We zijn nu ook actief op Google+! Volg ons dus ook via dit social media kanaal! ➜ Google+
prono

Prono ronde 3: Stunt Anderlecht?

MAANDAG, 16 OKTOBER 2017, 22:31

WEBSITE De derde pronoronde nadert zijn einde: morgen een half uur voor aanvang van de Champions League wedstrijden moeten de inzendingen binnen zijn. Het wordt verder woensdag wel uitkijken naar Anderlecht-PSG. Kan Vanhaezebrouck met zijn ploeg Europees stunten? Voorspel het!
Lees verder »


"Gerkens vloekte toen Weiler vertrok"

\

INTERVIEWS Hij leek gehaald als excuus-Belg, maar Hein Vanhaezebrouck zette hem, net als Nicolas Frutos trouwens, meteen in de basiself: Pieter Gerkens. Vader André Gerkens ziet het blij gebeuren en is niet verrast. "Ik wist dat Pieter dit kon, zelfs bij een topclub als Anderlecht." Lees verder »
Vertrek Onyekuru onwaarschijnlijk

Vertrek Onyekuru onwaarschijnlijk

ANDERE Verbazing alom vorig weekend, Henry Onyekuru kondigde aan dat hij na Nieuwjaar wellicht voor Everton, zijn moederclub zou spelen. De Nigeriaan heeft nog steeds geen werkvergunning om in Engeland aan de slag te gaan, maar dat zou omzeild worden door de reden van "uitzonderlijk talent" aan te halen. Maar zo simpel werkt het allemaal niet.  Lees verder »


Een gelukkige Vanden Stock

Een gelukkige Vanden Stock

INTERVIEWS Het was een gelukkige Roger Vanden Stock die vandaag te zien was op de Collectors Day te RSC Anderlecht. "Dit was dé stijl van Vanhaezebrouck", aldus de voorzitter. Woensdag wacht Paris Saint-Germain in het Constant Vanden Stock Stadion. De voorzitter blijft voorzichtig in zijn vooruitzichten: "Opletten dat we geen pak rammel krijgen." Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 2

1.  patje
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  philmag
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  Frits04
24 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  Gaudus
23 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  Easy1
23 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  Bjorn_R
23 Ptn.  ✪✪✪✪
7.  skyhawk
23 Ptn.  ✪✪✪✪
8.  T_KiLa
22 Ptn.  ✪✪✪
9.  Michka
22 Ptn.  ✪✪✪
10.  popdokter
22 Ptn.  ✪✪✪
11.  jarjar
22 Ptn.  ✪✪✪
12.  Doetsman
22 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • stadium
 • shirts
 • flickr

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  cooperate

  advertise