stroeykens mario

Gesprekken met Stroeykens gaan goede kant op

MAANDAG, 27 JUNI 2022, 14:22

TRANSFERS Het ziet ernaar uit dat Mario Stroeykens binnenkort zijn contract bij Anderlecht gaat verlengen. La Dernière Heure weet dat de gesprekken de goede kant opgaan. Anderlecht probeert de 17-jarige aanvaller al een tijdje te overtuigen om bij te tekenen.
Lees verder »

'Transfer Esposito rond en bevestigd'

'Transfer Esposito rond en bevestigd'

TRANSFERS We mogen ons opmaken voor de komst van Sebastiano Esposito naar Anderlecht. De gezaghebbende Italiaanse journalist Nicolo Schira schrijft vanavond op Twitter dat de transfer "rond en bevestigd" is. Volgens hem gaat het om een huur met aankoopoptie. Lees verder »Kompany: "Geen spelers van Anderlecht halen"

Kompany: \

INTERVIEWS "Fantastisch", met dat adjectief omschrijft Vincen Kompany zijn periode bij Anderlecht. Tijdens zijn eerste persconferentie als Burnley-coach kwam hij uiteraard ook terug op zijn avontuur bij paars-wit. "Ik hoefde niet te vertrekken. Dat is in onderling overleg beslist." Lees verder »Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • jokes
 • quiz
 • stars


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/