hazard thorgan

Hazard maanden buiten strijd

MAANDAG, 15 APRIL 2024, 15:40

BLESSURES Het verdict over de blessure van Thorgan Hazard is zoals verwacht bijzonder zwaar. Hazard heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd. Hazard staat maanden aan de kant en zal vermoedelijk ook de start van het nieuwe seizoen moeten missen. Er werd gisteren al gevreesd voor de aard van de blessure door de manier waarop Hazard geblesseerd raakte. Hazard volgde de tweede helft nog op krukken.
Lees verder »

Eerste bod op Debast afgewezen

Eerste bod op Debast afgewezen

TRANSFERS Sporting Lissabon heeft een eerste officieel bod uitgebracht op Zeno Debast. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het zou gaan om een vast bedrag van 15 miljoen euro plus bonussen. Paars-wit bestempelde het echter als onvoldoende. Lees verder »


Dahl mogelijke piste op linksback

Dahl mogelijke piste op linksback

TRANSFERS Volgens de pers zou RSC Anderlecht geïnteresseerd zijn in de Zweed Samuel Dahl, een linksback van Djurgården die ook als linksbuiten of centrale middenvelder kan spelen. Dahl is 21 jaar oud en speelde dit seizoen tien wedstrijden waarin hij twee assists gaf. Hij werd één keer opgeroepen voor het Zweedse nationale team en is ook actief voor de nationale U21. Lees verder »


Anderlecht wint eindelijk van Union, maar verliest Hazard

Anderlecht wint eindelijk van Union, maar verliest Hazard

Populair ① Anderlecht heeft eindelijk eens van Union kunnen winnen. Het werd 2-1 na alweer een incidentrijke derby. Anderlecht sloeg vroeg toe via Dolberg, maar verloor Hazard voor rust met vermoedelijk een ernstige knieblessure. Union, dat meer balbezit had, klom na rust op gelijke hoogte via een penalty na ingrijpen van de VAR. Debast mocht met tweemaal geel beschikken. Met een man minder bleef Anderlecht strijden voor wat het waard was. Sardella bereikte Amuzu die Anderlecht de zege bezorgde. Een belangrijke zege voor Paars-wit, maar uiteraard nog lang niet beslissend want er zijn nog veel wedstrijden te spelen, wedstrijden waarin Anderlecht waarschijnlijk niet op Hazard zal kunnen rekenen. Lees verder »


Riemer: "Ik moet Amuzu beschermen"

Riemer: Ik moet Amuzu beschermen

Populair ② Na maanden blessureleed is Francis Amuzu weer terug. De mindere vorm van tal van offensieve spelers brengt sommigen ertoe om de snelle winger in de basiself te roepen. Coach Brian Riemer predikt voorzichtigheid. "Ik wil hem niet forceren." Lees verder »


Selectie: De verwachte namen

Selectie: De verwachte namen

Populair ③ Geen verrassingen in de selectie voor de belangrijke wedstrijd van vanavond tegen Union. Enkel Verschaeren en N'Diayé zijn buiten strijd. Thorgan Hazard zit al aan twee gele kaarten in de Champions play-offs, dus is geschorst bij een volgende gele kaart. Kan Anderlecht voor het eerst winnen van Union sinds de terugkeer van de buren naar de Pro League? In de vorige confrontatie wist Paars-wit op de valreep een 0-2 achterstand om te buigen naar een gelijkspel. Lees verder »


Einde seizoen Hazard? "Vrees voor kruisbanden"

Einde seizoen Hazard? Vrees voor kruisbanden

Populair ④ Na de wedstrijd was het koffiedik kijken hoe ernstig de knieblessure van Thorgan Hazard is. Coach Brian Riemer bleef voorzichtig, maar zijn ploegmaats zien het somber in. "Ik hoorde hem schreeuwen", vertelde aanvoerder Jan Vertonghen. "Ik vrees dat het ernstig is." Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs? 

RSCA - Union Saint-Gilloise

 • 1. Sardella, Killian
  79,38%
 • 2. Schmeichel, Kasper
  77,88%
 • 3. Amuzu, Francis
  74,25%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Moussa N'Diaye

Naam: Moussa N'Diaye

Blessure: Adductoren

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 15-01-2024

Out tot: 29-03-2024

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • history
 • stars
 • route


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/