tubeke

Naast Still wordt nog een assistent gezocht

DINSDAG, 21 SEPTEMBER 2021, 08:11

ANDERE Het is zo goed als zeker, Will Still vervoegt de sportieve staff op Neerpede. Maar naast Still wordt er nog een assistent gezocht. Namen zijn er vooralsnog niet bekend maar RSC Anderlecht blijft wel naarstig zoeken. 
Lees verder »

U21 behouden maximum

U21 behouden maximum

JEUGD De U21 van Anderlecht wonnen vanavond met 3-0 van Charleroi waardoor de ploeg negen op negen heeft behaald. Colassin scoorde twee doelpunten, Stroeykens zorgde voor het derde doelpunt. De top-4 van clubs in de eindstand van de U21 zal volgend seizoen in 1B mogen spelen, dus de U21 competitie is voor Paars-wit dit jaar erg belangrijk. Lees verder »


Komst Still zo goed als rond

Komst Still zo goed als rond

TRANSFERS - ANDERE De deal is bijna rond, Will Still wordt de nieuwe assistent-trainer van Vincent Kompany. Still heeft al aangegeven bij Stade Reims dat hij wil vertrekken. Beide clubs moeten er wel nog uit zien te komen over de financiële kant van de overgang.  Lees verder »


Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Welk Anderlecht krijgen we vandaag te zien in Luik? Het trage en energieloze Anderlecht uit de eerste helft tegen Mechelen? Of een Anderlecht dat snel en precies speelt zoals in de tweede helft? Ook al beschikt Standard momenteel misschien niet over hun sterkste kern ooit, de Classico in Luik blijft altijd een geladen wedstrijd die in het (recente) verleden meermaals behoorlijk wat stof deed opwaaien. Lees verder »


Doelpunt Refaelov van goudwaarde

Doelpunt Refaelov van goudwaarde

WEDSTRIJDEN Een vroeg doelpunt van Lior Refaelov heeft Anderlecht de zege bezorgd op Standard dat al na zes minuten een rode kaart moest slikken. Anderlecht speelde slordig en stuitte op een goede Bodart waardoor Standard in de match bleef, al kreeg het eigenlijk geen enkele kans. In de slotfase kreeg Standard nogmaals rood, maar Anderlecht toonde zich tevreden met de 0-1. Lees verder »
Standard de Liège - RSCA

 • 1. Verschaeren, Yari
  70,25%
 • 2. Kouamé, Christian
  63,88%
 • 3. Harwood-Bellis, Taylor
  61,50%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Benito Raman

Naam: Benito Raman

Blessure: Kuit

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 12-09-2021

Out tot: 19-09-2021

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • route
 • cooperate


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/