Ontvang real-time berichten op uw toestel om zo als eerste op de hoogte te zijn van belangrijk nieuws, interessant nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
rodeduivels vlag zwart

Tielemans speelt gelijk met België tegen Rusland

DINSDAG, 28 MAART 2017, 19:58

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Youri Tielemans begon aan de oefeninterland tegen Rusland en speelde 66 minuten. Het was meteen zijn eerste basisplaats. Op het moment dat de jonge Anderlechtenaar gewisseld werd, stond het 1-3 voor de Rode Duivels. Tielemans maakte een degelijke indruk. Door wat geknoei achteraan, verprutste een ingedommeld België echter toch nog de voorsprong. In extremis werd het 3-3.
Lees verder »

Eerste basisplaats Tielemans bij Rode Duivels

Eerste basisplaats Tielemans bij Rode Duivels

ANDERE Youri Tielemans start over een kleine veertig minuten in de basis tijdens de oefeninterland van België tegen Rusland. Voor Tielemans is het zijn eerste basisplaats als Rode Duivel. In de herst mocht hij al twee keer kort invallen tegen Nederland en Estland. Lees verder »


Abonnementen voor play-offs uitverkocht

Abonnementen voor play-offs uitverkocht

ANDERE Net zoals vorig seizoen kon je een mini-abonnement aankopen voor de play-offs. Drie dagen voor de aanvang van die play-offs zijn alle mini-abonnementen uitverkocht. Er blijven nog ongeveer 500 vrije plaatsen over per wedstrijd, de vrije verkoop van die tickets start nu donderdag 30 maart. Lees verder »
Najar out voor vrijdag?

Najar out voor vrijdag?

WEDSTRIJDEN Andy Najar zal pas ten vroegste in de nacht van woensdag op donderdag terug keren uit Honduras. De speler krijgt dinsdag nog een interland tegen Costa Rica voorgeschoteld. De kans is dus reëel dat de speler niet in de basis zal staan voor de partij in Zulte-Waregem. Lees verder »


RSCA - Waasland-Beveren

 • 1. Dendoncker, Leander
  76,44%
 • 2. Stanciu, Nicolae
  75,89%
 • 3. Mbodj, Kara
  64,80%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Andy Kawaya

Naam: Andy Kawaya

Blessure: Kuit

Soort blessure: Breuk

Out sinds: 15-08-2016

Out tot: 15-01-2017

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • flickr
 • advertise
 • stars

 • Laden...
  Vandennest


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

    Paypal

  games

  prono