Oproep: bent u eigenaar van een supportersclub en zoekt u een eenvoudige en gratis website? Wij kunnen helpen! Contacteer ons (optie 'andere')!
boeckx frank

"Een penalty is altijd een beetje geluk hebben"

ZONDAG, 4 DECEMBER 2016, 17:08

INTERVIEWS Eén man is alvast heel gelukkig bij Anderlecht en dat is doelman Frank Boeckx. Vroeg in het begin van de wedstrijd stopte hij een penalty waardoor zijn ploeg in de wedstrijd bleef. Veel lof wil de doelman niet ontvangen: "Een penalty is altijd een beetje geluk hebben".
Lees verder »

Tielemans: "Zelf om wissel gevraagd"

Tielemans: \

INTERVIEWS Anderlecht ging deze namiddag winnen in het Guldensporenstadion, tot grote tevredenheid van Youri Tielemans. "We wisten dat het moeilijk ging zijn tegen Kortrijk want ze waren nog ongeslagen thuis. Het was een uitdaging om tegen hen te winnen." Lees verder »


Anderlecht wint met tien man in Kortrijk

Anderlecht wint met tien man in Kortrijk

WEDSTRIJDEN Een degelijk Anderlecht pakte zonet de drie punten in Kortrijk. Paars-wit controleerde het grootste deel van de wedstrijd, maar kwam toch nog bijna in de problemen nadat Laforge streng een tweede keer geel trok voor Stanciu bij een 0-2 stand. Kortrijk rook bloed, scoorde, maar uiteindelijk nam Obradovic alle twijfels weg (1-3). Lees verder »


"Bruno had verwacht dat hij meer zou spelen"

\

INTERVIEWS Tegen Qabala en vooral tegen Moeskroen flitste Massimo Bruno zoals vroeger, maar voor de rest is zijn tweede periode bij Anderlecht nog geen succes gebleken. "Na Zulte Waregem hadden we een gesprek van vader tot zoon. Ik zei 'Jongen, het wordt tijd dat je aan het werk gaat'." Lees verder »Anderlecht wil rond de 20 miljoen euro voor Teodorczyk

Anderlecht wil rond de 20 miljoen euro voor Teodorczyk

Anderlecht moet zo een 4,5 miljoen euro betalen om de aankoopoptie op Lukasz Teodorczyk te lichten. Ondertussen is de spits gegeerd wild op de transfermarkt en wordt hij gevolgd door verschillende clubs. Paars-wit heeft normaal eerste keuze en heeft volgens voetbalkrant.com een transferprijs van rond 20 miljoen euro op Teodorczyk geplakt. Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Andy Kawaya

Naam: Andy Kawaya

Blessure: Kuit

Soort blessure: Breuk

Out sinds: 15-08-2016

Out tot: 15-01-2017

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • jokes
 • route

 • Laden...
  Vandennest


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

    Paypal

  Jupiler Pro League


  stars

  games