Oproep: bent u eigenaar van een supportersclub en zoekt u een eenvoudige en gratis website? Wij kunnen helpen! Contacteer ons (optie 'andere')!

Hanni: "Alle spelers zullen Stanciu helpen"

Hanni: \

INTERVIEWS Het ging gisteren weer heel moeizaam op het veld van Mainz voor Nicolae Stanciu. Op het uur mocht de Roemeen dan ook gaan plaatsnemen op de bank. Toch is iedereen overtuigd van de kwaliteiten van Stanciu, ook zijn ploegmaats, dat bevestigt kapitein Sofiane Hanni.  Lees verder »


"Stanciu is vermoeid"

\

INTERVIEWS Er is de voorbije weken al veel inkt gevloeid over de vormdip van Nicolae Stanciu. Volgens de assistent-bondscoach van Roemenië, Rudi Verkempinck is Stanciu vermoeid. Zijn makelaar Anamaria Prodan verwachten ze dan weer teveel van Stanciu in België en moet hij vooral vertrouwen krijgen.  Lees verder »


Praet excuseert zich

Praet excuseert zich

ANDERE Gisteren ontstond er opschudding rond het kledinglabel DYJ Code, van Dennis Praet. In zijn kledij stond een nogal vrouwonvriendelijke boodschap: "Dirty laundry keep women busy". Een grap volgens de ontwerpers van de kleding, een dan toch nogal ongelukkige grap en dat beseft nu ook Praet die zijn excuses aanbiedt.  Lees verder »


Van Holsbeeck: "Geen excuus"

Van Holsbeeck: \

INTERVIEWS Anderlecht wil bewust niet al te veel commotie maken omtrent het feit dat het naar Brugge trekt met twee rustdagen minder. Maar dat de West-Vlamingen daardoor een streepje voor hebben geeft ook Herman Van Holsbeeck toe, al mag het volgens hem geen excuus zijn om de drie punten binnen te halen. Lees verder »


RSCA - Club Brugge

 • 1. Mbodj, Kara
  60,00%
 • 2. Teodorczyk, Lukasz
  56,84%
 • 3. Capel, Diego
  54,74%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Youri Tielemans

Naam: Youri Tielemans

Blessure: Enkel

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 15-09-2016

Out tot: 09-10-2016

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stars
 • jokes
 • cooperate

 • Laden...
  Vandennest


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

    Paypal

  Jupiler Pro League


  history

  facebook