landry Dimata

Naam: Landry Dimata

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 20-01-2019

Out tot: 30-04-2019

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stadium
 • jokes
 • shirts

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  prono