verschaeren yari

Zondag wederoptreden Verschaeren?

DINSDAG, 18 FEBRUARI 2020, 08:16

BLESSURES Geen Derrick Luckassen op training gisteren. De Nederlander kreeg tegen KV Mechelen een trap op de knie en ondergaat een scan. Nacer Chadli en Kemar Roofe staan ook nog steeds niet op het trainingsveld. Beter nieuws is er over Yari Verschaeren.
Lees verder »Sprankeltje hoop na nederlagen concurrenten

Sprankeltje hoop na nederlagen concurrenten

OPINIES Door de nederlagen van Genk en Zulte Waregem heeft Anderlecht na de makke prestatie in Mechelen weer een sprankeltje hoop om Play-off I te halen, maar het lijkt een zeer moeilijke opdracht te worden. Een hulplijn inschakelen naar agent Ethan Hunt lijkt dan ook sterk aangewezen voor de troepen van Vercauteren. Lees verder »


Supporters identificeren bommetjesgooier

Supporters identificeren bommetjesgooier

ANDERE Volgens Het Laatste Nieuws is de persoon bekend die zaterdag een voetzoeker gooide tijdens KV Mechelen - Anderlecht. Mede-supporters konden de dader identificeren. Het is nu aan de bevoegde instanties om op te treden. Een stadionverbod wordt wellicht zijn deel. Lees verder »


KV Mechelen - RSCA

 • 1. Murillo, Michael Amir
  64,67%
 • 2. Van Crombrugge, Hendrik
  64,67%
 • 3. Luckassen, Derrick
  62,00%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Pieter Gerkens

Naam: Pieter Gerkens

Blessure: Achillespees

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 01-10-2019

Out tot: 25-11-2019

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stars
 • flickr
 • cooperate

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  advertise

  prono