leoni theo

"Leoni nog dezelfde, alleen verwachtingen zijn anders"

DINSDAG, 23 APRIL 2024, 22:12

INTERVIEWS Theo Leoni was zaterdag het slachtoffer van de slechte eerste helft op Genk. Aan de rust werd hij vervangen door Thomas Delaney. "Maar dat was niet omdat alles Theo zijn fout was", aldus coach Brian Riemer vanmiddag op zijn persconferentie. "Ik had alle tien de veldspelers kunnen wisselen."
Lees verder »


Vraagprijs Debast: 18 miljoen plus bonussen

Vraagprijs Debast: 18 miljoen plus bonussen

Populair ② Het Portugese Sporting Lissabon lijkt de concurrentie voor te willen zijn voor Debast door vroeg te handelen en een eerste formeel bod uit te brengen. Volgens Portugese bronnen wil Sporting een bod van 16 miljoen euro neerleggen, maar dat zal niet volstaan. Debast heeft nog een contract tot 2025 en er zijn meerdere geïnteresseerde clubs. Fredberg speelt het spel dus hard en wil minstens 18 miljoen plus bonussen. Lees verder »


Parket analyseert verklaringen van Riemer

Parket analyseert verklaringen van Riemer

Populair ③ Na de verhitte persconferentie na de wedstrijd tegen Racing Genk, gaat het parket van de voetbalbond de uitspraken van de Anderlecht-coach evalueren. Riemer uitte zijn ongeloof over een toegekende strafschop aan Genk en bekritiseerde scheidsrechter Lardot. Hij noemde het een "ramp voor de competitie" en benadrukte dat het nooit een strafschop was. Het is afwachten of Riemer verantwoording moet afleggen voor zijn uitspraken, gezien eerdere straffen voor Hein Vanhaezebrouck en Alexander Blessin wegens kritiek op de arbitrage. Lees verder »


Sevilla laat vraagprijs Delaney zakken

Sevilla laat vraagprijs Delaney zakken

Populair ④ Thomas Delaney, de 32-jarige Deense middenvelder, wordt gehuurd van het Spaanse Sevilla met een aankoopoptie die 3 miljoen euro bedraagt. Delaney heeft tot nu toe 20 wedstrijden gespeeld voor RSCA, waarin hij één doelpunt heeft gescoord en 2 assists heeft gegeven. Volgens Le Soir zou Sevilla bereid zijn om de prijs te laten zakken tot 1,5 miljoen euro. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs? 

KRC Genk - RSCA

 • 1. Schmeichel, Kasper
  71,36%
 • 2. Ashimeru, Majeed
  60,30%
 • 3. Dreyer, Anders
  55,91%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 9

1.  Mauve
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  PT TOTOLIE
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  EDDY1950
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
4.  prins97
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
5.  jakke
5 Ptn.  ✪✪✪✪
6.  so la lune
5 Ptn.  ✪✪✪✪
7.  Rik1968
5 Ptn.  ✪✪✪✪
8.  existenz
4 Ptn.  ✪✪✪
9.  Gaudus
4 Ptn.  ✪✪✪
10.  fabian48
4 Ptn.  ✪✪✪
11.  vavavroum
4 Ptn.  ✪✪✪
12.  AnjaChris
4 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

 • history
 • cooperate
 • stars


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Bet sites Nederland op weddenbonus.com


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/