kompany vincent

Kompany: "Focus op eigen prestaties"

ZATERDAG, 18 SEPTEMBER 2021, 14:01

INTERVIEWS Vincent Kompany was uiteraard tevreden met de 7-2 winst tegen KV Mechelen, "maar we hebben een objectieve analyse gemaakt zoals steeds. Ik heb geen enkele keer de spelers eraan moeten herinneren dat ze zich moeten focussen op de komende match." 
Lees verder »

1300 fans mee naar Standard

1300 fans mee naar Standard

WEDSTRIJDEN Zondag zullen er 1300 paars-witte fans plaatsnemen op de tribunes in Luik. Het gaat om de eerste Clasico met publiek sinds de stilgelegde partij van april 2019. De match werd toen gestaakt omwille van het afsteken en gooien van rookbommen.  Lees verder »


Haalt Benito Raman de topper tegen Standard?

Haalt Benito Raman de topper tegen Standard?

WEDSTRIJDEN Het lijkt erop dat Benito Raman klaar geraakt voor de clash met Standard. De aanvaller trainde gisteren gewoon mee, maar het blijft afwachten tot aan de persconferentie van Vincent Kompany om bevestiging te krijgen. Raman werd in de partij tegen Mechelen vervangen van een 50-tal minuten met lichte hinder aan de kuit.  Lees verder »


Murillo: "Ik word elke dag beter"

Murillo: \

INTERVIEWS Amir Murillo speelde een degelijke partij tegen KV Mechelen en scoorde zelfs. De Panamees lijkt elke wedstrijd beter te worden: "De voorbereiding was ingewikkeld", klinkt het. Murillo verbleef tijdens de zomer een lange tijd in Panama en speelde met het nationale team. Aan de Gold Cup zelf kon hij niet deelnemer wegens Covid-19. "Dat was extra pijnlijk voor Amir", aldus zijn entourage. Lees verder »


Kandidaat als assistent: Will Still

Kandidaat als assistent: Will Still

ANDERE Het vertrek van twee assistenten van Vincent Kompany zou binnenkort opgevangen moeten worden. Volgens La Dernière Heure, zou Anderlecht denken aan Will Still, ex-coach van Beerschot en momenteel als T2 aan de slag in Reims. Still ontving reeds een aanbod als T2 toen Vercauteren nog hoofdcoach was, maar wees die toen af. Lees verder »


U16 winnen oefenwedstrijd tegen Moeskroen

U16 winnen oefenwedstrijd tegen Moeskroen

JEUGD De U16 spelen dit weekend interlands waardoor de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent niet doorgaat dit weekend. Nassim Azaouzi, Kais Barry, Rayane Bounida, Ethan Butera, Aurelio Leo Virisario, Lilian Vergeylen en Ludovick Wola-Wetshay hebben de jonge Duivels reeds vervoegd in Tubeke. Lees verder »RSCA - KV Mechelen

 • 1. Kouamé, Christian
  74,75%
 • 2. Verschaeren, Yari
  73,37%
 • 3. Gomez, Sergio
  66,93%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Hannes Delcroix

Naam: Hannes Delcroix

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 30-08-2021

Out tot: 01-12-2021

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • youtube
 • shirts
 • facebook


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/