ref smet

Wim Smet fluit RSC Anderlecht - Seraing

MAANDAG, 2 AUGUSTUS 2021, 16:49

WEDSTRIJDEN Zondag treft RSC Anderlecht de tweede promovendus in het Lotto Park. FC Seraing komt om 18.30 uur op bezoek in het Lotto Park. Scheidsrechter van dienst is Wim Smet, hij wordt bijgestaan door lijnrechters Jo De Weirdt en Laurent Conotte. Arthur Denil is vierde official.
Lees verder »

Anderlecht gaat voor STVV-spits Suzuki

Anderlecht gaat voor STVV-spits Suzuki

TRANSFERS Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Anderlecht een bod heeft uitgebracht op Yuma Suzuki, de 25-jarige Japanse aanvaller van STVV. Volgens de krant wil Anderlecht vier miljoen euro neertellen voor Suzuki. De spits scoorde vorig seizoen 17 keer. Lees verder »


"Transfer Zirkzee in stroomversnelling"

\

TRANSFERS Joshua Zirkzee staat weer een stap dichter bij Anderlecht. Het Laatste Nieuws-journalist Pieter-Jan Calcoen weet dat de onderhandelingen vandaag in een stroomversnelling geraakt zijn. "Een uitleenbeurt zonder aankoopoptie is realistisch. Men hoopt deze week af te ronden", schrijft hij op Twitter. Lees verder »


Verbeke informeerde bij Henry en D'Arpino

Verbeke informeerde bij Henry en D'Arpino

TRANSFERS Peter Verbeke nam bij het begin van de transferzomer even contact op met de entourage van spits Thomas Henry (OH Leuven) en middenvelder Maxime D'Arpino (KV Oostende). Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine deze week. Anderlecht ging evenwel niet over tot een concrete aanbieding. Lees verder »KAS Eupen - RSCA

 • 1. Refaelov, Lior
  59,29%
 • 2. Gomez, Sergio
  58,04%
 • 3. Van Crombrugge, Hendrik
  58,04%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • jokes
 • youtube
 • history


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/