dauda mohammed

Ook Dauda in beeld bij ADO Den Haag

VRIJDAG, 14 AUGUSTUS 2020, 21:22

TRANSFERS ADO Den Haag heeft de weg naar Anderlecht gevonden. Volgens Omroep West toont de Nederlandse club ook interesse voor Mohammed Dauda. Gisteren raakte al bekend dat ADO Luka Adzic in het vizier heeft. Al is zijn komst voor Omroep West nog geen uitgemaakte zaak.
Lees verder »

Telenet en Eleven komen tot een akkoord

Telenet en Eleven komen tot een akkoord

ANDERE Het voorbije weekend moesten Telenet-klanten nog op zoek naar andere middelen om de wedstrijden in 1A te kunnen bekijken. Dit weekend kunnen ze wellicht opnieuw op Play Sports terecht. Telenet en Eleven vonden een akkoord waaronder ze vandaag hun handtekening zetten.  Lees verder »Nieuwkomers wellicht nog niet tegen STVV

Nieuwkomers wellicht nog niet tegen STVV

WEDSTRIJDEN - ANDERE Zondag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma voor RSC Anderlecht. De kans dat Percy Tau, Mustapha Bundu en Bogdan Mychajlychenko aan de aftrap komen in het Lotto Park, is klein. Frank Vercauteren verkiest wellicht dat ze eerst nog wedstrijdritme opdoen in oefenwedstrijden. Lees verder »


Sanneh mag bijna gratis vertrekken

Sanneh mag bijna gratis vertrekken

TRANSFERS Na zijn mislukte uitleenbeurten aan Gözteppe en Oostende is er amper tot geen interesse voor Bubacarr Sanneh. Dat beseft ook Anderlecht en volgens Het Laatste Nieuws is paars-wit nu toch bereid om de verdediger te laten vertrekken tegen zijn actuele marktwaarde: bijna gratis. Lees verder »


KV Mechelen - RSCA

 • 1. Doku, Jeremy
  62,40%
 • 2. Murillo, Michael Amir
  58,80%
 • 3. Dimata, Landry
  55,60%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Vincent Kompany

Naam: Vincent Kompany

Blessure: Lies

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 18-07-2020

Out tot: 20-08-2020

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • youtube
 • flickr
 • stars

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  9.144 € (16/6/2020) (+ 50 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  facebook