didillon thomas

Didillon legt medische tests af bij Genk

MAANDAG, 27 JANUARI 2020, 11:59

TRANSFERS Thomas Didillon heeft reeds zijn medische tests af bij de landskampioen en staat nu ook op het punt om te tekenen. De vorige onderhandelingen liepen uit op niks, maar nu zou paars-wit zijn prijs serieus laten zakken hebben omdat ze de 24-jarige Franse doelman maar al te graag van de hand wouden doen. Daarnaast wou hij zelf ook niet meer plaatsnemen op de bank.
Lees verder »

"Moeten ons verontschuldigen bij de fans"

\

INTERVIEWS Frank Vercauteren had net niet het schaamrood op de wangen na de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Hij begrijpt ook de gezangen van de fans en wil hen zijn verontschuldigingen aanbieden namens de hele ploeg. Het positieve dan maar: de winst en de hoop op play-off 1 die daardoor levend blijft.  Lees verder »


Didillon dan toch naar Genk

Didillon dan toch naar Genk

TRANSFERS - ANDERE Het lijkt erop dat Thomas Didillon dan toch zijn transfer naar Genk zal krijgen. De deal tussen Racing Genk en Alireza Beirandvand is afgesprongen dus komt de Fransman weer in beeld bij de Limburgers. Vandaag wordt de doelman zelfs in Genk verwacht om de onderhandelingen af te ronden.  Lees verder »


Anderlecht zegeviert via Vlap in toegevoegde tijd

Anderlecht zegeviert via Vlap in toegevoegde tijd

WEDSTRIJDEN Een zwak Anderlecht heeft op de valreep met 1-2 gewonnen op het veld van Cercle Brugge. Pas diep in de tweede helft kon Paarswit op gelijke hoogte komen. De ingevallen Vlap schonk Anderlecht alsnog de onverhoopte zege in de toegevoegde tijd. Anderlecht blijft hierdoor in de running voor play-off 1, maar deze prestatie zal de laatste wake-upcall zijn die Paarswit zich kan veroorloven. Lees verder »


Voorbeschouwing: Cercle Brugge - Anderlecht

Voorbeschouwing: Cercle Brugge - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Na vijf matchen tegen ploegen uit de top zes begint Anderlecht nu aan zijn eindsprint richting Play-Off 1. De nederlaag van Genk gisteren opent perspectieven voor paars-wit: bij winst straks tegen Cercle Brugge nadert het tot op vier punten. Maar nu is het echt menens: enkel winnen is goed genoeg. Lees verder »
Cercle Brugge - RSCA

 • 1. Van Crombrugge, Hendrik
  75,71%
 • 2. Vlap, Michel
  74,29%
 • 3. Murillo, Michael Amir
  51,43%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Pieter Gerkens

Naam: Pieter Gerkens

Blessure: Achillespees

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 01-10-2019

Out tot: 25-11-2019

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • jokes
 • flickr

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  cooperate

  facebook