matchday mechelen

Anderlecht komt weer niet verder dan een gelijkspel

ZONDAG, 7 MAART 2021, 20:21

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft weer een copy-paste wedstrijd gespeeld. Zoals zo vaak dit seizoen kon het amper tot een kans komen tegen een georganiseerde tegenstander. Het kwam toch op voorsprong via een penalty van Nmecha. KV Mechelen, dat ook amper tot een kans kwam, benutte na rust ook een penalty. Boeken dicht, want dit Anderlecht is niet in staat om op zo'n moment een versnelling hoger te schakelen. Uiteraard doet Paars-wit een slechte zaak in de strijd om Play-off 1.
Lees verder »

Selectie: Delcroix paraat voor Mechelen

Selectie: Delcroix paraat voor Mechelen

WEDSTRIJDEN Hannes Delcroix maakt deel uit van de selectie van twintig spelers voor de partij van morgen tegen KV Mechelen. Ook Kemar Lawrence keert terug in vergelijking met de bekerwedstrijd van woensdag. Lucas Lissens, Bogdan Mykhaylichenko en Mario Stroeykens vallen af. Lees verder »

RSCA - KV Mechelen

 • 1. Cullen, Josh
  58,38%
 • 2. Miazga, Matt
  55,68%
 • 3. Nmecha, Lukas
  54,32%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Yari Verschaeren

Naam: Yari Verschaeren

Blessure: Enkel

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 11-12-2020

Out tot: 01-02-2021

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stadium
 • advertise
 • facebook


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/