Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
parking-c new stadion

"Ghelamco al anderhalf jaar niet gehoord"

DINSDAG, 17 OKTOBER 2017, 16:26

ANDERE Anderlecht-woordvoerder David Steegen heeft vanmiddag gereageerd op de uitspraken van Ghelamco als zou het de plannen voor het Eurostadion hebben aangepast aan de wensen van Anderlecht. "Officieel zijn we nog niet op de hoogte", meldt Steegen.
Lees verder »

"Met 0-4 winnen in Glasgow is bijna onmogelijke opdracht"

\

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck realiseert zich dat RSC Anderlecht voor een heel moeilijke opdracht staat wil het Europees nog overwinteren. De coach was teleurgesteld dat paars-wit met 0-3 thuis verloor van Celtic, ook al was hij toen nog aan de slag bij AA Gent. Wil Anderlecht de Europese droom levend houden, dan moet het een punt proberen pakken tegen Bayern of PSG. Lees verder »


Paris Saint-Germain zonder Silva

Paris Saint-Germain zonder Silva

ANDERE Paris Saint-Germain moet het morgen zonder zijn ploegkapitein Thiago Silva doen. De Braziliaanse verdediger is onvoldoende fit om mee af te reizen naar Brussel. Dat liet de Franse club zelf weten via zijn sociale media.  Lees verder »


"Gerkens vloekte toen Weiler vertrok"

\

INTERVIEWS Hij leek gehaald als excuus-Belg, maar Hein Vanhaezebrouck zette hem, net als Nicolas Frutos trouwens, meteen in de basiself: Pieter Gerkens. Vader André Gerkens ziet het blij gebeuren en is niet verrast. "Ik wist dat Pieter dit kon, zelfs bij een topclub als Anderlecht." Lees verder »


Vertrek Onyekuru onwaarschijnlijk

Vertrek Onyekuru onwaarschijnlijk

ANDERE Verbazing alom vorig weekend, Henry Onyekuru kondigde aan dat hij na Nieuwjaar wellicht voor Everton, zijn moederclub zou spelen. De Nigeriaan heeft nog steeds geen werkvergunning om in Engeland aan de slag te gaan, maar dat zou omzeild worden door de reden van "uitzonderlijk talent" aan te halen. Maar zo simpel werkt het allemaal niet.  Lees verder »
Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 2

1.  patje
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  philmag
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  Frits04
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  Easy1
23 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  Bjorn_R
23 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  skyhawk
23 Ptn.  ✪✪✪✪
7.  Gaudus
23 Ptn.  ✪✪✪✪
8.  T_KiLa
22 Ptn.  ✪✪✪
9.  Michka
22 Ptn.  ✪✪✪
10.  popdokter
22 Ptn.  ✪✪✪
11.  jarjar
22 Ptn.  ✪✪✪
12.  Doetsman
22 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • stadium
 • quiz
 • shirts

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  cooperate

  history