bornauw sebastiaan

Bornauw: "Spijtig, er zat meer in"

WOENSDAG, 19 JUNI 2019, 20:49

INTERVIEWS Sebastiaan Bornauw baalde als een stekker toen hij meteen na de afloop van de wedstrijd tegen Spanje voor de Sporza-microfoon verscheen. "Dit doet ongelooflijk veel pijn. Spijtig dat op het einde die ene goal nog valt."
Lees verder »


Max de Jong openhartig

Max de Jong openhartig

INTERVIEWS De Waalse krant La Dernière Heure ging vorige week in Nederland op bezoek bij Anderlechts keepertrainer Max de Jong die onlangs voor 2 jaar bijtekende.  Een deel van zijn uitspraken werd ondertussen ook al overgenomen door diverse voetbalwebsites, maar hieronder volgt alsnog een korte résumé.
  Lees verder »


Deal Dejaegere zo goed als rond

Deal Dejaegere zo goed als rond

TRANSFERS - ANDERE Gent-voorzitter Ivan De Witte liet gisteren op de persconferentie weten dat er geen sprake was dat Dejaegere naar RSC Anderlecht zou vertrekken. Toch komen er ook tegenstrijdige berichten die zeggen dat de deal zo goed als rond is. De toekomst zal het uitwijzen.  Lees verder »


Gerucht Biglia blijft terugkomen

Gerucht Biglia blijft terugkomen

TRANSFERS - ANDERE Twee weken geleden kregen we een tip: "Anderlecht zou spreken met Biglia". Zoals met alle nieuws gaan we met zo'n nieuwtjes voorzichtig om en willen we niet zomaar alles op jullie afvuren. Maar, het gerucht blijft nu aanhouden, Anderlecht zou zelfs al eens geproken hebben met El Principito, maar die houdt de boot voorlopig af.  Lees verder »


Frey aangeboden, bod op Muriqi

Frey aangeboden, bod op Muriqi

TRANSFERS Het Nieuwsblad weet dat de Zwitserse spits Michael Frey werd aangeboden bij Anderlecht. De aanvaller van Fenerbahçe scoorde vorig seizoen twee keer tegen Anderlecht in de Europa League. Desondanks is hij in Istanbul vooral bankzitter. Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Albert Sambi Lokonga

Naam: Albert Sambi Lokonga

Blessure: Knie

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 16-12-2018

Out tot: 01-07-2019

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • shirts
 • stars

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  facebook

  prono