clubbrugge

Brugge-fans werpen vuurpijl in vak vol Anderlecht-supporters

MAANDAG, 23 MEI 2022, 09:53

ANDERE Na afloop van de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht kwamen supporters van de thuisploeg massaal op het veld. Helaas verliep dat niet altijd even vredevol. Zo trok een groep fans richting het Anderlecht-vak om te provoceren en wierpen ze zelfs een vuurpijl naar de Anderlecht-aanhang.
Lees verder »

Opstelling: Sadiki debuteert

Opstelling: Sadiki debuteert

WEDSTRIJDEN Toch nog een verrassing. Noah Sadiki (17) vervangt de geschorste Murillo op rechts. Verschaeren neemt de plaats in van Arnstad. Verder kiest Kompany voor hetzelfde elftal als de voorbije weken voor het prestigeduel in Brugge. Het is niet enkel de laatste wedstrijd van het seizoen, voor enkele spelers zou dit de laatste wedstrijd voor Anderlecht kunnen zijn. Lees verder »


Anderlecht behaalt verdiend punt in Brugge

Anderlecht behaalt verdiend punt in Brugge

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft het seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel op Club Brugge. In de eerste helft voetbalde het heel wat kansen bij elkaar, maar Mignolet keepte uitstekend. Skov Olsen trapte Brugge voor rust nog op voorsprong. Na de rust daalde het niveau en hield Brugge controle. In de slotfase week een schot van Ait El Hadj af waardoor Paars-wit alsnog op gelijke hoogte kwam. Lees verder »
Club Brugge - RSCA

 • 1. Duranville, Julian
  69,03%
 • 2. Kana, Marco
  68,06%
 • 3. Delcroix, Hannes
  66,13%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • jokes
 • quiz
 • stars


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/