Routebeschrijving

Metrostation

Met de wagen

Neem de ring rond Brussel (RN0) via de E 40. Vervolgens kiest u de richting Bergen / Charleroi (E19) en verlaat u de ring via afrit 14 onder de brug (aangeduid met 'Anderlecht' en onmiddellijk na afrit 13). Op het einde van deze afrit rijd je naar links, een brug onderdoor. Na ongeveer 50 m zul je aan de verkeerslichten het shoppingcenter Westland zien. Hier vind je meestal een parkeerplaats. Ook in de omgeving van deze parking is er plaats genoeg. Let wel op de dure parkeertarieven op wedstrijddagen! Ga dan te voet verder tot aan de volgende verkeerslichten (ongeveer 300 m verderop) en daar naar rechts. Zo komt u aan het stadion. U kan best op tijd vertrekken, want u kan te maken krijgen met files, zelfs uren voor de wedstrijd. Ook politiecontroles zijn mogelijk. Parkeer best uw wagen op een veilige afstand van het stadion, om beschadigingen van uw voertuig te voorkomen!


De te volgen weg

Met het openbaar vervoer

Vanuit Brussel zelf kan u via een busverbinding tot aan het stadion geraken, maar u neemt best de metro tot in het station "Saint-Guidon" (Sint-Guido). Vanuit andere steden, kan u een trein nemen richting Brussel. Let er wel op wanneer u de laatste trein terug heeft en zorg ervoor dat de trein stopt in één van de Brusselse stations. Dan volgt u de aanwijzingen van de metro (witte 'M' met blauwe achtergrond). Na 200 meter ondergronds stappen, bereik je het centrale metrostation. Daar neemt u de metro naar Erasmus (om de 20 minuten). Je stapt af in het station Saint Guidon/St Guido (na ongeveer 15 minuten). Ga bij het verlaten van het station onmiddelijk naar rechts en volg dan gewoon de weg. Zo komt u rechtstreeks aan het stadion uit.


Neerpede

Naar Neerpede trainingscentrum

Vanuit de richting van Groot-Bijgaarden is Neerpede bereikbaar via de E19, afrit 15. Draai op het einde van de afrit scherp naar rechts de Luizenmolenlaan op. Neem dan de eerste naar links, dit is de Neerpedestraat. Het opleidingscentrum bevindt zich rechts. Vanuit Nijvel neem je afrit 14. Aan het einde van de afrit draai je naar linkt onder de autostrade door en dan terug naar links. Houd rechts aan tot op het kruispunt. Draai nu links de Luizenmolenlaan op. Neem de vierde straat naar rechts, dit is de Neerpedestraat. Het opleidingscentrum bevindt zich rechts.


Adressen


 • Neerpede opleidingscentrum
  Rue de Neerpedestraat 569
  1070 Brussel
  Telefoon: +32(0)2/521.37.14
  Fax: +32(0)2/524.32.36
  E-mail: [email protected]
 • Pers
  Mathias Declercq
  Rue de Neerpedestraat 569
  1070 Brussel
  Telefoon: +32 (0)486 56 29 36
  E-mail: [email protected]
 •  


Google Maps


Anderlecht-online weergeven op een grotere kaart