vandenhaute wouter

Anderlecht verliest proces tegen Humo-journalist

WOENSDAG, 17 APRIL 2024, 08:45

ANDERE De rechtbank heeft de eis tot schadevergoeding van Anderlecht tegen journalist Jan Hauspie afgewezen. Hauspie publiceerde vorig jaar in Humo twee artikels waar Anderlecht en voorzitter Wouter Vandenhaute (foto) erg slecht uitkwamen. De rechtbank vond dat paars-wit zijn eis bijzonder slecht onderbouwd had.
Lees verder »


Zege op Standard glipt weg in extra tijd

Zege op Standard glipt weg in extra tijd

DAMES De damesploeg van Anderlecht heeft 2-2 gelijkgespeeld in de topper in Standard, maar daar kan vooral Standard tevreden mee zijn. Anderlecht leidde immers met 0-2 en moest in de extra tijd nog de gelijkmaker slikken na een aarzeling van doelvrouw Majasaari die twee dure punten kost in de titelstrijd. Ook OHL won immers waardoor Standard nu een punt meer heeft dan Anderlecht en OHL. Lees verder »


De terugkeer van Verschaeren is aanstaande

De terugkeer van Verschaeren is aanstaande

Populair ① Anderlecht heeft een zware klap gekregen door de langdurige afwezigheid van Thorgan Hazard, maar kan zich verheugen op de terugkeer van Yari Verschaeren. Aan het einde van de reguliere competitie moest Verschaeren vroegtijdig het veld verlaten vanwege een spierblessure. Hierdoor kon hij niet deelnemen aan de play-offs. Verschaeren is nu op weg naar herstel en kan weer deels meetrainen met de groep, zijn terugkeer is nakend. Lees verder »


Einde seizoen Hazard? "Vrees voor kruisbanden"

Einde seizoen Hazard? Vrees voor kruisbanden

Populair ② Na de wedstrijd was het koffiedik kijken hoe ernstig de knieblessure van Thorgan Hazard is. Coach Brian Riemer bleef voorzichtig, maar zijn ploegmaats zien het somber in. "Ik hoorde hem schreeuwen", vertelde aanvoerder Jan Vertonghen. "Ik vrees dat het ernstig is." Lees verder »


Chatelle: "RSCA kan zonder Hazard kampioen worden"

Chatelle: RSCA kan zonder Hazard kampioen worden

Populair ③ In een formele samenvatting van het artikel verklaart Thomas Chatelle dat de blessure die Thorgan Hazard opliep tegen Union mogelijk te wijten is aan het feit dat hij dit seizoen nooit voor de volle 100% fit is geweest. Hij erkent dat een dergelijke blessure op elk moment kan gebeuren. Lees verder »


Dahl mogelijke piste op linksback

Dahl mogelijke piste op linksback

Populair ④ Volgens de pers zou RSC Anderlecht geïnteresseerd zijn in de Zweed Samuel Dahl, een linksback van Djurgården die ook als linksbuiten of centrale middenvelder kan spelen. Dahl is 21 jaar oud en speelde dit seizoen tien wedstrijden waarin hij twee assists gaf. Hij werd één keer opgeroepen voor het Zweedse nationale team en is ook actief voor de nationale U21. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs? 

RSCA - Union Saint-Gilloise

 • 1. Sardella, Killian
  80,00%
 • 2. Schmeichel, Kasper
  77,90%
 • 3. Amuzu, Francis
  74,53%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Thorgan Hazard

Naam: Thorgan Hazard

Blessure: Kruisbanden

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 15-04-2024

Out tot: 15-11-2024

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • stars
 • cooperate
 • jokes


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/