We gaan op zoek naar het DNA van onze club. Neem deel aan onze vragenlijst! ➜ Het DNA van RSCA
kums sven

Blessurenieuws: Kums, Spajic, Najar en Onyekuru

DONDERDAG, 26 APRIL 2018, 11:45

BLESSURES Sven Kums, die sinds vorige week sukkelt met een verrekking aan de bil, trainde deze week nog niet mee. Het is erg onzeker of de middenvelder zondag tegen Charleroi kan meespelen. Ook Uros Spajic heeft de groepstrainingen nog niet hervat na zijn enkelblessure.
Lees verder »

Tot 3,5 miljoen euro voor Cobbaut

Tot 3,5 miljoen euro voor Cobbaut

TRANSFERS Anderlecht moest stevig in de buidel tasten om Elias Cobbaut naar het Astridpark te halen. Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws spreken over dezelfde transferprijs. Paars-wit legde drie miljoen euro op tafel en daar kan nog eens een half miljoen bijkomen aan bonussen.  Lees verder »


Ook blessurezorgen om Obradovic

Ook blessurezorgen om Obradovic

BLESSURES Anderlecht heeft opnieuw een speler die sukkelt met kwaaltjes. Ivan Obradovic kampt al een tijdje met pijn aan de buikspieren. De Serviër blijft spelen, maar het is afwachten hoe de toestand evolueert. Obradovic zelf hoopt erbij te kunnen zijn op het WK en doet hier alles voor. Lees verder »


Coucke komt belofte na

Coucke komt belofte na

ANDERE Twee weken geleden was de eerste open training onder kersvers voorzitter Marc Coucke. De training speelde zich af onder een stralend zonnetje, waardoor de temperaturen toch wel hoog opliepen. Coucke deelde toen meteen water uit en de belofte dat er de volgende keer een drankstand zou staan, en zo geschiedde. Lees verder »


"Kern voor 80 procent klaar tegen half juni"

\

TRANSFERS - INTERVIEWS Marc Coucke en Luc Devroe reageren opgetogen op de komst van Elias Cobbaut. "Ons project begint duidelijk aan te slaan", maakt Coucke zich sterk. Het nieuwe bestuur is ambitieus: "Minstens 80% van deze kern moet midden juni samengesteld zijn om het nieuwe seizoen optimaal te kunnen aanvatten", zo klinkt het. Lees verder »'Transfer Cobbaut is rond'

'Transfer Cobbaut is rond'

TRANSFERS Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Elias Cobbaut van KV Mechelen naar Anderlecht in kannen en kruiken is. Ook tussen de clubs zou er een akkoord bereikt zijn. De linksvoetige verdediger heeft volgens de krant zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf jaar. Lees verder »


KRC Genk - RSCA

 • 1. Markovic, Lazar
  70,00%
 • 2. Trebel, Adrien
  65,71%
 • 3. Amuzu, Francis
  63,65%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 10

1.  Berckie15
4 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  patje
2 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  Frans Van de Voorde
2 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  r.dewinne@
2 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  alsenidi
2 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  jakke
1 Ptn.  ✪✪✪
7.  RSCAndy19
1 Ptn.  ✪✪✪
8.  mapusa
1 Ptn.  ✪✪✪
9.  vanheckebrent
1 Ptn.  ✪✪✪
10.  kingmich
1 Ptn.  ✪✪✪
11.  cricri1080
1 Ptn.  ✪✪✪
12.  Jornie
1 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • jokes
 • stadium
 • advertise

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  ticketing