Ontvang real-time berichten op uw toestel om zo als eerste op de hoogte te zijn van belangrijk nieuws, interessant nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
tielemans youri

"Bedoeling is om recordbedrag van België te breken"

DINSDAG, 21 FEBRUARI 2017, 11:28

INTERVIEWS Youri Tielemans is hot, de transferbedragen die genoemd worden swingen de pan uit. Patrick De Koster, manager van onder meer Kevin De Bruyne, ziet een bedrag tussen de 17 miljoen euro en 25 miljoen euro haalbaar voor Anderlecht: "Meer dan 30 miljoen, daar geloof ik niet in".
Lees verder »

Nieuwe ontmoeting tussen Ghelamco en Anderlecht

Nieuwe ontmoeting tussen Ghelamco en Anderlecht

ANDERE Hoewel RSC Anderlecht op 17 februari aangaf dat het 'ernstige bezwaren' heeft om mee in te stappen in het Eurostadion project, is de zaak nog niet volledig van de baan. Ghelamco heeft aan Anderlecht gevraagd om opnieuw samen te komen om alle bezwaren en opmerkingen te bespreken, iets waar paars-wit wil op ingaan. Lees verder »


"Bedankt supporters"

\

ANDERE Daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende raakte bekend dat enkele supporters een protestactie hadden opgezet tégen het bestuur. Al bij al verliep het verzet rustig en waren er geen noemenswaardige incidenten. De meeste supporters steunden ook de ploeg voor de volle 90 minuten, iets waar de club hen dankbaar voor is. Lees verder »


Handelaars krijgen weer hoop

Handelaars krijgen weer hoop

ANDERE Nu Anderlecht "Nee" gezegd heeft tegen het Eurostadion, al is dat nog niet definitief, groeit de hoop terug van de handelaars en horeca rond het Constant Vanden Stock Stadion. Schepen van Middenstand van Anderlecht, Christophe Dielis, hoopt op een gunstig gevolg voor de omliggende zaken. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Andy Kawaya

Naam: Andy Kawaya

Blessure: Kuit

Soort blessure: Breuk

Out sinds: 15-08-2016

Out tot: 15-01-2017

Operatie: Ja

Overzicht blessures »


Laden...
Vandennest


Doneren & webteam

Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

  Paypal