wullaert tessa

Dames: Wullaert uitblinker in doelpuntenkermis

VRIJDAG, 28 JANUARI 2022, 22:33

DAMES De dames van Anderlecht hebben vanavond met 9-2 gewonnen tegen White Star Woluwe, de voorlaatste. Tessa Wullaert was met vijf doelpunten de absolute uitblinker. Sien Wijnants scoorde twee keer. Doordat OH Leuven verloor, wordt Anderlecht de nieuwe leider.
Lees verder »

Guindo kwaad op Anderlecht: "Vergiftigd contract"

Guindo kwaad op Anderlecht: \

JEUGD Op Twitter heeft jeugdproduct Mohammed Yaya Guindo hard uitgehaald naar Anderlecht. De 18-jarige aanvaller verwijt Anderlecht hem psychologisch te willen kraken. "Niet erg dat ik alleen moet trainen, los van de U21. Maar je zal er niet in slagen me pschologisch te kraken." Lees verder »Uitschuiver tegen sterk Cercle

Uitschuiver tegen sterk Cercle

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft zich fameus mispakt aan Cercle Brugge. Het verloor kansloos met 0-2 en moest na 25 minuten al met een man minder na de uitsluiting van Hoedt. Een gehavend paarswit kon daarna geen enkele vuist meer maken en moest ook de geblesseerde Delcroix na rust wisselen. Cercle scoorde tweemaal na rust onder impuls van Matondo. Lees verder »


Sadiki zet krabbel onder profcontract

Sadiki zet krabbel onder profcontract

JEUGD Het heeft een tijdje geduurd, maar Anderlecht is er volgens La Dernière Heure dan toch in geslaagd om Noah Sadiki te overtuigen. De Waalse krant schrijft vanavond op haar website dat Sadiki zijn eerste profcontract getekend heeft. Lees verder »


RSCA - Cercle Brugge

 • 1. Debast, Zeno
  69,53%
 • 2. Stroeykens, Mario
  69,07%
 • 3. Raman, Benito
  62,56%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • youtube
 • stadium
 • jokes


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/