Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
teodorczyk lukasz

Sevilla weinig concreet voor Teodorczyk

VRIJDAG, 23 JUNI 2017, 06:06

ANDERE De voorbije weken werd Lukasz Teodorczyk meermaals gelinkt aan het Spaanse Sevilla. Herman Van Holsbeeck nuanceert die berichten: "Sevilla stuurt veel de wereld in maar naar Anderlecht toe is er weinig concreet." De general manager voegde er nog eens aan toe dat de Poolse spits enkel mag vertrekken aan de juiste prijs. 
Lees verder »

Van Holsbeeck: "Alles kan nog"

Van Holsbeeck: \

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck heeft de hoop op. Henry Onyekuru nog niet opgegeven. Ook Clinton Mata heeft hij nog niet op. Mata moet in principe vandaag beslissen. "Een goeie afloop is nog mogelijk in beide dossiers", lacht de general manager. Al is hij vooral tevreden over het tot nu toe geleverde werk.  Lees verder »


Contractverlenging en opslag voor Hanni

Contractverlenging en opslag voor Hanni

ANDERE Sofiane Hanni was vorig seizoen kapitein van dienst en was één van de belangrijke kampioenenmakers van RSC Anderlecht. En daar wordt hij nu voor beloond met opslag en een contractverlenging tot 2021. Hanni geniet nu nog van een paar dagen vakantie. Eens hij terug is zal hij de overeenkomst officieel beklinken.  Lees verder »

Weiler: "Niet veel versterking meer nodig"

Weiler: \

INTERVIEWS Met een brede glimlach leidde René Weiler gisteren de eerste training. In tegenstelling tot vorig jaar lijkt de Anderlecht-kern al samengesteld. "Als er niemand vertrekt, hebben we niet veel versterking meer nodig. Enkel een doelman moet er nog bij." En dat laatste is intussen ook in orde. Lees verder »"Afspraken met entourage Svilar naleven"

\

INTERVIEWS Met Matz Sels legde Anderlecht vandaag een nieuwe doelman vast voor komend seizoen. De komst van Sels verkleint de speelkansen van Mile Svilar, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is duidelijk: de club gelooft in Svilar. "Daarom dat we Sels huren zonder aankoopoptie." Lees verder »Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • stadium
 • route
 • advertise

 • Vandennest

  Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  stars