matchday zulte-waregem

Voorbeschouwing: Zulte Waregem - Anderlecht

VRIJDAG, 4 DECEMBER 2020, 12:53

WEDSTRIJDEN Anderlecht en Zulte Waregem trappen vanavond de vijftiende speeldag op gang. Na de ontluisterende nederlaag op Beerschot en ronduit flauwe vertoning tegen Standard moet Anderlecht uit een ander vaatje tappen. Coach Vincent Kompany zal toch grotendeels vasthouden aan het elftal van vorige week.
Lees verder »

Officieel: Murillo tekent bij tot 2025

Officieel: Murillo tekent bij tot 2025

TRANSFERS Michael Amir Murillo heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2025. De Panamese rechtsback is pas een jaar bij Anderlecht, maar zijn transfer bleek een voltreffer te zijn. Een ontroerde Murillo kreeg tal van videoboodschappen van familie (en vrienden?) uit zijn thuisland, waarin ze hem feleciteerden met zijn nieuw contract. Lees verder »


Aanvallers positief over inbreng Nilis

Aanvallers positief over inbreng Nilis

ANDERE Luc Nilis starte voorbije maandag aan zijn "stage", de tussentijdse balans is positief volgens de aanvallers van RSC Anderlecht. Nilis scoort dus goede punten, al is er nog geen zekerheid of hij mag blijven. Als het van hem zelf alfhangt is zijn verblijf van langere duur. Lees verder »

"Ik speel in dienst van het collectief"

\

INTERVIEWS - ANDERE Josh Cullen was enorm gecharmeerd toen RSC Anderlecht bij hem kwam aankloppen. Hij twijfelde dan ook niet om te komen voetballen bij een club met traditie en ambitie, zoals hij het zelf omschrijft. Het  enige spijtige is volgens hem dat hij de supporters nog niet heeft kunnen ontmoeten.  Lees verder »


RSCA - Standard de Liège

 • 1. Delcroix, Hannes
  63,10%
 • 2. Wellenreuther, Timon
  55,75%
 • 3. Murillo, Michael Amir
  52,30%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 5

1.  lecben1976
18 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  QuintenDB
15 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  marct50
15 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  geuzen
15 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  Berckie15
14 Ptn.  ✪✪✪
6.  PeterDR
14 Ptn.  ✪✪✪
7.  PT TOTOLIE
14 Ptn.  ✪✪✪
8.  prins97
13 Ptn.  ✪✪
9.  Swa
13 Ptn.  ✪✪
10.  PHDELSA
12 Ptn.  ✪
11.  Ccdevil78
12 Ptn.  ✪
12.  Danilou
11 Ptn.

Prono »

 • jokes
 • youtube
 • shirts


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/