Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
weiler rene

Weiler: "Niet efficiënt genoeg"

VRIJDAG, 28 APRIL 2017, 07:45

INTERVIEWS René Weiler is duidelijk, RSC Anderlecht had twee penalty's moeten krijgen. Maar de coach steekt ook de hand in eigen boezem: "We waren gewoon niet efficiënt genoeg". Zondag wacht de wedstrijd in de Ghelamco Arena, een wedstrijd die moet gewonnen worden. 
Lees verder »


Tielemans krijgt trap op dijbeen

Tielemans krijgt trap op dijbeen

BLESSURES Het was niet de beste wedstrjd van Youri Tielemans gisteren tegen Charleroi. In de tweede helft werd hij vervangen door Nicolae Stanciu. Hij kreeg meteen een zak ijs rond het dijbeen gewikkeld. De topper tegen Gent komt niet in gevaar. "Youri kreeg een trap tegen het dijbeen", aldus coach Weiler.  Lees verder »

Bod van 25 miljoen euro voor Tielemans

Bod van 25 miljoen euro voor Tielemans

TRANSFERS Volgens Sport/voetbalmagazine heeft RSC Anderlecht een bod ontvangen van 25 miljoen euro voor Youri Tielemans. Het zou Premier League-club Everton zijn die de strijd om de jonge middenvelder is begonnen. Toch blijft Monaco blijkbaar over de beste kaarten te beschikken om Tielemans uiteindelijk binnen te halen.  Lees verder »


Mata niet in contact met Anderlecht

Mata niet in contact met Anderlecht

TRANSFERS In tegenstelling tot wat in de media wordt beweerd, staat Clinton Mata van Charleroi niet in contact met Sporting Anderlecht. De speler wenst de Waalse club te verlaten aan het einde van het seizoen en ziet een passage bij een Belgische topclub wel zitten, "maar contact met Anderlecht was er nog niet", klinkt het. Lees verder »Fans: "Kara heeft gelijk"

Fans: \

INTERVIEWS Kara Mbodj kreeg tijdens de wintermercato zware verwijten naar het hoofd geslingerd. De Senegalees wil daardoor de fans niet meer gaan groeten. Die geven hem gelijk maar vinden ook dat het tijd is om de strijdbijl te begraven zodat de titel met iedereen samen kan gevierd worden.  Lees verder »


RSCA - Charleroi

 • 1. Dendoncker, Leander
  72,86%
 • 2. Boeckx, Frank
  61,43%
 • 3. Hanni, Sofiane
  57,14%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 12

1.   prins97
10 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.   malaisien
10 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.   purplestardust
10 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.   penasse
9 Ptn.  ✪✪✪✪
5.   kingmich
9 Ptn.  ✪✪✪✪
6.   jasna
9 Ptn.  ✪✪✪✪
7.   jarjar
8 Ptn.  ✪✪✪
8.   smovan
8 Ptn.  ✪✪✪
9.   graydon
8 Ptn.  ✪✪✪
10.   Krncevic
8 Ptn.  ✪✪✪
11.   Danilou
8 Ptn.  ✪✪✪
12.   Berckie15
8 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • stars
 • jokes
 • route

 • Vandennest


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

    Paypal

  advertise

  ticketing