crokycup

Kwartfinale beker al om 18 uur

WOENSDAG, 8 DECEMBER 2021, 11:19

WEDSTRIJDEN De Pro League heeft de wedstrijduren bekendgemaakt van de kwartfinales van de Beker van België. Anderlecht ontvangt KV Kortrijk op donderdag 23 december al om 18 uur in het Lotto Park. De wedstrijd zal rechtstreeks te bekijken zijn bij VTM.
Lees verder »

Marseille zet Gomez op shortlist

Marseille zet Gomez op shortlist

TRANSFERS De goede prestaties van Sergio Gomez blijven natuurlijk niet onopgemerkt, ook niet in het buitenland. Zo heeft Olympique Marseille zijn oog laten vallen op de Spanjaard. De Franse club is dringend op zoek naar een linksachter en heeft Gomez op zijn shortlist staan. Lees verder »


Doelman Moutha-Sebtaoui terug bij Anderlecht

Doelman Moutha-Sebtaoui terug bij Anderlecht

JEUGD Een opvallende naam op het scheidsrechtersblad bij de U21 vandaag: die van Ilias Moutha-Sebtaoui. De doelman vertrok twee jaar geleden bij Anderlecht, zit sinds deze zomer zonder club en traint al enkele maanden mee bij de beloften. Nu heeft bij dus blijkbaar ook een aansluitingskaart getekend. Lees verder »


Stroeykens scoort hattrick in 5-0-zege (video)

Stroeykens scoort hattrick in 5-0-zege (video)

JEUGD De U21 van Anderlecht versloeg vanavond KV Mechelen met 5-0. Mario Stroeykens (foto) scoorde drie keer. Ook Kristian Arnstad en Anouar Ait El Hadj, met een heerlijke krul in de bovenhoek, vonden de weg naar doel. Antoine Colassin, die opnieuw als diepe spits speelde, miste een strafschop. Lees verder »


Anderlecht dankt fans: "Viering voor het voetbal"

Anderlecht dankt fans: \

ANDERE Waar in Antwerpen en Luik tientallen supporters het voetbal ten schande maakte, toonde de fans van Anderlecht gisteren hoe het wel moest. In een bericht op zijn website bedankt paars-wit zijn supporters voor de mooie namiddag. "Het rapport van de Match Delegate omschreef het gedrag van onze fans als uitstekend", meldt paars-wit. Lees verder »


RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Refaelov, Lior
  72,00%
 • 2. Verschaeren, Yari
  69,22%
 • 3. Gomez, Sergio
  67,22%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Hannes Delcroix

Naam: Hannes Delcroix

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 30-08-2021

Out tot: 01-12-2021

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • jokes
 • flickr


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/