Prijsvragen voor iedereen

Er zijn momenteel geen beschikbare prijsvragen. Kom snel weer langs, want we houden regelmatig een prijsvraag. Kijk ook lager op de pagina bij prijsvragen voor leden.
Afgelopen prijsvragen
« Like en win! (05-07-2013 - 18:00) »
Like ons op Facebook en win het officiële supportersboek van RSC Anderlecht van uitgeverij Kannibaal.

Contest picture 1
Contest picture 2
Contest picture 3
 
Winnaar: Brenda van Lierde

« Vakantiefoto's op Facebook (13-09-2015 - 23:59) »
Hoe volg jij Anderlecht-Online op vakantie? Stuur ons de hele zomer lang originele vakantiefoto's waarop je laat zien hoe je onze site volgt. Ook vakantiefoto's van jezelf met een Anderlecht gadget (sjaal, truitje, ...) zijn welkom! De meest originele wint een mooie prijs! Je kan de foto's op onze Facebook pagina delen.

Contest picture 1 
Winnaar: Lien van Renterghem

« Win een shirt van Kara! (12-08-2016 - 22:30) »
Volg onze Twitter (rsca_online_nl) en retweet met #karashirt en @rsca_online_nl op een originele wijze de aankondiging van deze prijskamp. Kara zal zelf een winnaar kiezen!

Winnaar: Damien de Carnières

« Win een shirt van Deschacht (09-11-2016 - 20:00) »
Volg onze Twitter (rsca_online_nl) en tweet met #oli567, @rsca_online_nl en @olideschacht een origineel bericht. Deschacht zal zelf een winnaar kiezen!

Winnaar: Gazzettadellosport

« Delen en becommentariëren (08-02-2018 - 23:59) »
Anderlecht-Online wenst de bezoekers te belonen die op regelmatige basis mee discussiëren onder onze nieuwsartikels of die onze artikels veelvuldig delen op sociale media (Facebook, Twitter, Google+, ...). We zullen dan ook leuke prijzen uitreiken aan een aantal van onze actiefste bezoekers.

We hanteren volgende criteria:
- Aantal shares op sociale media
- Aantal reacties onder onze artikels
- Kwaliteit van de reacties onder onze artikels

Bovenstaande criteria leveren een groepje van bezoekers op en een onschuldigde hand zal er eentje uitkiezen als winnaar. Succes!

Winnaar: DickieGreenleaf & Xytox & stylingnico


Prijsvragen voor leden

Opgelet! Je bent niet ingelogd en kan dus enkel onze open prijsvragen zien. Indien je inlogt, zie je ook de prijsvragen voor onze geregistreerde leden (en dit zijn er veel meer)!